Meni Search

Superwoman

Tuna burger

Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
Sočna pureća rolada
Ramstek s povrćem
Svinjski file s povrćem
Male teleće pitice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pogača sa sardinom
Lignji po gosposki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s grilla
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Srneći file na salatu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kaštelanski makaruni
Lungić s toplom salatom od šparoga
Sočni pureći ražnjići
Janjetina na padelu
Velika Britanija - Pastirska pita
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina u aromatičnom omotaču
Dječje lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Meksička party salata
Ljetni lungić
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Finska - Juha s lososom
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
Brancinovo oko
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cous-cous s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Brudet
Energetske kuglice s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskavi trokuti
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Hrskavo pečeno pile
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slatka patka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kunić na bijelo
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete od cvjetače
Piletina Kiev
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mirisna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s graškom
Janjetina s medom od kadulje
Odresci s umakom od kupina
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini shepherd's pie
Dip od južnog voća
Piletina sa šafranom
Salata s mljevenim mesom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina u pivu
Kroketi od piletine
Lignje na šumskom rižotu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bouillabaisse
Ljetni ražnjići
Bakalar s krumpirom
Punjena teleća prsa
Svinjski file s grila
Grill vratina u sendviču
Pizza sirni jastučići
Lazanje u tavi
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s mascarponeom
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s kozjim sirom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileća prsa punjena čvarcima
Teriyaki piletina
Riba u škartocu
Manastirski đuveč
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rižoto s dagnjama
BBQ cheeseburger
Bugarska pita od krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramsteak u seksi umaku
Pileći gulaš
Špageti mediteraneo
Proljetna janjetina
Hrskava pileća krilca
Mini lazanje
Fish&Chips u tortilji
Brusketa s avokadom
Obojeni hamburger
Pohani zamotuljci
Orada s krumpirom i mladim lukom
Popečci od cvjetače
Rižoto s tri vrste gljiva
Blagdanska rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti na kineski način
Marinirane srdele
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice na ražnjiću
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riblji ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tuna burgere kriju mediteranski gušt finih zalogaja s okusom odmora.

Sastojci

3 ploške bijelog kruha ili tosta
2 limenke Eva Tune komadići u biljnom ulju (2 × 115 g)
1 žlica limunova soka
2 žlice maslinova ulja
2 sitno narezana ljubičasta luka
2 protisnuta češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 žlice krušnih mrvica
Za posluživanje:
2 integralna peciva (ili kajzerice)
2 ploške mozzarelle
Ketchup blagi Podravka
30 g rikule
2 ploške rajčice
nekoliko ploški krastavca

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe30 min

  • 1 Kruhu skinite koru i srednji dio usitnite u električnoj sjeckalici da dobijete mrvice.
  • 2 U zdjelu stavite ocijeđenu tunu, limunov sok, maslinovo ulje, mrvice kruha, ljubičasti luk, češnjak, razmućeno jaje, peršin, sol i papar.
  • 3 Smjesu dobro promiješajte i oblikujte pljeskavice (2 komada) na površini posutoj krušnim mrvicama.
  • 4 Na lim za pečenje prekriven masnim papirom stavite pljeskavice i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Na još vruće položite mozzarellu da se lagano otopi
  • 5 Pecivo prerežite, donji dio premažite kečapom, posložite rikulu, pljeskavicu, pa prekrijte rajčicom, krastavcima te gornjim dijelom peciva.

Savjet

Prerezano pecivo možete prvo lagano tostirati.

Posluživanje

Poslužite odmah, toplo.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 540.16 68 68
Kalcij mg 207.4 21 21
Kalij mg 692.82 19 19
Pantotenska kiselina mg 1.23 18 18
Niacin mg 25.75 184 129
Vitamin D μg 249.99 125 125
Vitamin A μg 610.38 15 12
Sol g 0.64 0 0
Bjelančevine g 46.88 - -
Vlakna g 3.28 - -
Ugljikohidrati g 54.12 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 7.51 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 15.2 - -
- zasićene masne kiseline g 6.58 - -
Masti g 31.19 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke