Meni Search

Superwoman

Tuna burger

Marinirane srdele
Popečci od cvjetače
Pileći gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u škartocu
Meksička party salata
Hrskava pileća krilca
Kunić na bijelo
Slatka patka
Piletina s mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižoto s tri vrste gljiva
Skandinavske rolice s cimetom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Riblji ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina u pivu
Piletina s kozjim sirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina na padelu
Lazanje u tavi
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetna janjetina
Pohani tofu s povrćem
Bouillabaisse
Kaštelanski makaruni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pizza sirni jastučići
Velika Britanija - Pastirska pita
Dječje lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jabučni krumpirići s cimetom
Srneći file na salatu
Bruskete s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mirisna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Cous-cous s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Kroketi od piletine
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Šampinjoni u palačinki
Kuglice od riže i svježeg sira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Pileći bataci s umakom od luka
Ljetni lungić
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski gulaš
Salata s mljevenim mesom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskavo pečeno pile
Energetske kuglice s kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mini lazanje
Bakalar s krumpirom
Brancinovo oko
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mladi krumpir s ajvarom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina s medom od kadulje
Mini shepherd's pie
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina sa šafranom
Blagdanska rolada
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek s povrćem
Finska - Juha s lososom
Pureća rolada s mlincima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći odresci u umaku od višanja
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Rezanci s krušnim mrvicama
Zlatna piletina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Male teleće pitice
Brudet
Brusketa s avokadom
Teriyaki piletina
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Dip od južnog voća
Piletina Kiev
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bruskete od cvjetače
Manastirski đuveč
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti na kineski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Gulaš od oslića i povrća
BBQ cheeseburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pašticada voli penne a ti mene
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Sočna pureća rolada
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s grila
Hrskavi trokuti
Norveška krem juha od ribe i kozica
Punjena teleća prsa
Pogača sa sardinom
Pohani zamotuljci
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s graškom
Rižini ravioli s mozzarellom
Špageti mediteraneo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Lignji po gosposki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tuna burgere kriju mediteranski gušt finih zalogaja s okusom odmora.

Sastojci

3 ploške bijelog kruha ili tosta
2 limenke Eva Tune komadići u biljnom ulju (2 × 115 g)
1 žlica limunova soka
2 žlice maslinova ulja
2 sitno narezana ljubičasta luka
2 protisnuta češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 žlice krušnih mrvica
Za posluživanje:
2 integralna peciva (ili kajzerice)
2 ploške mozzarelle
Ketchup blagi Podravka
30 g rikule
2 ploške rajčice
nekoliko ploški krastavca

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe30 min

  • 1 Kruhu skinite koru i srednji dio usitnite u električnoj sjeckalici da dobijete mrvice.
  • 2 U zdjelu stavite ocijeđenu tunu, limunov sok, maslinovo ulje, mrvice kruha, ljubičasti luk, češnjak, razmućeno jaje, peršin, sol i papar.
  • 3 Smjesu dobro promiješajte i oblikujte pljeskavice (2 komada) na površini posutoj krušnim mrvicama.
  • 4 Na lim za pečenje prekriven masnim papirom stavite pljeskavice i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Na još vruće položite mozzarellu da se lagano otopi
  • 5 Pecivo prerežite, donji dio premažite kečapom, posložite rikulu, pljeskavicu, pa prekrijte rajčicom, krastavcima te gornjim dijelom peciva.

Savjet

Prerezano pecivo možete prvo lagano tostirati.

Posluživanje

Poslužite odmah, toplo.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 540.16 68 68
Kalcij mg 207.4 21 21
Kalij mg 692.82 19 19
Pantotenska kiselina mg 1.23 18 18
Niacin mg 25.75 184 129
Vitamin D μg 249.99 125 125
Vitamin A μg 610.38 15 12
Sol g 0.64 0 0
Bjelančevine g 46.88 - -
Vlakna g 3.28 - -
Ugljikohidrati g 54.12 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 7.51 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 15.2 - -
- zasićene masne kiseline g 6.58 - -
Masti g 31.19 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke