Meni Search

Gladna kao vuk

Tuna burger

Sarma sa suhim mesom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Fino varivo v loncu
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Fish&Chips u tortilji
Ramstek s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Pašticada s njokima
Pureća rolada s mlincima
Macho hamburger
Rebarca s grilla
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Obojeni hamburger
Pileća krilca s roštilja
Meso u woku na indonezijski način
Mladi krumpir s ajvarom
Pureći hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Pizza sirni jastučići
Mesna rolada u tijestu
Neobične punjene paprike
Lazanje u tavi
Punjena pečenka u vinu
Teletina s pirjanim povrćem
Vratina s roštilja
Slatko twist pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Juha od gljiva
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Govedina s lukom
Špageti s tikvicama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Janjetina na padelu
Hrenovke u panceti
Kuhano meso s umakom od hrena
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina u pivu
Povrtni lonac
Piletina u aromatičnom omotaču
Mediteranski kruščić s lovorom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Skandinavske rolice s cimetom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slatki lungić
Ciganski odrezak
Slasni BBQ burgeri
Biftek rolice
Teleći savici u umaku od grejpa
Puretina s jabukom iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna Wellington pečenka
Vegetarijanski čips
Odresci u paketiću
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Janjetina s medom od kadulje
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pileća prsa iz pećnice
Kotlovina
Fino začinjena piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Patka s mlincima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna rebarca
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski gulaš
Medeni teleći kotleti
Tortilje pikant
Pikantni gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u umaku s češnjakom
Harrisa janjetina s limunom
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhana govedina s umakom od hrena
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tuna burgere kriju mediteranski gušt finih zalogaja s okusom odmora.

Sastojci

3 ploške bijelog kruha ili tosta
2 limenke Eva Tune komadići u biljnom ulju (2 × 115 g)
1 žlica limunova soka
2 žlice maslinova ulja
2 sitno narezana ljubičasta luka
2 protisnuta češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 žlice krušnih mrvica
Za posluživanje:
2 integralna peciva (ili kajzerice)
2 ploške mozzarelle
Ketchup blagi Podravka
30 g rikule
2 ploške rajčice
nekoliko ploški krastavca

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe30 min

  • 1 Kruhu skinite koru i srednji dio usitnite u električnoj sjeckalici da dobijete mrvice.
  • 2 U zdjelu stavite ocijeđenu tunu, limunov sok, maslinovo ulje, mrvice kruha, ljubičasti luk, češnjak, razmućeno jaje, peršin, sol i papar.
  • 3 Smjesu dobro promiješajte i oblikujte pljeskavice (2 komada) na površini posutoj krušnim mrvicama.
  • 4 Na lim za pečenje prekriven masnim papirom stavite pljeskavice i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Na još vruće položite mozzarellu da se lagano otopi
  • 5 Pecivo prerežite, donji dio premažite kečapom, posložite rikulu, pljeskavicu, pa prekrijte rajčicom, krastavcima te gornjim dijelom peciva.

Savjet

Prerezano pecivo možete prvo lagano tostirati.

Posluživanje

Poslužite odmah, toplo.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 540.16 68 68
Kalcij mg 207.4 21 21
Kalij mg 692.82 19 19
Pantotenska kiselina mg 1.23 18 18
Niacin mg 25.75 184 129
Vitamin D μg 249.99 125 125
Vitamin A μg 610.38 15 12
Sol g 0.64 0 0
Bjelančevine g 46.88 - -
Vlakna g 3.28 - -
Ugljikohidrati g 54.12 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 7.51 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 15.2 - -
- zasićene masne kiseline g 6.58 - -
Masti g 31.19 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke