Meni Search

Gladna kao vuk

Tuna burger

Puretina s jabukom iz pećnice
Mesne okruglice u umaku
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Slasni BBQ burgeri
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Lazanje u tavi
Vegetarijanski čips
Rebarca s grilla
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci s umakom od kupina
Slatki lungić
Piletina u egzotičnom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Mesna rolada u tijestu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pizza sirni jastučići
Tortilje pikant
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Sarma sa suhim mesom
Pureći hamburger
Sočna Wellington pečenka
Fino začinjena piletina
Slatko twist pile
Pašticada s njokima
Medeni teleći kotleti
Vratina s roštilja
Špageti s tikvicama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u paketiću
Janjetina s medom od kadulje
Macho hamburger
Ramstek s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Juha od gljiva
Harrisa janjetina s limunom
Fino varivo v loncu
Neobične punjene paprike
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Hrenovke u panceti
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina u pivu
Patka s mlincima
Ciganski odrezak
Meso u woku na indonezijski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Punjena pečenka u vinu
Biftek rolice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Ribarska popara
Pikantni gulaš
Povrtni lonac
Govedina s lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kotlovina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileća krilca s roštilja
Varivo od kelja i teletine
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna rebarca
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u aromatičnom omotaču
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pureća rolada s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tuna burgere kriju mediteranski gušt finih zalogaja s okusom odmora.

Sastojci

3 ploške bijelog kruha ili tosta
2 limenke Eva Tune komadići u biljnom ulju (2 × 115 g)
1 žlica limunova soka
2 žlice maslinova ulja
2 sitno narezana ljubičasta luka
2 protisnuta češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 žlice krušnih mrvica
Za posluživanje:
2 integralna peciva (ili kajzerice)
2 ploške mozzarelle
Ketchup blagi Podravka
30 g rikule
2 ploške rajčice
nekoliko ploški krastavca

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe30 min

  • 1 Kruhu skinite koru i srednji dio usitnite u električnoj sjeckalici da dobijete mrvice.
  • 2 U zdjelu stavite ocijeđenu tunu, limunov sok, maslinovo ulje, mrvice kruha, ljubičasti luk, češnjak, razmućeno jaje, peršin, sol i papar.
  • 3 Smjesu dobro promiješajte i oblikujte pljeskavice (2 komada) na površini posutoj krušnim mrvicama.
  • 4 Na lim za pečenje prekriven masnim papirom stavite pljeskavice i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Na još vruće položite mozzarellu da se lagano otopi
  • 5 Pecivo prerežite, donji dio premažite kečapom, posložite rikulu, pljeskavicu, pa prekrijte rajčicom, krastavcima te gornjim dijelom peciva.

Savjet

Prerezano pecivo možete prvo lagano tostirati.

Posluživanje

Poslužite odmah, toplo.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 540.16 68 68
Kalcij mg 207.4 21 21
Kalij mg 692.82 19 19
Pantotenska kiselina mg 1.23 18 18
Niacin mg 25.75 184 129
Vitamin D μg 249.99 125 125
Vitamin A μg 610.38 15 12
Sol g 0.64 0 0
Bjelančevine g 46.88 - -
Vlakna g 3.28 - -
Ugljikohidrati g 54.12 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 7.51 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 15.2 - -
- zasićene masne kiseline g 6.58 - -
Masti g 31.19 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke