Meni Search

Gladna kao vuk

Tuna burger

Meso u woku na indonezijski način
Medeni teleći kotleti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesna rolada u tijestu
Kotlovina
Umak od limete (Molho de limao)
Slatki lungić
Mladi krumpir s ajvarom
Varivo od kelja i teletine
Kuhano meso s umakom od hrena
Slasni burger sa slaninom i sirom
Povrtni lonac
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Fish&Chips u tortilji
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u aromatičnom omotaču
Teletina s pirjanim povrćem
Odresci s umakom od kupina
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Govedina s lukom
Piletina u pivu
Špageti s tikvicama
Pileća prsa iz pećnice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ribarska popara
Puretina s jabukom iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ciganski odrezak
Quiche od bundeve, sira i luka
Punjena pečenka u vinu
Piletina u egzotičnom umaku
Pureća rolada s mlincima
Slatko twist pile
Slasni BBQ burgeri
Pureći hamburger
Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Odresci u paketiću
Tortilje pikant
Ramstek s povrćem
Svinjski gulaš
Rebarca s grilla
Biftek rolice
Obojeni hamburger
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Patka s mlincima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mesne okruglice u umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci u umaku s češnjakom
Vratina s roštilja
Sočna rebarca
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna Wellington pečenka
Fino začinjena piletina
Hrenovke u panceti
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
Sarma sa suhim mesom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Harrisa janjetina s limunom
Piletina s nadjevom od ajvara
Lazanje u tavi
Fino varivo v loncu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pizza sirni jastučići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantni gulaš
Pileća krilca s roštilja
Juha od gljiva
Vegetarijanski čips
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Neobične punjene paprike
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pašticada s njokima
Skandinavske rolice s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tuna burgere kriju mediteranski gušt finih zalogaja s okusom odmora.

Sastojci

3 ploške bijelog kruha ili tosta
2 limenke Eva Tune komadići u biljnom ulju (2 × 115 g)
1 žlica limunova soka
2 žlice maslinova ulja
2 sitno narezana ljubičasta luka
2 protisnuta češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 žlice krušnih mrvica
Za posluživanje:
2 integralna peciva (ili kajzerice)
2 ploške mozzarelle
Ketchup blagi Podravka
30 g rikule
2 ploške rajčice
nekoliko ploški krastavca

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe30 min

  • 1 Kruhu skinite koru i srednji dio usitnite u električnoj sjeckalici da dobijete mrvice.
  • 2 U zdjelu stavite ocijeđenu tunu, limunov sok, maslinovo ulje, mrvice kruha, ljubičasti luk, češnjak, razmućeno jaje, peršin, sol i papar.
  • 3 Smjesu dobro promiješajte i oblikujte pljeskavice (2 komada) na površini posutoj krušnim mrvicama.
  • 4 Na lim za pečenje prekriven masnim papirom stavite pljeskavice i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Na još vruće položite mozzarellu da se lagano otopi
  • 5 Pecivo prerežite, donji dio premažite kečapom, posložite rikulu, pljeskavicu, pa prekrijte rajčicom, krastavcima te gornjim dijelom peciva.

Savjet

Prerezano pecivo možete prvo lagano tostirati.

Posluživanje

Poslužite odmah, toplo.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 540.16 68 68
Kalcij mg 207.4 21 21
Kalij mg 692.82 19 19
Pantotenska kiselina mg 1.23 18 18
Niacin mg 25.75 184 129
Vitamin D μg 249.99 125 125
Vitamin A μg 610.38 15 12
Sol g 0.64 0 0
Bjelančevine g 46.88 - -
Vlakna g 3.28 - -
Ugljikohidrati g 54.12 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 7.51 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 15.2 - -
- zasićene masne kiseline g 6.58 - -
Masti g 31.19 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke