Meni Search

Gladna kao vuk

Tuna burger

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Puretina s jabukom iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatki lungić
Piletina s nadjevom od ajvara
Slasni burger sa slaninom i sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureća rolada s mlincima
Sarma sa suhim mesom
Fish&Chips u tortilji
Pikantni gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Patka s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Janjetina s medom od kadulje
Mesna rolada u tijestu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fino začinjena piletina
Sočna rebarca
Macho hamburger
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Lazanje u tavi
Pašticada s njokima
Pizza sirni jastučići
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Hrenovke u panceti
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u paketiću
Glazirana patka s umakom od jabuka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Govedina s lukom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Neobične punjene paprike
Piletina u egzotičnom umaku
Obojeni hamburger
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mediteranski kruščić s lovorom
Punjena pečenka u vinu
Svinjski gulaš
Rebarca s grilla
Teletina s pirjanim povrćem
Ribarska popara
Pileća krilca s roštilja
Slatko twist pile
Špageti s tikvicama
Ciganski odrezak
Fino varivo v loncu
Quiche od bundeve, sira i luka
Umak od limete (Molho de limao)
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Harrisa janjetina s limunom
Mesne okruglice u umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Vratina s roštilja
Povrtni lonac
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kotlovina
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Medeni teleći kotleti
Tortilje pikant
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vegetarijanski čips
Varivo od kelja i teletine
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Janjetina na padelu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna Wellington pečenka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pureći hamburger
Biftek rolice
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slasni BBQ burgeri
Meso u woku na indonezijski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Juha od gljiva
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tuna burgere kriju mediteranski gušt finih zalogaja s okusom odmora.

Sastojci

3 ploške bijelog kruha ili tosta
2 limenke Eva Tune komadići u biljnom ulju (2 × 115 g)
1 žlica limunova soka
2 žlice maslinova ulja
2 sitno narezana ljubičasta luka
2 protisnuta češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 žlice krušnih mrvica
Za posluživanje:
2 integralna peciva (ili kajzerice)
2 ploške mozzarelle
Ketchup blagi Podravka
30 g rikule
2 ploške rajčice
nekoliko ploški krastavca

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe30 min

  • 1 Kruhu skinite koru i srednji dio usitnite u električnoj sjeckalici da dobijete mrvice.
  • 2 U zdjelu stavite ocijeđenu tunu, limunov sok, maslinovo ulje, mrvice kruha, ljubičasti luk, češnjak, razmućeno jaje, peršin, sol i papar.
  • 3 Smjesu dobro promiješajte i oblikujte pljeskavice (2 komada) na površini posutoj krušnim mrvicama.
  • 4 Na lim za pečenje prekriven masnim papirom stavite pljeskavice i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Na još vruće položite mozzarellu da se lagano otopi
  • 5 Pecivo prerežite, donji dio premažite kečapom, posložite rikulu, pljeskavicu, pa prekrijte rajčicom, krastavcima te gornjim dijelom peciva.

Savjet

Prerezano pecivo možete prvo lagano tostirati.

Posluživanje

Poslužite odmah, toplo.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 540.16 68 68
Kalcij mg 207.4 21 21
Kalij mg 692.82 19 19
Pantotenska kiselina mg 1.23 18 18
Niacin mg 25.75 184 129
Vitamin D μg 249.99 125 125
Vitamin A μg 610.38 15 12
Sol g 0.64 0 0
Bjelančevine g 46.88 - -
Vlakna g 3.28 - -
Ugljikohidrati g 54.12 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 7.51 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 15.2 - -
- zasićene masne kiseline g 6.58 - -
Masti g 31.19 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke