Meni Search

Gladna kao vuk

Tuna burger

Rebarca s grilla
Slasni BBQ burgeri
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vegetarijanski čips
Piletina u aromatičnom omotaču
Kotlovina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Odresci s umakom od kupina
Fish&Chips u tortilji
Slatki lungić
Hrenovke u panceti
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Povrtni lonac
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti s tikvicama
Puretina s jabukom iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Medeni teleći kotleti
Sočna rebarca
Velika Britanija - Pastirska pita
Mediteranski kruščić s lovorom
Govedina s lukom
Pileća prsa iz pećnice
Odresci u paketiću
Pureći hamburger
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ramstek s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Juha od gljiva
Ciganski odrezak
Janjetina s medom od kadulje
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Teletina s pirjanim povrćem
Ribarska popara
Fino začinjena piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Macho hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Varivo od kelja i teletine
Svinjski gulaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Neobične punjene paprike
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Fino varivo v loncu
Umak od limete (Molho de limao)
Pikantni gulaš
Meso u woku na indonezijski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Biftek rolice
Patka s mlincima
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhano meso s umakom od hrena
Lazanje u tavi
Mesne okruglice u umaku
Slatko twist pile
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesna rolada u tijestu
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Mladi krumpir s ajvarom
Harrisa janjetina s limunom
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u pivu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Vratina s roštilja
Skandinavske rolice s cimetom
Obojeni hamburger
Pašticada s njokima
Sarma sa suhim mesom
Piletina u egzotičnom umaku
Tortilje pikant
Pureća rolada s mlincima
Pizza sirni jastučići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tuna burgere kriju mediteranski gušt finih zalogaja s okusom odmora.

Sastojci

3 ploške bijelog kruha ili tosta
2 limenke Eva Tune komadići u biljnom ulju (2 × 115 g)
1 žlica limunova soka
2 žlice maslinova ulja
2 sitno narezana ljubičasta luka
2 protisnuta češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 žlice krušnih mrvica
Za posluživanje:
2 integralna peciva (ili kajzerice)
2 ploške mozzarelle
Ketchup blagi Podravka
30 g rikule
2 ploške rajčice
nekoliko ploški krastavca

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe30 min

  • 1 Kruhu skinite koru i srednji dio usitnite u električnoj sjeckalici da dobijete mrvice.
  • 2 U zdjelu stavite ocijeđenu tunu, limunov sok, maslinovo ulje, mrvice kruha, ljubičasti luk, češnjak, razmućeno jaje, peršin, sol i papar.
  • 3 Smjesu dobro promiješajte i oblikujte pljeskavice (2 komada) na površini posutoj krušnim mrvicama.
  • 4 Na lim za pečenje prekriven masnim papirom stavite pljeskavice i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Na još vruće položite mozzarellu da se lagano otopi
  • 5 Pecivo prerežite, donji dio premažite kečapom, posložite rikulu, pljeskavicu, pa prekrijte rajčicom, krastavcima te gornjim dijelom peciva.

Savjet

Prerezano pecivo možete prvo lagano tostirati.

Posluživanje

Poslužite odmah, toplo.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 540.16 68 68
Kalcij mg 207.4 21 21
Kalij mg 692.82 19 19
Pantotenska kiselina mg 1.23 18 18
Niacin mg 25.75 184 129
Vitamin D μg 249.99 125 125
Vitamin A μg 610.38 15 12
Sol g 0.64 0 0
Bjelančevine g 46.88 - -
Vlakna g 3.28 - -
Ugljikohidrati g 54.12 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 7.51 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 15.2 - -
- zasićene masne kiseline g 6.58 - -
Masti g 31.19 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke