Meni Search

Gladna kao vuk

Tuna burger

Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća krilca s roštilja
Odresci u paketiću
Odresci s umakom od kupina
Piletina u egzotičnom umaku
Govedina s lukom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pileća prsa iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Fino varivo v loncu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pašticada s njokima
Vratina s roštilja
Janjetina na padelu
Piletina u aromatičnom omotaču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Rebarca s grilla
Obojeni hamburger
Sarma sa suhim mesom
Slatki lungić
Fish&Chips u tortilji
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slatko twist pile
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kotlovina
Ramsteak u seksi umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Macho hamburger
Juha od gljiva
Sočna rebarca
Varivo od kelja i teletine
Vegetarijanski čips
Medeni teleći kotleti
Kuhano meso s umakom od hrena
Povrtni lonac
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Mesne okruglice u umaku
Biftek rolice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Špageti s tikvicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Puretina s jabukom iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u umaku s češnjakom
Meso u woku na indonezijski način
Umak od limete (Molho de limao)
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ciganski odrezak
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pureći hamburger
Neobične punjene paprike
Punjena pečenka u vinu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pizza sirni jastučići
Lazanje u tavi
Pikantni gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Fino začinjena piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna Wellington pečenka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Patka s mlincima
Piletina u pivu
Svinjski gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesna rolada u tijestu
Hrenovke u panceti
Janjetina s medom od kadulje
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ribarska popara
Tortilje pikant
Slasni BBQ burgeri
Pureća rolada s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slasni burger sa slaninom i sirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tuna burgere kriju mediteranski gušt finih zalogaja s okusom odmora.

Sastojci

3 ploške bijelog kruha ili tosta
2 limenke Eva Tune komadići u biljnom ulju (2 × 115 g)
1 žlica limunova soka
2 žlice maslinova ulja
2 sitno narezana ljubičasta luka
2 protisnuta češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 žlice krušnih mrvica
Za posluživanje:
2 integralna peciva (ili kajzerice)
2 ploške mozzarelle
Ketchup blagi Podravka
30 g rikule
2 ploške rajčice
nekoliko ploški krastavca

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe30 min

  • 1 Kruhu skinite koru i srednji dio usitnite u električnoj sjeckalici da dobijete mrvice.
  • 2 U zdjelu stavite ocijeđenu tunu, limunov sok, maslinovo ulje, mrvice kruha, ljubičasti luk, češnjak, razmućeno jaje, peršin, sol i papar.
  • 3 Smjesu dobro promiješajte i oblikujte pljeskavice (2 komada) na površini posutoj krušnim mrvicama.
  • 4 Na lim za pečenje prekriven masnim papirom stavite pljeskavice i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Na još vruće položite mozzarellu da se lagano otopi
  • 5 Pecivo prerežite, donji dio premažite kečapom, posložite rikulu, pljeskavicu, pa prekrijte rajčicom, krastavcima te gornjim dijelom peciva.

Savjet

Prerezano pecivo možete prvo lagano tostirati.

Posluživanje

Poslužite odmah, toplo.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 540.16 68 68
Kalcij mg 207.4 21 21
Kalij mg 692.82 19 19
Pantotenska kiselina mg 1.23 18 18
Niacin mg 25.75 184 129
Vitamin D μg 249.99 125 125
Vitamin A μg 610.38 15 12
Sol g 0.64 0 0
Bjelančevine g 46.88 - -
Vlakna g 3.28 - -
Ugljikohidrati g 54.12 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 7.51 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 15.2 - -
- zasićene masne kiseline g 6.58 - -
Masti g 31.19 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke