Meni Search

Gladna kao vuk

Tuna burger

Patka s mlincima
Macho hamburger
Vratina s roštilja
Obojeni hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Teletina s pirjanim povrćem
Slasni BBQ burgeri
Mediteranski kruščić s lovorom
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Janjetina s medom od kadulje
Pašticada s njokima
Kotlovina
Fino začinjena piletina
Govedina s lukom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatko twist pile
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pileća prsa iz pećnice
Pikantni gulaš
Piletina u pivu
Sočna rebarca
Pureća rolada s mlincima
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Fino varivo v loncu
Kuhano meso s umakom od hrena
Teleći savici u umaku od grejpa
Medeni teleći kotleti
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci s umakom od kupina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fish&Chips u tortilji
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Puretina s jabukom iz pećnice
Neobične punjene paprike
Sarma sa suhim mesom
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina s nadjevom od ajvara
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci u paketiću
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Punjena pečenka u vinu
Svinjski gulaš
Piletina u egzotičnom umaku
Špageti s tikvicama
Ciganski odrezak
Juha od gljiva
Harrisa janjetina s limunom
Varivo od kelja i teletine
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slatki lungić
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pizza sirni jastučići
Lazanje u tavi
Hrenovke u panceti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Mesne okruglice u umaku
Povrtni lonac
Velika Britanija - Pastirska pita
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ribarska popara
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci u umaku s češnjakom
Mesna rolada u tijestu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pureći hamburger
Pileća krilca s roštilja
Skandinavske rolice s cimetom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tortilje pikant
Ramsteak u seksi umaku
Sočna Wellington pečenka
Vegetarijanski čips
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Biftek rolice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tuna burgere kriju mediteranski gušt finih zalogaja s okusom odmora.

Sastojci

3 ploške bijelog kruha ili tosta
2 limenke Eva Tune komadići u biljnom ulju (2 × 115 g)
1 žlica limunova soka
2 žlice maslinova ulja
2 sitno narezana ljubičasta luka
2 protisnuta češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 žlice krušnih mrvica
Za posluživanje:
2 integralna peciva (ili kajzerice)
2 ploške mozzarelle
Ketchup blagi Podravka
30 g rikule
2 ploške rajčice
nekoliko ploški krastavca

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe30 min

  • 1 Kruhu skinite koru i srednji dio usitnite u električnoj sjeckalici da dobijete mrvice.
  • 2 U zdjelu stavite ocijeđenu tunu, limunov sok, maslinovo ulje, mrvice kruha, ljubičasti luk, češnjak, razmućeno jaje, peršin, sol i papar.
  • 3 Smjesu dobro promiješajte i oblikujte pljeskavice (2 komada) na površini posutoj krušnim mrvicama.
  • 4 Na lim za pečenje prekriven masnim papirom stavite pljeskavice i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Na još vruće položite mozzarellu da se lagano otopi
  • 5 Pecivo prerežite, donji dio premažite kečapom, posložite rikulu, pljeskavicu, pa prekrijte rajčicom, krastavcima te gornjim dijelom peciva.

Savjet

Prerezano pecivo možete prvo lagano tostirati.

Posluživanje

Poslužite odmah, toplo.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 540.16 68 68
Kalcij mg 207.4 21 21
Kalij mg 692.82 19 19
Pantotenska kiselina mg 1.23 18 18
Niacin mg 25.75 184 129
Vitamin D μg 249.99 125 125
Vitamin A μg 610.38 15 12
Sol g 0.64 0 0
Bjelančevine g 46.88 - -
Vlakna g 3.28 - -
Ugljikohidrati g 54.12 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 7.51 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 15.2 - -
- zasićene masne kiseline g 6.58 - -
Masti g 31.19 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke