Meni Search

Ful nabrijan

Vege odresci s marinadom

Popečci od tikvica
Pizza s tunom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Riba u bijelom umaku
Pizza sirni jastučići
Kunić na bijelo
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice
Salata od liganja
Sočna pureća rolada
Piletina laganini
Krem juha od tikvica
Mini lazanje
Bugarska pita od krumpira
Vratina sa sezonskim povrćem
Mirisna pečenka
Teleći savici u umaku od grejpa
Grickalica slanutak iz pećnice
Lignje s povrćem i smokvama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Umak od limete (Molho de limao)
Aromatizirani kruh
Tjestenina fuži s tartufima
Povrtni lonac
Piletina Kiev
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina sa šafranom
Fileti lososa u finom umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Irska janjetina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna rebarca
Teleći odresci u umaku od višanja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fina pikantna piletina
Proljetna janjetina
Fish&Chips u tortilji
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Rajčica s kukuruzom
Nadjevene lignje
Lagana sarma
Kroketi od piletine
Hrskavi trokuti
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sočni pureći ražnjići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Okruglice u umaku od rajčice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mediteranski špageti
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Brusketa s avokadom
Kaštelanski makaruni
Šampinjoni u palačinki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pirjani kunić
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Proljetno meso i povrće iz woka
Grill povrće na salatu
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramsteak u seksi umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Salata s mora
Mesne okruglice na ražnjiću
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Rolice od blitve
Voćna juha od višanja
Kuhano meso s umakom od hrena
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meso s repom
Lungić s povrćem
Grdobina s povrćem
Miješani grill
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Čarobna ljetna piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pečena piletina s limunom
Povrtni ražnjići
Zlatna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Zabavni kineski ravioli
Belgija - Salade Liégeoise
Fini gulaš od gljiva
Norveška krem juha od ribe i kozica
Marinirana piletina s roštilja
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kobasica u pivu i pecivu
Janjetina s medom od kadulje
Prežgana juha
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Manastirski đuveč
Pileći bataci s umakom od luka
Grill pirjana piletina s roštilja
Ražnjići od lososa
Pohani tofu s povrćem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zanimljiva salata s kikirikijem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pašticada s njokima
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Uzbudljivi kolač od blitve
Lungić u sendviču
Delikatesna junetina na češki
Jabučni krumpirići s cimetom
Sendvič s avokadom
Urbana pola
Lignje na šumskom rižotu
Račići na posteljici od povrća
Ljetni ražnjići
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Dagnje na buzaru
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke