Meni Search

Ful nabrijan

Vege odresci s marinadom

Tjestenina fuži s tartufima
Pizza s tunom
Urbana pola
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Nadjevene lignje
Mediteranski kruščić s lovorom
Marinirana piletina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grickalica slanutak iz pećnice
Dagnje na buzaru
Irska janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa sezonskim povrćem
Kunić na bijelo
Kuhano meso s umakom od hrena
Riba u bijelom umaku
Mini lazanje
Lignje s povrćem i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Blagdanska rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kroketi od piletine
Zanimljiva salata s kikirikijem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Umak od limete (Molho de limao)
Rolice od blitve
Salata s mora
Delikatesna junetina na češki
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Brusketa s avokadom
Račići na posteljici od povrća
Pizza sirni jastučići
Svinjski file s povrćem
Povrtni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ražnjići od lososa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni ražnjići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Miješani grill
Povrtni lonac
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kobasica u pivu i pecivu
Pirjani kunić
Kaštelanski makaruni
Manastirski đuveč
Pohani tofu s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina sa šafranom
Pečena piletina s limunom
Proljetno meso i povrće iz woka
Prežgana juha
Salata od liganja
Proljetna janjetina
Lignje na šumskom rižotu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sendvič s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavi trokuti
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Meso s repom
Voćna juha od višanja
Sočna pureća rolada
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lungić s povrćem
Meksička party salata
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mesne okruglice
Zlatna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Sočni pureći ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brancinovo oko
Grill povrće na salatu
Grdobina u pikantnoj šalši
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mediteranski špageti
Zabavni kineski ravioli
Fina pikantna piletina
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Popečci od tikvica
Uzbudljivi kolač od blitve
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Krem juha od tikvica
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Fileti lososa u finom umaku
Mirisna pečenka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fish&Chips u tortilji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Roštilj s umakom Romesco
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina Kiev
Lagana sarma
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grdobina s povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina laganini
Aromatizirani kruh
Mesne okruglice na ražnjiću
Fini gulaš od gljiva
Sočna rebarca
Lungić u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Čarobna ljetna piletina
Pašticada s njokima
Šampinjoni u palačinki
Ramsteak u seksi umaku
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Bugarska pita od krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rajčica s kukuruzom
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke