Meni Search

Ful nabrijan

Vege odresci s marinadom

BBQ svinjska rebarca u foliji
Voćna juha od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Fileti lososa u finom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Salata od liganja
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Lungić s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna rebarca
Mirisna pečenka
Popečci od tikvica
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Povrtni ražnjići
Prežgana juha
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
Umak od limete (Molho de limao)
Delikatesna junetina na češki
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pirjani kunić
Mesne okruglice na ražnjiću
Grickalica slanutak iz pećnice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lignje s povrćem i smokvama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grill pirjana piletina s roštilja
Kunić na bijelo
Mesne okruglice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Miješani grill
Krem juha od tikvica
Zanimljiva salata s kikirikijem
Ramsteak u seksi umaku
Salata s mora
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Grill povrće na salatu
Čarobna ljetna piletina
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill oslić u aromatičnoj korici
Bugarska pita od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meso s repom
Pizza s tunom
Proljetna janjetina
Rajčica s kukuruzom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pašticada s njokima
Piletina Kiev
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pizza sirni jastučići
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rolice od blitve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Aromatizirani kruh
Zabavni kineski ravioli
Kroketi od piletine
Pileći bataci s umakom od luka
Grdobina s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Ljetni ražnjići
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina laganini
Lagana sarma
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći odresci u umaku od višanja
Vratina sa sezonskim povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Mini lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mediteranski špageti
Brusketa s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirana piletina s roštilja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Hrskavi trokuti
Fina pikantna piletina
Povrtni lonac
Brancinovo oko
Jabučni krumpirići s cimetom
Irska janjetina
Janjetina na padelu
Pečena piletina s limunom
Roštilj s umakom Romesco
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Riba u bijelom umaku
Piletina sa šafranom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dagnje na buzaru
Kuhano meso s umakom od hrena
Sendvič s avokadom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani tofu s povrćem
Urbana pola
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjevene lignje
Grill vratina u sendviču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fini gulaš od gljiva
Blagdanska rolada
Ražnjići od lososa
Teleći savici u umaku od grejpa
Lungić u sendviču
Svinjski file s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Belgija - Salade Liégeoise
Uzbudljivi kolač od blitve
Zlatna piletina
Manastirski đuveč
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kobasica u pivu i pecivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke