Meni Search

Ful nabrijana

Vege odresci s marinadom

Povrtni ražnjići
Povrtni lonac
Pečena piletina s limunom
Rolice od blitve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Manastirski đuveč
Kunić na bijelo
Blagdanska rolada
Fini gulaš od gljiva
Ražnjići od lososa
Piletina na kijevski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Viška pogača
Mediteranski kruščić s lovorom
Pizza s tunom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Salata od liganja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill povrće na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brusketa s avokadom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kaštelanski makaruni
Riba u bijelom umaku
Čarobna ljetna piletina
Janjetina na padelu
Irska janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Uzbudljivi kolač od blitve
Aromatizirani kruh
Sočna pureća rolada
Grdobina u pikantnoj šalši
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Račići na posteljici od povrća
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Delikatesna junetina na češki
Bugarska pita od krumpira
Turske pizze
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Meksička party salata
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Janjetina s medom od kadulje
Zabavni kineski ravioli
Lungić u sendviču
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetno meso i povrće iz woka
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Popečci od tikvica
Okruglice u umaku od rajčice
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice
Salata s mora
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Špageti s ribom
Urbana pola
Lazanje s lignjama
Fina pikantna piletina
Lignje s povrćem i smokvama
Proljetna janjetina
Umak od limete (Molho de limao)
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mirisna pečenka
Grdobina s povrćem
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjevene lignje
Belgija - Salade Liégeoise
Kroketi od piletine
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočni pureći ražnjići
Lignje s manistrom u škartocu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ossobuco
Sendvič s avokadom
Pizza sirni jastučići
Grill pirjana piletina s roštilja
Brancinovo oko
Ljetni ražnjići
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pohani tofu s povrćem
Sočna rebarca
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Hlebinska i pretepena juha
Šampinjoni u palačinki
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lungić s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini shepherd's pie
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mediteranski špageti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fileti lososa u finom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mini lazanje
Zlatna piletina
Voćna juha od višanja
Rajčica s kukuruzom
Piletina sa šafranom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina laganini
Lagana sarma
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kobasica u pivu i pecivu
Pirjani kunić
Marinirana piletina s roštilja
Krem juha od tikvica
Odresci od morskog psa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pogača sa sardinom
Kuhano meso s umakom od hrena
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Miješani grill
Prežgana juha
Grickalica slanutak iz pećnice
Meso s repom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke