Meni Search

Ful nabrijana

Vege odresci s marinadom

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kroketi od piletine
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zabavni kineski ravioli
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Janjetina na padelu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fileti lososa u finom umaku
Povrtni ražnjići
Riba u bijelom umaku
Voćna juha od višanja
Hrskava pileća krilca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Čarobna ljetna piletina
Kobasica u pivu i pecivu
Grill pirjana piletina s roštilja
Kaštelanski makaruni
Ossobuco
Umak od limete (Molho de limao)
Salata s mora
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti s ribom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuhano meso s umakom od hrena
Pirjani kunić
Brusketa s avokadom
Sočna rebarca
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kunić na bijelo
Grickalica slanutak iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Miješani grill
Irska janjetina
Lagana sarma
Krem juha od tikvica
Račići na posteljici od povrća
Manastirski đuveč
Ražnjići od lososa
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Belgija - Salade Liégeoise
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lungić s povrćem
Piletina na kijevski način
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Bugarska pita od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grdobina s povrćem
Odresci od morskog psa
Meksička party salata
Grill povrće na salatu
Fish&Chips u tortilji
Popečci od tikvica
Pogača sa sardinom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rezanci s krušnim mrvicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice
Sendvič s avokadom
Urbana pola
Martinjska guska s hajdinom kašom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Brancinovo oko
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Jabučni krumpirići s cimetom
Lignje s povrćem i smokvama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni ražnjići
Okruglice u umaku od rajčice
Mini shepherd's pie
Pečena piletina s limunom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočni pureći ražnjići
Salata od liganja
Rolice od blitve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Nadjevene lignje
Sočna pureća rolada
Hlebinska i pretepena juha
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Delikatesna junetina na češki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Proljetno meso i povrće iz woka
Mesne okruglice na ražnjiću
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Zlatna piletina
Aromatizirani kruh
Blagdanska rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lungić u sendviču
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina laganini
Lazanje s lignjama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza sirni jastučići
Mirisna pečenka
Prežgana juha
Povrtni lonac
Mini lazanje
Viška pogača
Rajčica s kukuruzom
Mediteranski špageti
Fina pikantna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci u umaku od višanja
Turske pizze
Pizza s tunom
Pileći bataci s umakom od luka
Proljetna janjetina
Lignje s manistrom u škartocu
Grill vratina u sendviču
Marinirana piletina s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrskavi trokuti
Piletina Kiev
Piletina sa šafranom
Mediteranski kruščić s lovorom
Tjestenina fuži s tartufima
Fini gulaš od gljiva
Meso s repom
Ramsteak u seksi umaku
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Šampinjoni u palačinki
Grdobina u pikantnoj šalši
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke