Meni Search

Ful nabrijana

Vege odresci s marinadom

Martinjska guska s hajdinom kašom
Salata s mora
Svinjski file s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski špageti
Umak od limete (Molho de limao)
Povrtni ražnjići
Lungić s povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Prežgana juha
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina sa šafranom
Grill pirjana piletina s roštilja
Miješani grill
Piletina Kiev
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileći bataci s umakom od luka
Odresci u umaku s češnjakom
Belgija - Salade Liégeoise
Kunić na bijelo
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pirjani kunić
Viška pogača
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pečenka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Proljetno meso i povrće iz woka
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Hrskavi trokuti
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fish&Chips u tortilji
Nadjevene lignje
Sočni pureći ražnjići
Zabavni kineski ravioli
Račići na posteljici od povrća
Fini gulaš od gljiva
Rajčica s kukuruzom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bugarska pita od krumpira
Irska janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje s povrćem i smokvama
Odresci od morskog psa
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Voćna juha od višanja
Riba u bijelom umaku
Fileti lososa u finom umaku
Sočna pureća rolada
Fina pikantna piletina
Janjetina na padelu
Lazanje s lignjama
Mesne okruglice
Teleći savici u umaku od grejpa
Meso s repom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Uzbudljivi kolač od blitve
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lignje na šumskom rižotu
Mediteranski kruščić s lovorom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza s tunom
Ljetni ražnjići
Grickalica slanutak iz pećnice
Lagana sarma
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Turske pizze
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina laganini
Hrskava pileća krilca
Zlatna piletina
Grill vratina u sendviču
Piletina na kijevski način
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pizza sirni jastučići
Meksička party salata
Grdobina u pikantnoj šalši
Pogača sa sardinom
Ražnjići od lososa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Proljetna janjetina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Sendvič s avokadom
Tjestenina fuži s tartufima
Salata od liganja
Kuhano meso s umakom od hrena
Urbana pola
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Špageti s ribom
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od tikvica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pečena piletina s limunom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hlebinska i pretepena juha
Sočna rebarca
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Krem juha od tikvica
Čarobna ljetna piletina
Manastirski đuveč
Lignje s manistrom u škartocu
Ossobuco
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brancinovo oko
Mini shepherd's pie
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Šampinjoni u palačinki
Grill povrće na salatu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Povrtni lonac
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Grdobina s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mini lazanje
Okruglice u umaku od rajčice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rolice od blitve
Marinirana piletina s roštilja
Delikatesna junetina na češki
Lungić u sendviču
Aromatizirani kruh
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke