Meni Search

Ful nabrijana

Vege odresci s marinadom

BBQ svinjska rebarca u foliji
Janjetina s medom od kadulje
Rajčica s kukuruzom
Povrtni ražnjići
Turske pizze
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kroketi od piletine
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Povrtni lonac
Proljetno meso i povrće iz woka
Špageti s ribom
Hrskava pileća krilca
Irska janjetina
Aromatizirani kruh
Pileći bataci s umakom od luka
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Čarobna ljetna piletina
Grickalica slanutak iz pećnice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sočni pureći ražnjići
Ražnjići od lososa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Viška pogača
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pečenka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Blagdanska rolada
Račići na posteljici od povrća
Grill povrće na salatu
Rolice od blitve
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Prežgana juha
Salata s mora
Brusketa s avokadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje s manistrom u škartocu
Mini lazanje
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Popečci od tikvica
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina na kijevski način
Krem juha od tikvica
Mediteranski kruščić s lovorom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Martinjska guska s hajdinom kašom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci u umaku s češnjakom
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini shepherd's pie
Mesne okruglice
Miješani grill
Svinjski file s povrćem
Piletina sa šafranom
Sendvič s avokadom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Šampinjoni u palačinki
Fina pikantna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kaštelanski makaruni
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Riba u bijelom umaku
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Salata od liganja
Voćna juha od višanja
Kuhano meso s umakom od hrena
Lignje s povrćem i smokvama
Lazanje s lignjama
Kunić na bijelo
Fish&Chips u tortilji
Sočna pureća rolada
Zabavni kineski ravioli
Janjetina na padelu
Fileti lososa u finom umaku
Grill vratina u sendviču
Umak od limete (Molho de limao)
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Belgija - Salade Liégeoise
Pizza s tunom
Okruglice u umaku od rajčice
Pohani tofu s povrćem
Brancinovo oko
Pogača sa sardinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Lignje na šumskom rižotu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pečena piletina s limunom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Ossobuco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pizza sirni jastučići
Zlatna piletina
Hrskavi trokuti
Piletina laganini
Roštilj s umakom Romesco
Grdobina s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Piletina Kiev
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Fini gulaš od gljiva
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mediteranski špageti
Lungić s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci od morskog psa
Meso s repom
Pirjani kunić
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Delikatesna junetina na češki
Grdobina u pikantnoj šalši
Ljetni ražnjići
Grill pirjana piletina s roštilja
Nadjevene lignje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna rebarca
Hlebinska i pretepena juha
Lagana sarma
Urbana pola
Uzbudljivi kolač od blitve
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Meksička party salata
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lungić u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke