Meni Search

Ful nabrijana

Vege odresci s marinadom

Salata s mora
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Salata od liganja
Fini gulaš od gljiva
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina na kijevski način
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Urbana pola
Zlatna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice
Hlebinska i pretepena juha
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Voćna juha od višanja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Bugarska pita od krumpira
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Jabučni krumpirići s cimetom
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje s lignjama
Turske pizze
Meksička party salata
Miješani grill
Mediteranski kruščić s lovorom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Povrtni lonac
Pizza s tunom
Belgija - Salade Liégeoise
Ossobuco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Manastirski đuveč
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Blagdanska rolada
Lignje s povrćem i smokvama
Zabavni kineski ravioli
Odresci u umaku s češnjakom
Roštilj s umakom Romesco
Grill povrće na salatu
Martinjska guska s hajdinom kašom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini shepherd's pie
Proljetna janjetina
Lungić u sendviču
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočni pureći ražnjići
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Teleći savici u umaku od grejpa
Kaštelanski makaruni
Delikatesna junetina na češki
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Umak od limete (Molho de limao)
Čarobna ljetna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mirisna pečenka
Pirjani kunić
Odresci od morskog psa
Povrtni ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Pohani tofu s povrćem
Hrskava pileća krilca
Sočna rebarca
Mini lazanje
Lignje na šumskom rižotu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina Kiev
Mesne okruglice na ražnjiću
Fina pikantna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sendvič s avokadom
Aromatizirani kruh
Piletina sa šafranom
Janjetina na padelu
Grill pirjana piletina s roštilja
Popečci od tikvica
Pečena piletina s limunom
Ljetni ražnjići
Rajčica s kukuruzom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mediteranski špageti
Rolice od blitve
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Ražnjići od lososa
Hrskavi trokuti
Grdobina u pikantnoj šalši
Lignje s manistrom u škartocu
Irska janjetina
Lungić s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Piletina laganini
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramsteak u seksi umaku
Okruglice u umaku od rajčice
Riba u bijelom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Viška pogača
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meso s repom
Krem juha od tikvica
Kobasica u pivu i pecivu
Proljetno meso i povrće iz woka
Pogača sa sardinom
Lagana sarma
Kroketi od piletine
Grill vratina u sendviču
Fileti lososa u finom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjevene lignje
Prežgana juha
Kunić na bijelo
Janjetina s medom od kadulje
Brusketa s avokadom
Špageti s ribom
Grdobina s povrćem
Brancinovo oko
Grickalica slanutak iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke