Meni Search

Ful nabrijana

Vege odresci s marinadom

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mediteranski špageti
Bugarska pita od krumpira
Pečena piletina s limunom
Fini gulaš od gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s povrćem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Popečci od tikvica
Teleći savici u umaku od grejpa
Urbana pola
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina na kijevski način
Odresci od morskog psa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pogača sa sardinom
Povrtni lonac
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Roštilj s umakom Romesco
Grdobina u pikantnoj šalši
Hrskava pileća krilca
Piletina Kiev
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Sočna rebarca
Povrtni ražnjići
Lungić u sendviču
Mirisna pečenka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grickalica slanutak iz pećnice
Rezanci s krušnim mrvicama
Grdobina s povrćem
Turske pizze
Blagdanska rolada
Čarobna ljetna piletina
Mini shepherd's pie
Pizza s tunom
Grill pirjana piletina s roštilja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Irska janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kuhano meso s umakom od hrena
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani tofu s povrćem
Lignje s manistrom u škartocu
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rajčica s kukuruzom
Salata od liganja
Marinirana piletina s roštilja
Ražnjići od lososa
Prežgana juha
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski kruščić s lovorom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Rolice od blitve
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill vratina u sendviču
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pirjani kunić
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Jabučni krumpirići s cimetom
Lagana sarma
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci u umaku od višanja
Manastirski đuveč
Okruglice u umaku od rajčice
Martinjska guska s hajdinom kašom
Proljetna janjetina
Lignje s povrćem i smokvama
Miješani grill
Belgija - Salade Liégeoise
Lungić s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Račići na posteljici od povrća
Riba u bijelom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meksička party salata
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice
Viška pogača
Odresci u umaku s češnjakom
Kroketi od piletine
Hlebinska i pretepena juha
Kaštelanski makaruni
Sočni pureći ražnjići
Meso s repom
Špageti s ribom
Delikatesna junetina na češki
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina laganini
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Nadjevene lignje
Sendvič s avokadom
Fina pikantna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zlatna piletina
Piletina sa šafranom
Krem juha od tikvica
Aromatizirani kruh
Fileti lososa u finom umaku
Grill povrće na salatu
Ossobuco
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata s mora
Kunić na bijelo
Lazanje s lignjama
Hrskavi trokuti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Proljetno meso i povrće iz woka
Janjetina na padelu
Zabavni kineski ravioli
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Brusketa s avokadom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Voćna juha od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke