Meni Search

Okrećem novi list

Vege odresci s marinadom

Pirjani kunić
Sočna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Raskošna ljetna tava
Zapečena ricotta
Lignje na šumskom rižotu
Ramsteak u seksi umaku
Fina pikantna piletina
Salata od pečene rotkvice sa medom
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Lignje punjene crvenim radićem
Bugarska pita od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Papreni tart s marelicama
Male teleće pitice
Savici sa špinatom i satricom od sira
Sočna rebarca
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zimski punč
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Rižini ravioli s mozzarellom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Zlatna piletina
Rižoto tortice
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pohane paprike
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Polpete od slanutka s kurkumom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Uzbudljivi kolač od blitve
Mediteranski špageti
Senf s paprikama
Polupunjene paprike
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata od quinoe i povrća
Ražnjići od lososa
Njemačka - Jetrica s jabukama
Salata s neobičnim preljevom
Piletina s pistacijama
Kozice s rižom
Juha od bundeve s jabukom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Empanade s pestom
Caponata alla Podravka
Voćna juha od višanja
Bruskete od cvjetače
Čudotvorni čaj za detoks
Kaštelanski makaruni
Juha od cvjetače i camemberta
Rosti
Rolice od blitve
Goveđa rebarca sa zeljem
Grčka seljačka salata
Salata od tune i povrća
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa iz pećnice
Rižoto s tunom
Pohani tofu s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Govedina s lukom
Mini lazanje
Pohana skuta
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tagliatelle s pečenim povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mirisni prilog iz pećnice
Mesne okruglice u umaku
Pečena piletina s limunom
Sočna aromatična torta
Rižoto na španjolski način
Popečci od cvjetače
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Vegetina enchilada
Ljubavne šurlice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Proljetno meso i povrće iz woka
Popečci od bulgura s umakom
Roštilj s umakom Romesco
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina s mascarponeom
Salata s mora
Cous-cous s povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lignje i tikvice na štapiću
Mesne okruglice
Krumpir u košuljici
Brusketa s avokadom
Belgija - Salade Liégeoise
Janjetina na padelu
Grill povrće na salatu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kuglice od riže i svježeg sira
Španjolski migas s bundevom
Salata u košaricama od parmezana
Crveno ljetno varivo
Kineska juha s račićima i gljivama
Čarobni štapići
Povrtni ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prežgana juha
Prilog od prokulica
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Marokanska salata s cous-cousom
Rezanci s krušnim mrvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Oslić s maslinama
Sočna Wellington pečenka
Zabavni kineski ravioli
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pileći gulaš
Žuti medaljoni
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Uskršnja šunka na zabavan način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rolice od soma
Juha od rikule i račića
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke