Meni Search

Gladan kao vuk

Vratina s roštilja

Tortilje pikant
Macho hamburger
Sočna Wellington pečenka
Sarma sa suhim mesom
Hrenovke u panceti
Miješani grill
Janjetina s bižima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s medom od kadulje
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramsteak u seksi umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Pizza sirni jastučići
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pašticada s njokima
Velika Britanija - Pastirska pita
Gorički povrtni lonac
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u pivu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Neobične punjene paprike
Krumpiri u kaputiću od pancete
Polpete od oslića
Skandinavske rolice s cimetom
Teletina s pirjanim povrćem
Fino začinjena piletina
Špageti s tikvicama
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Govedina s lukom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Punjeni kelj s plodovima mora
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slasni BBQ burgeri
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski gulaš
Pileća prsa punjena čvarcima
Varivo od kelja i teletine
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina na padelu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u egzotičnom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Tuna burger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ciganski odrezak
Pileća krilca s roštilja
Svinjski kotleti s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Biftek rolice
Fish&Chips u tortilji
Patka s mlincima
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pikantni gulaš
Mesne okruglice u umaku
Quiche od bundeve, sira i luka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski medaljoni s kestenima
Medeni teleći kotleti
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Španjolski migas s bundevom
Harrisa janjetina s limunom
Umak od limete (Molho de limao)
Pureća rolada s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna rebarca
Lazanje u tavi
Fino varivo v loncu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kotlovina
Meso u woku na indonezijski način
Vegetarijanski čips
Pureći hamburger
Mesna rolada u tijestu
Pileća prsa iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Puretina s jabukom iz pećnice
Povrtni lonac
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Odresci u umaku s češnjakom
Slatko twist pile
Ramstek s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u paketiću
Slatki lungić
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa s crnim tartufom
Punjena pečenka u vinu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke