Meni Search

Gladan kao vuk

Vratina s roštilja

Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Varivo od kelja i teletine
Špageti s tikvicama
Pašticada s njokima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Mesna rolada u tijestu
Miješani grill
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Janjetina na padelu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Neobične punjene paprike
Piletina u egzotičnom umaku
Fino varivo v loncu
Kuhano meso s umakom od hrena
Macho hamburger
Polpete od oslića
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slatko twist pile
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u aromatičnom omotaču
Fino začinjena piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u pivu
Pureći hamburger
Sočna Wellington pečenka
Pileća krilca s roštilja
Punjeni kelj s plodovima mora
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Tuna burger
Puretina s jabukom iz pećnice
Mesne okruglice u umaku
Pureća rolada s mlincima
Povrtni lonac
Janjetina s medom od kadulje
Gorički povrtni lonac
Skandinavske rolice s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sarma sa suhim mesom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Biftek rolice
Velika Britanija - Pastirska pita
Fish&Chips u tortilji
Hrenovke u panceti
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski kotleti s povrćem
Vegetarijanski čips
Govedina s lukom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Janjetina s bižima
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Patka s mlincima
Pizza sirni jastučići
Tortilje pikant
Punjena pečenka u vinu
Španjolski migas s bundevom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Medeni teleći kotleti
Sočna rebarca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski medaljoni s kestenima
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slatki lungić
Slasni BBQ burgeri
Ciganski odrezak
Pileća prsa punjena čvarcima
Kotlovina
Ramstek s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u paketiću
Pikantni gulaš
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski gulaš
Pileća prsa s crnim tartufom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Lazanje u tavi
Piletina s nadjevom od ajvara
Umak od limete (Molho de limao)
Teletina s pirjanim povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Harrisa janjetina s limunom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke