Meni Search

Gladan kao vuk

Vratina s roštilja

Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pureća rolada s mlincima
Velika Britanija - Pastirska pita
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Fino varivo v loncu
Harrisa janjetina s limunom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Janjetina na padelu
Fino začinjena piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski gulaš
Puretina s jabukom iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Hrenovke u panceti
Janjetina s bižima
Krumpiri u kaputiću od pancete
Pašticada s njokima
Govedina s lukom
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski medaljoni s kestenima
Piletina u pivu
Teletina s pirjanim povrćem
Slatko twist pile
Punjeni kelj s plodovima mora
Svinjski kotleti s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Biftek rolice
Špageti s tikvicama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Miješani grill
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci s umakom od kupina
Mediteranski kruščić s lovorom
Ciganski odrezak
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Španjolski migas s bundevom
Fish&Chips u tortilji
Tortilje pikant
Patka s mlincima
Sočna rebarca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mesna rolada u tijestu
Obojeni hamburger
Medeni teleći kotleti
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa s crnim tartufom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slasni BBQ burgeri
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mesne okruglice u umaku
Pureći hamburger
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Punjena pečenka u vinu
Rebarca s grilla
Gorički povrtni lonac
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u paketiću
Varivo od kelja i teletine
Kotlovina
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek s povrćem
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pileća prsa iz pećnice
Pizza sirni jastučići
Polpete od oslića
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočna Wellington pečenka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slatki lungić
Pikantni gulaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Neobične punjene paprike
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Macho hamburger
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Meso u woku na indonezijski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
Vegetarijanski čips
Tuna burger
Povrtni lonac
Pileća prsa punjena čvarcima
Sarma sa suhim mesom
Pileća krilca s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke