Meni Search

Gladan kao vuk

Vratina s roštilja

Puretina s jabukom iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Španjolski migas s bundevom
Tuna burger
Slatki lungić
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pureći hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Hrenovke u panceti
Govedina s lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći savici u umaku od grejpa
Krumpiri u kaputiću od pancete
Glazirana patka s umakom od jabuka
Sočna Wellington pečenka
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća krilca s roštilja
Odresci s umakom od kupina
Tortilje pikant
Vegetarijanski čips
Ciganski odrezak
Pileća prsa s crnim tartufom
Punjena pečenka u vinu
Medeni teleći kotleti
Lazanje u tavi
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Janjetina s medom od kadulje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina s bižima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slasni BBQ burgeri
Svinjski medaljoni s kestenima
Svinjski kotleti s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Neobične punjene paprike
Piletina u egzotičnom umaku
Mesna rolada u tijestu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantni gulaš
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski gulaš
Patka s mlincima
Gorički povrtni lonac
Miješani grill
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kotlovina
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina na padelu
Meso u woku na indonezijski način
Ramstek s povrćem
Fino začinjena piletina
Varivo od kelja i teletine
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Pašticada s njokima
Pileća prsa iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Povrtni lonac
Fino varivo v loncu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci u paketiću
Quiche od bundeve, sira i luka
Biftek rolice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špageti s tikvicama
Sarma sa suhim mesom
Piletina u aromatičnom omotaču
Punjeni kelj s plodovima mora
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Macho hamburger
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna rebarca
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci u umaku s češnjakom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u pivu
Mesne okruglice u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Polpete od oslića
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Harrisa janjetina s limunom
Pureća rolada s mlincima
Slatko twist pile
Pizza sirni jastučići
Kuhana govedina s umakom od hrena
Obojeni hamburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke