Meni Search

Gladan kao vuk

Vratina s roštilja

Odresci u paketiću
Macho hamburger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća krilca s roštilja
Puretina s jabukom iz pećnice
Punjeni kelj s plodovima mora
Ramstek s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Povrtni lonac
Patka s mlincima
Slasni BBQ burgeri
Neobične punjene paprike
Medeni teleći kotleti
Skandinavske rolice s cimetom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fino začinjena piletina
Janjetina s bižima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Piletina u pivu
Meso u woku na indonezijski način
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Janjetina na padelu
Mediteranski kruščić s lovorom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski medaljoni s kestenima
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Obojeni hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća prsa s crnim tartufom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
Tuna burger
Svinjski kotleti s povrćem
Polpete od oslića
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Fino varivo v loncu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lazanje u tavi
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Varivo od kelja i teletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramsteak u seksi umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Quiche od bundeve, sira i luka
Tortilje pikant
Mesna rolada u tijestu
Slatki lungić
Pašticada s njokima
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s grilla
Harrisa janjetina s limunom
Sarma sa suhim mesom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Slatko twist pile
Pikantni gulaš
Odresci s umakom od kupina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice u umaku
Govedina s lukom
Ciganski odrezak
Kotlovina
Fish&Chips u tortilji
Kuhano meso s umakom od hrena
Miješani grill
Biftek rolice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski gulaš
Gorički povrtni lonac
Pizza sirni jastučići
Krumpiri u kaputiću od pancete
Janjetina s medom od kadulje
Vegetarijanski čips
Špageti s tikvicama
Sočna Wellington pečenka
Hrenovke u panceti
Piletina u aromatičnom omotaču
Španjolski migas s bundevom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pureći hamburger
Punjena pečenka u vinu
Sočna rebarca
Umak od limete (Molho de limao)
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke