Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u pivu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pašticada s njokima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vegetarijanski čips
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Varivo od kelja i teletine
Odresci u umaku s češnjakom
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teletina s pirjanim povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci u paketiću
Govedina s lukom
Špageti s tikvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Slatki lungić
Harrisa janjetina s limunom
Pizza sirni jastučići
Tuna burger
Sarma sa suhim mesom
Mesna rolada u tijestu
Kuhano meso s umakom od hrena
Slasni BBQ burgeri
Lazanje u tavi
Piletina u egzotičnom umaku
Mesne okruglice u umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Mladi krumpir s ajvarom
Umak od limete (Molho de limao)
Tortilje pikant
Ramsteak u seksi umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Hrenovke u panceti
Piletina u aromatičnom omotaču
Puretina s jabukom iz pećnice
Povrtni lonac
Janjetina na padelu
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna rebarca
Pureći hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Neobične punjene paprike
Ciganski odrezak
Ramstek s povrćem
Patka s mlincima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Fino varivo v loncu
Sočna Wellington pečenka
Janjetina s medom od kadulje
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Kotlovina
Meso u woku na indonezijski način
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pureća rolada s mlincima
Juha od gljiva
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatko twist pile
Pikantni gulaš
Fish&Chips u tortilji
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileća prsa iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Punjena pečenka u vinu
Fino začinjena piletina
Ribarska popara
Rebarca s grilla
Macho hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Biftek rolice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mediteranski kruščić s lovorom
Obojeni hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Medeni teleći kotleti
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke