Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Glazirana patka s umakom od jabuka
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Puretina s jabukom iz pećnice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Špageti s tikvicama
Janjetina na padelu
Pureći hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Svinjski gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Pikantni gulaš
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mladi krumpir s ajvarom
Govedina s lukom
Sarma sa suhim mesom
Slatko twist pile
Tuna burger
Ribarska popara
Teletina s pirjanim povrćem
Sočna rebarca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u egzotičnom umaku
Quiche od bundeve, sira i luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pureća rolada s mlincima
Lazanje u tavi
Odresci u umaku s češnjakom
Macho hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Punjena pečenka u vinu
Piletina s nadjevom od ajvara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kuhano meso s umakom od hrena
Obojeni hamburger
Hrenovke u panceti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Povrtni lonac
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileća krilca s roštilja
Medeni teleći kotleti
Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Neobične punjene paprike
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Mediteranski kruščić s lovorom
Tortilje pikant
Varivo od kelja i teletine
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Patka s mlincima
Slatki lungić
Vegetarijanski čips
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci u paketiću
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pizza sirni jastučići
Biftek rolice
Juha od gljiva
Mesna rolada u tijestu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina u pivu
Sočna Wellington pečenka
Skandinavske rolice s cimetom
Fino varivo v loncu
Harrisa janjetina s limunom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pašticada s njokima
Meso u woku na indonezijski način
Fino začinjena piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci s umakom od kupina
Ciganski odrezak
Mesne okruglice u umaku
Kotlovina
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slasni BBQ burgeri
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileća prsa iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Umak od limete (Molho de limao)
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke