Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ svinjska rebarca u foliji
Obojeni hamburger
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Teletina s pirjanim povrćem
Vegetarijanski čips
Skandinavske rolice s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Ciganski odrezak
Macho hamburger
Kotlovina
Rebarca s grilla
Medeni teleći kotleti
Puretina s jabukom iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fino varivo v loncu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Janjetina na padelu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek s povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
Mesne okruglice u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Punjena pečenka u vinu
Sočna rebarca
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u paketiću
Slatko twist pile
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pašticada s njokima
Sarma sa suhim mesom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Povrtni lonac
Odresci s umakom od kupina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špageti s tikvicama
Varivo od kelja i teletine
Harrisa janjetina s limunom
Pikantni gulaš
Pureći hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatki lungić
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Govedina s lukom
Kuhano meso s umakom od hrena
Hrenovke u panceti
Lazanje u tavi
Sočna Wellington pečenka
Fino začinjena piletina
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Biftek rolice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ribarska popara
Pureća rolada s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina s medom od kadulje
Mesna rolada u tijestu
Juha od gljiva
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Tuna burger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tortilje pikant
Pileća krilca s roštilja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina s nadjevom od ajvara
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u pivu
Pileća prsa iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Neobične punjene paprike
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slasni BBQ burgeri
Pizza sirni jastučići
Meso u woku na indonezijski način
Patka s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke