Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Juha od gljiva
Fish&Chips u tortilji
Odresci u paketiću
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski gulaš
Špageti s tikvicama
Mesne okruglice u umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Vegetarijanski čips
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Neobične punjene paprike
Sočna Wellington pečenka
Pašticada s njokima
Pureći hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sarma sa suhim mesom
Janjetina s medom od kadulje
Ciganski odrezak
Varivo od kelja i teletine
Piletina u pivu
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kotlovina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Govedina s lukom
Ribarska popara
Janjetina na padelu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Piletina u aromatičnom omotaču
Fino varivo v loncu
Pileća krilca s roštilja
Slasni burger sa slaninom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Harrisa janjetina s limunom
Quiche od bundeve, sira i luka
Punjena pečenka u vinu
Tortilje pikant
Fino začinjena piletina
Tuna burger
Povrtni lonac
Pizza sirni jastučići
Mediteranski kruščić s lovorom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slasni BBQ burgeri
Slatki lungić
Puretina s jabukom iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u egzotičnom umaku
Slatko twist pile
Biftek rolice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pileća prsa iz pećnice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantni gulaš
Teletina s pirjanim povrćem
Ramstek s povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočna rebarca
Medeni teleći kotleti
Mladi krumpir s ajvarom
Lazanje u tavi
Macho hamburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rebarca s grilla
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mesna rolada u tijestu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u umaku s češnjakom
Meso u woku na indonezijski način
Hrenovke u panceti
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Patka s mlincima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke