Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Povrtni lonac
Pileća prsa iz pećnice
Janjetina na padelu
Neobične punjene paprike
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sarma sa suhim mesom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti s tikvicama
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Tuna burger
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci u paketiću
Macho hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Medeni teleći kotleti
Pašticada s njokima
Slatki lungić
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Sočna rebarca
Pureći hamburger
Fino varivo v loncu
Tortilje pikant
Biftek rolice
Rebarca s grilla
Pileća krilca s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pikantni gulaš
Patka s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrenovke u panceti
Umak od limete (Molho de limao)
Fish&Chips u tortilji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatko twist pile
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Skandinavske rolice s cimetom
Ciganski odrezak
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meso u woku na indonezijski način
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vegetarijanski čips
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Quiche od bundeve, sira i luka
Juha od gljiva
Punjena pečenka u vinu
Govedina s lukom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Harrisa janjetina s limunom
Varivo od kelja i teletine
Slasni BBQ burgeri
Ribarska popara
Svinjski gulaš
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Mesne okruglice u umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Puretina s jabukom iz pećnice
Piletina u pivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotlovina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mediteranski kruščić s lovorom
Obojeni hamburger
Sočna Wellington pečenka
Mesna rolada u tijestu
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Fino začinjena piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke