Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Svinjski file i punjeni šampinjoni
Skandinavske rolice s cimetom
Mediteranski kruščić s lovorom
Macho hamburger
Rebarca s grilla
Kotlovina
Harrisa janjetina s limunom
Mladi krumpir s ajvarom
Neobične punjene paprike
Ramstek s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Juha od gljiva
Odresci u paketiću
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantni gulaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Varivo od kelja i teletine
Fish&Chips u tortilji
Fino varivo v loncu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Teletina s pirjanim povrćem
Patka s mlincima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Velika Britanija - Pastirska pita
Ribarska popara
Hrenovke u panceti
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni burger sa slaninom i sirom
Govedina s lukom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesna rolada u tijestu
Pizza sirni jastučići
Špageti s tikvicama
Sočna Wellington pečenka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Sarma sa suhim mesom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sočna rebarca
Mesne okruglice u umaku
Punjena pečenka u vinu
Meso u woku na indonezijski način
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Medeni teleći kotleti
Biftek rolice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Obojeni hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje pikant
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureći hamburger
Slasni BBQ burgeri
Piletina u egzotičnom umaku
Ciganski odrezak
Quiche od bundeve, sira i luka
Vegetarijanski čips
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Piletina s nadjevom od ajvara
Pašticada s njokima
Kuhano meso s umakom od hrena
Janjetina s medom od kadulje
Fino začinjena piletina
Slatko twist pile
Glazirana patka s umakom od jabuka
Puretina s jabukom iz pećnice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Pileća prsa iz pećnice
Tuna burger
Slatki lungić
Umak od limete (Molho de limao)
Povrtni lonac
Ramsteak u seksi umaku
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke