Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Punjena pečenka u vinu
Puretina s jabukom iz pećnice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ramstek s povrćem
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Skandinavske rolice s cimetom
Hrenovke u panceti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Patka s mlincima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vegetarijanski čips
Mesna rolada u tijestu
Piletina u pivu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureća rolada s mlincima
Tortilje pikant
Macho hamburger
Pašticada s njokima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u egzotičnom umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ribarska popara
Quiche od bundeve, sira i luka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slatko twist pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramsteak u seksi umaku
Biftek rolice
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pileća prsa iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatki lungić
Odresci u umaku s češnjakom
Kuhano meso s umakom od hrena
Fino začinjena piletina
Sočna Wellington pečenka
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u aromatičnom omotaču
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice u umaku
Govedina s lukom
Odresci s umakom od kupina
Slasni burger sa slaninom i sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci u paketiću
Kotlovina
Pizza sirni jastučići
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantni gulaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Sarma sa suhim mesom
Pileća krilca s roštilja
Meso u woku na indonezijski način
Povrtni lonac
Tuna burger
Pureći hamburger
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Juha od gljiva
Rebarca s grilla
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski gulaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ciganski odrezak
Harrisa janjetina s limunom
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna rebarca
Janjetina na padelu
Špageti s tikvicama
Obojeni hamburger
Fino varivo v loncu
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od kelja i teletine
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Neobične punjene paprike
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Medeni teleći kotleti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke