Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramstek s povrćem
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Fino varivo v loncu
Mesna rolada u tijestu
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Odresci u paketiću
Fino začinjena piletina
Pizza sirni jastučići
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća prsa iz pećnice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slasni BBQ burgeri
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s grilla
Pikantni gulaš
Juha od gljiva
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Quiche od bundeve, sira i luka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski gulaš
Povrtni lonac
Pureći hamburger
Pašticada s njokima
Odresci s umakom od kupina
Macho hamburger
Ribarska popara
Puretina s jabukom iz pećnice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sarma sa suhim mesom
Slatki lungić
Kuhano meso s umakom od hrena
Umak od limete (Molho de limao)
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s nadjevom od ajvara
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrenovke u panceti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mladi krumpir s ajvarom
Neobične punjene paprike
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u egzotičnom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna Wellington pečenka
Varivo od kelja i teletine
Slasni burger sa slaninom i sirom
Govedina s lukom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Biftek rolice
Tuna burger
Lazanje u tavi
Vegetarijanski čips
Teleći savici u umaku od grejpa
Meso u woku na indonezijski način
Pureća rolada s mlincima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Punjena pečenka u vinu
Piletina u aromatičnom omotaču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tortilje pikant
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u umaku s češnjakom
Kotlovina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna rebarca
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mediteranski kruščić s lovorom
Fish&Chips u tortilji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Patka s mlincima
Slatko twist pile
Obojeni hamburger
Mesne okruglice u umaku
Pileća krilca s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Ciganski odrezak
Špageti s tikvicama
Piletina u pivu
Medeni teleći kotleti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke