Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Tortilje pikant
Hrenovke u panceti
Pizza sirni jastučići
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesna rolada u tijestu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mediteranski kruščić s lovorom
Fino varivo v loncu
Macho hamburger
Neobične punjene paprike
Quiche od bundeve, sira i luka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ribarska popara
Kotlovina
Meso u woku na indonezijski način
Ramsteak u seksi umaku
Slatki lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća krilca s roštilja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Svinjski gulaš
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa iz pećnice
Odresci u paketiću
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Obojeni hamburger
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Punjena pečenka u vinu
Janjetina na padelu
Teleći savici u umaku od grejpa
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina u pivu
Odresci s umakom od kupina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slasni BBQ burgeri
Harrisa janjetina s limunom
Slatko twist pile
Fino začinjena piletina
Pureća rolada s mlincima
Ciganski odrezak
Medeni teleći kotleti
Mladi krumpir s ajvarom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Govedina s lukom
Lazanje u tavi
Juha od gljiva
Mesne okruglice u umaku
Pureći hamburger
Sarma sa suhim mesom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti s tikvicama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Patka s mlincima
Vegetarijanski čips
Piletina u egzotičnom umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Povrtni lonac
Sočna Wellington pečenka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Puretina s jabukom iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina s nadjevom od ajvara
Glazirana patka s umakom od jabuka
Biftek rolice
Pašticada s njokima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantni gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Varivo od kelja i teletine
Rebarca s grilla
Umak od limete (Molho de limao)
Tuna burger
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna rebarca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke