Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Neobične punjene paprike
Juha od gljiva
Patka s mlincima
Piletina u egzotičnom umaku
Sočna rebarca
Špageti s tikvicama
Pileća prsa iz pećnice
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
Ciganski odrezak
Skandinavske rolice s cimetom
Tuna burger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski kruščić s lovorom
Fino začinjena piletina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileća krilca s roštilja
Ribarska popara
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Obojeni hamburger
Povrtni lonac
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Fino varivo v loncu
Macho hamburger
Slatko twist pile
Sočna Wellington pečenka
Mesna rolada u tijestu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Hrenovke u panceti
Pašticada s njokima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pizza sirni jastučići
Sarma sa suhim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slasni BBQ burgeri
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s grilla
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Quiche od bundeve, sira i luka
Pureći hamburger
Fish&Chips u tortilji
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Kotlovina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u paketiću
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Tortilje pikant
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u pivu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski gulaš
Mesne okruglice u umaku
Vegetarijanski čips
Piletina u aromatičnom omotaču
Medeni teleći kotleti
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Harrisa janjetina s limunom
Ramstek s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Govedina s lukom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Meso u woku na indonezijski način
Lazanje u tavi
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Punjena pečenka u vinu
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Umak od limete (Molho de limao)
Biftek rolice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pikantni gulaš
Slatki lungić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke