Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Fino začinjena piletina
Pureća rolada s mlincima
Rebarca s grilla
Mesna rolada u tijestu
Govedina s lukom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Punjena pečenka u vinu
Piletina s nadjevom od ajvara
Vegetarijanski čips
Piletina u egzotičnom umaku
Pileća krilca s roštilja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočna rebarca
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pileća prsa iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Ribarska popara
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Quiche od bundeve, sira i luka
Lazanje u tavi
Tuna burger
Piletina u pivu
Janjetina na padelu
Medeni teleći kotleti
Harrisa janjetina s limunom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slatko twist pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina s medom od kadulje
Slatki lungić
Pureći hamburger
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kotlovina
Sarma sa suhim mesom
Meso u woku na indonezijski način
Macho hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Varivo od kelja i teletine
Slasni BBQ burgeri
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Fino varivo v loncu
Teletina s pirjanim povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Neobične punjene paprike
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Biftek rolice
Mesne okruglice u umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Hrenovke u panceti
Sočna Wellington pečenka
Velika Britanija - Pastirska pita
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Umak od limete (Molho de limao)
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Povrtni lonac
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Fish&Chips u tortilji
Tortilje pikant
Slasni burger sa slaninom i sirom
Patka s mlincima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Juha od gljiva
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci u umaku s češnjakom
Pašticada s njokima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pizza sirni jastučići
Odresci u paketiću
Puretina s jabukom iz pećnice
Ciganski odrezak
Obojeni hamburger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pikantni gulaš
Špageti s tikvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke