Meni Search

Na izmaku snaga

Vratina s roštilja

Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Dalmatinske polpete
Senf s paprikama
Jakobove kapice s umakom
Slatki lungić
Tjestenina u finom umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Rižoto s tunom
Cipar - Lungić na ciparski
Juha od rikule i račića
Voćna juha od višanja
Čarobni štapići
Salata sa skutom
Ražnjići od lososa
Caponata alla Podravka
Polupunjene paprike
Piletina s kozjim sirom
Zapečena ricotta
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Sočna aromatična torta
Švicarska juha sa sirom
Mesna rolada u tijestu
Kobasica u pivu i pecivu
Grill pirjana piletina s roštilja
Hladna juha od avokada
Svinjska jetrica u umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Fiš paprikaš
Pileća krilca s Coca-Colom
Srneći file na salatu
Pohane paprike
Pašticada
Svinjski file s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Papreni tart s marelicama
Prilog od prokulica
Tjestenina mediterana
Lazanje u tavi
Grill vratina u sendviču
Hrskava pileća krilca
Prežgana juha
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grčka seljačka salata
Slasni burger sa slaninom i sirom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Male teleće pitice
Rosti
Grdobina u pikantnoj šalši
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Palamida s čilijem i mangom
Pohani zamotuljci
Piletina s nadjevom od ajvara
Salata od liganja
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Belgija - Salade Liégeoise
Crveno ljetno varivo
Piletina s pistacijama
Kotleti u pivskom umaku
Pureći hamburger
Pečena piletina s limunom
Fileti lososa u finom umaku
Pileći štapići u ketchupu
Riba u bijelom umaku
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Krem juha sa sjemenkama
Popečci od bulgura s umakom
Omlet s paprikom i kukuruzom
Vegetina enchilada
Empanade s pestom
Salata s mora
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Sočna pureća rolada
Rižoto na španjolski način
Gulaš od gljiva
Krumpir u košuljici
Špageti s pistacijama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Riža s tunom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pirjani kunić
Špinatova juha s feta sirom
Piletina na tajlandski način
Salata od tune i krastavaca
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke