Meni Search

Luda k'o šiba

Vratina s roštilja

Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Pikantne mazalice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani zamotuljci
Janjetina na padelu
Sendvič s avokadom
Palamida s čilijem i mangom
Tuna burger
Cous-cous s povrćem
Špageti na kineski način
Brancinovo oko
Fiš paprikaš
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Zapečena ricotta
Zabavni kineski ravioli
Proljetna janjetina
Velika Britanija - Pastirska pita
Meksička party salata
Jakobove kapice s umakom
Piletina s nadjevom od ajvara
Patka s mlincima
Pohana skuta
Polupunjene paprike
Špageti s pistacijama
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Prežgana juha
Kotleti u pivskom umaku
Bugarska pita od krumpira
Teriyaki piletina
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći gulaš
Piletina u pivu
Mini shepherd's pie
Medeni teleći kotleti
Mirisna pureća rolada
Pašticada
Grill povrće na salatu
Svinjski file s povrćem
Palačinke s nadjevom od riže
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Male teleće pitice
Grill vratina u sendviču
Lungić u sendviču
Lungić s toplom salatom od šparoga
Marokanska salata s cous-cousom
Sočni pureći ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kotlovina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza s tunom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina Kiev
Sunčani užitak mediterana
Irska janjetina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje s povrćem i smokvama
Piletina sa šafranom
Tjestenina fuži s tartufima
Riblja juha s Malte
Krem juha sa sjemenkama
Slasni BBQ burgeri
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Hrskavo pečeno pile
Blagdanska rolada
Brownie s kajenskim paprom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Aromatizirani kruh
Ramsteak u seksi umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Dječje lazanje
Pašticada s njokima
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pečena piletina s limunom
Juha od bundeve s jabukom
Hrskave tortice od krumpira
Piletina s mascarponeom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kineska juha s račićima i gljivama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Nadjevene lignje
Šampinjoni u palačinki
Teletina s pirjanim povrćem
Srneći file na salatu
Pirjani kunić
Mesne okruglice na ražnjiću
Cipar - Lungić na ciparski
Marinirano svinjsko pečenje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke