Meni Search

Luda k'o šiba

Vratina s roštilja

Tuna burger
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti s pistacijama
Piletina s mascarponeom
Piletina u pivu
Tjestenina fuži s tartufima
Ramsteak u seksi umaku
Nadjevene lignje
Marokanska salata s cous-cousom
Brownie s kajenskim paprom
Zabavni kineski ravioli
Šampinjoni u palačinki
Sunčani užitak mediterana
Medeni teleći kotleti
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Sendvič s avokadom
Kineska juha s račićima i gljivama
Cipar - Lungić na ciparski
Fiš paprikaš
Pirjani kunić
Pohani zamotuljci
Pohana skuta
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Špageti na kineski način
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Dječje lazanje
Prežgana juha
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Grill povrće na salatu
Aromatizirani kruh
Palamida s čilijem i mangom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Male teleće pitice
Pileći gulaš
Cous-cous s povrćem
Irska janjetina
Proljetna janjetina
Svinjski file s povrćem
Riblja juha s Malte
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Blagdanska rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Sočni pureći ražnjići
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Patka s mlincima
Hrskave tortice od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Juha od bundeve s jabukom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teletina s pirjanim povrćem
Brancinovo oko
Jakobove kapice s umakom
Meksička party salata
Grill vratina u sendviču
Zapečena ricotta
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pašticada
Hrskavi trokuti
Lungić u sendviču
Lignje s povrćem i smokvama
Hrskavo pečeno pile
Piletina s nadjevom od ajvara
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pečena piletina s limunom
Marinirano svinjsko pečenje
Pohani tofu s povrćem
Pikantne mazalice
Krem juha sa sjemenkama
Mesne okruglice na ražnjiću
Palačinke s nadjevom od riže
Pizza s tunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Kotleti u pivskom umaku
Piletina sa šafranom
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina Kiev
Bugarska pita od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mini shepherd's pie
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slasni BBQ burgeri
Srneći file na salatu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rezanci s krušnim mrvicama
Pašticada s njokima
Janjetina na padelu
Polupunjene paprike
Kotlovina
Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke