Meni Search

Ful nabrijan

Vratina sa sezonskim povrćem

Čarobna ljetna piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pirjani kunić
Mirisna pečenka
Grill povrće na salatu
Fina pikantna piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina s medom od kadulje
Grdobina s povrćem
Pašticada s njokima
Salata od liganja
Grickalica slanutak iz pećnice
Irska janjetina
Kuhano meso s umakom od hrena
Lagana sarma
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Voćna juha od višanja
Lungić u sendviču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Salata s mora
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mediteranski kruščić s lovorom
Kaštelanski makaruni
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Manastirski đuveč
Pečena piletina s limunom
Marinirana piletina s roštilja
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mini lazanje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zlatna piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina na padelu
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci u umaku od višanja
Lignje s povrćem i smokvama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočna rebarca
Okruglice u umaku od rajčice
Bugarska pita od krumpira
Prežgana juha
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Uzbudljivi kolač od blitve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Urbana pola
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina laganini
Lignje na šumskom rižotu
Kobasica u pivu i pecivu
Brusketa s avokadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kroketi od piletine
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Riba u bijelom umaku
Nadjevene lignje
Rajčica s kukuruzom
Belgija - Salade Liégeoise
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Pizza sirni jastučići
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ljetni ražnjići
Ražnjići od lososa
Piletina Kiev
Sendvič s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mediteranski špageti
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrskavi trokuti
Grill pirjana piletina s roštilja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Zabavni kineski ravioli
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rolice od blitve
Sočna pureća rolada
Vege odresci s marinadom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Meso s repom
Popečci od tikvica
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Dagnje na buzaru
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Delikatesna junetina na češki
Kunić na bijelo
Grdobina u pikantnoj šalši
Pizza s tunom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Pohani tofu s povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Povrtni ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Miješani grill
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Aromatizirani kruh
Fini gulaš od gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Krem juha od tikvica
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lungić s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Račići na posteljici od povrća
Grill vratina u sendviču
Piletina sa šafranom
Pileći bataci s umakom od luka
Brancinovo oko
Mesne okruglice
Jabučni krumpirići s cimetom
Meksička party salata
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Proljetno meso i povrće iz woka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Povrtni lonac
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke