Meni Search

Ful nabrijan

Vratina sa sezonskim povrćem

Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pirjani kunić
Okruglice u umaku od rajčice
Miješani grill
Popečci od tikvica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Urbana pola
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lignje s povrćem i smokvama
Mesne okruglice na ražnjiću
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Fina pikantna piletina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Tjestenina fuži s tartufima
Grill pirjana piletina s roštilja
Kobasica u pivu i pecivu
Sočna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kaštelanski makaruni
Lungić s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Grickalica slanutak iz pećnice
Ljetni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Kroketi od piletine
Manastirski đuveč
Ražnjići od lososa
Teleći odresci u umaku od višanja
Voćna juha od višanja
Lungić u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mediteranski špageti
Grdobina s povrćem
Piletina laganini
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Irska janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočni pureći ražnjići
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Aromatizirani kruh
Brancinovo oko
Marinirana piletina s roštilja
Bugarska pita od krumpira
Šampinjoni u palačinki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata s mora
Brusketa s avokadom
Grdobina u pikantnoj šalši
Kunić na bijelo
Roštilj s umakom Romesco
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramsteak u seksi umaku
Vege odresci s marinadom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Krem juha od tikvica
Račići na posteljici od povrća
Pašticada s njokima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mini lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Meksička party salata
Hrskavi trokuti
Mirisna pečenka
Riba u bijelom umaku
Proljetna janjetina
Proljetno meso i povrće iz woka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Povrtni lonac
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina sa šafranom
Fini gulaš od gljiva
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna rebarca
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata od liganja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lagana sarma
Povrtni ražnjići
Pečena piletina s limunom
Rolice od blitve
Blagdanska rolada
Zlatna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Delikatesna junetina na češki
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza s tunom
Pileći bataci s umakom od luka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Uzbudljivi kolač od blitve
Čarobna ljetna piletina
Sendvič s avokadom
Meso s repom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prežgana juha
Nadjevene lignje
Fileti lososa u finom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina na padelu
Piletina Kiev
Zabavni kineski ravioli
Zanimljiva salata s kikirikijem
Dagnje na buzaru
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill povrće na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke