Meni Search

Ful nabrijan

Vratina sa sezonskim povrćem

Belgija - Salade Liégeoise
Uzbudljivi kolač od blitve
Fina pikantna piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna rebarca
Meso s repom
Urbana pola
Čarobna ljetna piletina
Rolice od blitve
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Aromatizirani kruh
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mirisna pečenka
Kunić na bijelo
Fileti lososa u finom umaku
Miješani grill
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski file s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fish&Chips u tortilji
Povrtni ražnjići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Delikatesna junetina na češki
Meksička party salata
Janjetina s medom od kadulje
Ražnjići od lososa
Mini lazanje
Pizza sirni jastučići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Hrskavi trokuti
Mediteranski špageti
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lungić u sendviču
Voćna juha od višanja
Rajčica s kukuruzom
Brancinovo oko
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sendvič s avokadom
Dagnje na buzaru
Lagana sarma
Nadjevene lignje
Pečena piletina s limunom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grdobina u pikantnoj šalši
Lungić s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignje s povrćem i smokvama
Okruglice u umaku od rajčice
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kroketi od piletine
Fini gulaš od gljiva
Mesne okruglice
Grickalica slanutak iz pećnice
Pašticada s njokima
Proljetna janjetina
Piletina laganini
Mesne okruglice na ražnjiću
Rezanci s krušnim mrvicama
Proljetno meso i povrće iz woka
Marinirana piletina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Jabučni krumpirići s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kaštelanski makaruni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci u umaku od višanja
Grdobina s povrćem
Pirjani kunić
Brusketa s avokadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignje na šumskom rižotu
Irska janjetina
Pizza s tunom
Vege odresci s marinadom
Manastirski đuveč
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Povrtni lonac
Tjestenina fuži s tartufima
Riba u bijelom umaku
Janjetina na padelu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Salata od liganja
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Račići na posteljici od povrća
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina sa šafranom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mediteranski kruščić s lovorom
Blagdanska rolada
Zanimljiva salata s kikirikijem
Popečci od tikvica
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Zabavni kineski ravioli
Grill povrće na salatu
Grill pirjana piletina s roštilja
Bugarska pita od krumpira
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Prežgana juha
Salata s mora
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Krem juha od tikvica
Sočna pureća rolada
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Roštilj s umakom Romesco
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke