Meni Search

Ful nabrijan

Vratina sa sezonskim povrćem

Fileti lososa u finom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Nadjeveni kaneloni u umaku
Irska janjetina
Manastirski đuveč
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Piletina sa šafranom
Pašticada s njokima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina Kiev
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kaštelanski makaruni
Sendvič s avokadom
Kobasica u pivu i pecivu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileći bataci s umakom od luka
Fini gulaš od gljiva
Pizza s tunom
Lungić u sendviču
Lignje s povrćem i smokvama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mediteranski špageti
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočni pureći ražnjići
Proljetna janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Tjestenina fuži s tartufima
Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina laganini
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Grickalica slanutak iz pećnice
Delikatesna junetina na češki
Nadjevene lignje
Grdobina u pikantnoj šalši
Proljetno meso i povrće iz woka
Rajčica s kukuruzom
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
Ljetni ražnjići
Sočna rebarca
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Šampinjoni u palačinki
Voćna juha od višanja
Okruglice u umaku od rajčice
Zlatna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pirjani kunić
Grdobina s povrćem
Hrskavi trokuti
Salata od liganja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dagnje na buzaru
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Bugarska pita od krumpira
Čarobna ljetna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Povrtni ražnjići
Ražnjići od lososa
Marinirana piletina s roštilja
Blagdanska rolada
Krem juha od tikvica
Uzbudljivi kolač od blitve
Vege odresci s marinadom
Povrtni lonac
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lungić s povrćem
Grill povrće na salatu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramsteak u seksi umaku
Pečena piletina s limunom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Jabučni krumpirići s cimetom
Kroketi od piletine
Teleći odresci u umaku od višanja
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Urbana pola
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Meso s repom
Mesne okruglice
Miješani grill
Kunić na bijelo
Prežgana juha
Pohani tofu s povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Račići na posteljici od povrća
Mediteranski kruščić s lovorom
Fina pikantna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Zanimljiva salata s kikirikijem
Zabavni kineski ravioli
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Lagana sarma
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Roštilj s umakom Romesco
Salata s mora
Svinjski file s povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Mini lazanje
Umak od limete (Molho de limao)
Aromatizirani kruh
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Riba u bijelom umaku
Grill vratina u sendviču
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Popečci od tikvica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rezanci s krušnim mrvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pečenka
Rolice od blitve
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke