Meni Search

Ful nabrijan

Vratina sa sezonskim povrćem

Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Proljetno meso i povrće iz woka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Urbana pola
Pizza s tunom
Blagdanska rolada
Ljetni ražnjići
Aromatizirani kruh
Grill pirjana piletina s roštilja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Nadjevene lignje
Fina pikantna piletina
Grickalica slanutak iz pećnice
Salata s mora
Teleći odresci u umaku od višanja
Pirjani kunić
Čarobna ljetna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zlatna piletina
Okruglice u umaku od rajčice
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Dagnje na buzaru
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kaštelanski makaruni
Grill povrće na salatu
Lungić s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini lazanje
Kroketi od piletine
Brusketa s avokadom
Brancinovo oko
Miješani grill
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pečena piletina s limunom
Mediteranski špageti
Račići na posteljici od povrća
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Delikatesna junetina na češki
Marinirana piletina s roštilja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani tofu s povrćem
Piletina sa šafranom
Fileti lososa u finom umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fini gulaš od gljiva
Piletina laganini
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice na ražnjiću
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Roštilj s umakom Romesco
Sendvič s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prežgana juha
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Proljetna janjetina
Vege odresci s marinadom
Belgija - Salade Liégeoise
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grdobina s povrćem
Povrtni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Sočni pureći ražnjići
Mirisna pečenka
Piletina Kiev
Meso s repom
Zabavni kineski ravioli
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lagana sarma
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pizza sirni jastučići
Mediteranski kruščić s lovorom
Grdobina u pikantnoj šalši
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna pureća rolada
Krem juha od tikvica
Kuhano meso s umakom od hrena
Bugarska pita od krumpira
Meksička party salata
Riba u bijelom umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rolice od blitve
Rajčica s kukuruzom
Kunić na bijelo
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina na padelu
Lungić u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Povrtni lonac
Pašticada s njokima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Voćna juha od višanja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice
Salata od liganja
Ražnjići od lososa
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Uzbudljivi kolač od blitve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Manastirski đuveč
Kobasica u pivu i pecivu
Lignje s povrćem i smokvama
Popečci od tikvica
Šampinjoni u palačinki
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Irska janjetina
Sočna rebarca
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke