Meni Search

Ful nabrijan

Vratina sa sezonskim povrćem

Zanimljiva salata s kikirikijem
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Umak od limete (Molho de limao)
Fish&Chips u tortilji
Piletina Kiev
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kunić na bijelo
Lungić u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina sa šafranom
Janjetina s medom od kadulje
Bugarska pita od krumpira
Ražnjići od lososa
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći bataci s umakom od luka
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić s povrćem
Fina pikantna piletina
Kaštelanski makaruni
Pečena piletina s limunom
Fini gulaš od gljiva
Pohani tofu s povrćem
Meso s repom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
Lignje s povrćem i smokvama
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill pirjana piletina s roštilja
Irska janjetina
Povrtni lonac
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vege odresci s marinadom
Marinirana piletina s roštilja
Voćna juha od višanja
Mini lazanje
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Zabavni kineski ravioli
Grill povrće na salatu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zlatna piletina
Lagana sarma
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill vratina u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mediteranski kruščić s lovorom
Grickalica slanutak iz pećnice
Salata s mora
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Šampinjoni u palačinki
Belgija - Salade Liégeoise
Lignje na šumskom rižotu
Uzbudljivi kolač od blitve
Ljetni ražnjići
Delikatesna junetina na češki
Sendvič s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Pirjani kunić
Grdobina u pikantnoj šalši
Grdobina s povrćem
Hrskavi trokuti
Popečci od tikvica
Miješani grill
Povrtni ražnjići
Dagnje na buzaru
Rajčica s kukuruzom
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski špageti
Račići na posteljici od povrća
Kroketi od piletine
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pizza s tunom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći savici u umaku od grejpa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada s njokima
Aromatizirani kruh
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rezanci s krušnim mrvicama
Mirisna pečenka
Sočna pureća rolada
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Salata od liganja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Prežgana juha
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Fileti lososa u finom umaku
Sočni pureći ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Proljetno meso i povrće iz woka
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krem juha od tikvica
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Urbana pola
Okruglice u umaku od rajčice
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Janjetina na padelu
Nadjevene lignje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Čarobna ljetna piletina
Svinjski file s povrćem
Sočna rebarca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice
Riba u bijelom umaku
Piletina laganini
Rolice od blitve
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke