Meni Search

Superman

Vratina sa sezonskim povrćem

Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Ramstek i salata s roštilja
Lignje na šumskom rižotu
Pohani zamotuljci
Pileći gulaš
Piletina s mascarponeom
Proljetna janjetina
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski gulaš
Pašticada s njokima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočni pureći ražnjići
Macho hamburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Sočna pureća rolada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brancinovo oko
Tuna burger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Koprivnički odojak
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Roštilj s umakom Romesco
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Riba u škartocu
Svinjski file s povrćem
Svinjski file s grila
Ljetni lungić
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Bugarska pita od krumpira
Piletina Kiev
Manastirski đuveč
Obojeni hamburger
Lazanje u tavi
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s graškom
Mini lazanje
Brownie s kajenskim paprom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Popečci od cvjetače
Kunić na bijelo
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brusketa s avokadom
Grill vratina u sendviču
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mirisna pureća rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Nadjeveni kaneloni u umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bruskete s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dip od južnog voća
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti mediteraneo
Pizza sirni jastučići
Ljetni ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Odresci s umakom od kupina
Rebarca s grilla
Kaštelanski makaruni
Ramstek s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Finska - Juha s lososom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina sa šafranom
Piletina s nadjevom od ajvara
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s kozjim sirom
Kokošja juha s požirakima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjevene lignje
Kroketi od piletine
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s tri vrste gljiva
Zlatna piletina
Rižoto s dagnjama
Pureća rolada s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kolinjsko zelje s frišketinom
Salata s mljevenim mesom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Blagdanska rolada
Hrskava pileća krilca
BBQ cheeseburger
Dječje lazanje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina na padelu
Mesne okruglice na ražnjiću
Teriyaki piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Velika Britanija - Pastirska pita
Bruskete od cvjetače
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Srneći file na salatu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina u finom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Slatka patka
Hrskavi trokuti
Jabučni krumpirići s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći bataci s umakom od luka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći odresci u umaku od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavo pečeno pile
Špageti na kineski način
Pileća prsa punjena čvarcima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke