Meni Search

Superman

Vratina sa sezonskim povrćem

Piletina sa šafranom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
BBQ cheeseburger
Tjestenina u finom umaku
Hrskava pileća krilca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rižoto s dagnjama
Svinjski file s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavo pečeno pile
Špageti na kineski način
Pašticada s njokima
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Janjetina na padelu
Bugarska pita od krumpira
Lazanje u tavi
Ramstek s povrćem
Mini lazanje
Bruskete s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dip od južnog voća
Macho hamburger
Sočni pureći ražnjići
Hrskavi trokuti
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Manastirski đuveč
Ramstek i salata s roštilja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brancinovo oko
Nadjevene lignje
Jabučni krumpirići s cimetom
Roštilj s umakom Romesco
Pureća rolada s mlincima
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Pohani tofu s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti mediteraneo
Pileći gulaš
Rebarca s grilla
Piletina s nadjevom od ajvara
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Pohani zamotuljci
Svinjski file s grila
Brusketa s avokadom
Grill vratina u sendviču
Salata s mljevenim mesom
Teriyaki piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Obojeni hamburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kunić na bijelo
Bruskete od cvjetače
Srneći file na salatu
Kokošja juha s požirakima
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Koprivnički odojak
Piletina s mascarponeom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći bataci s umakom od luka
Slatka patka
Mladi krumpir s ajvarom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Riba u škartocu
Janjetina s medom od kadulje
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kroketi od piletine
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižoto s tri vrste gljiva
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pizza sirni jastučići
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa punjena čvarcima
Ljetni lungić
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lignje na šumskom rižotu
Piletina u pivu
Dječje lazanje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zlatna piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Popečci od cvjetače
Rezanci s krušnim mrvicama
Proljetna janjetina
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke