Meni Search

Superman

Vratina sa sezonskim povrćem

Pizza sirni jastučići
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina Kiev
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kaštelanski makaruni
Piletina s nadjevom od ajvara
Bugarska pita od krumpira
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni lungić
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u pivu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini lazanje
Dječje lazanje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći gulaš
Rižoto s dagnjama
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Slatka patka
Proljetna janjetina
Svinjski file s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Pohani tofu s povrćem
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bruskete s povrćem
Mirisna pureća rolada
Ramstek s povrćem
Brusketa s avokadom
Roštilj s umakom Romesco
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pureća rolada s mlincima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Finska - Juha s lososom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dip od južnog voća
Piletina sa šafranom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kuglice od riže i svježeg sira
Teriyaki piletina
Brancinovo oko
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lazanje u tavi
Svinjski file s grila
Riba u škartocu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Nadjevene lignje
Meksička party salata
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s mascarponeom
Fish&Chips u tortilji
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pašticada s njokima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani zamotuljci
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavi trokuti
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ cheeseburger
Koprivnički odojak
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rebarca s grilla
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Tuna burger
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti na kineski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočni pureći ražnjići
Obojeni hamburger
Macho hamburger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete od cvjetače
Goveđa rebarca sa zeljem
Špageti mediteraneo
Sočna pureća rolada
Piletina s kozjim sirom
Ramstek i salata s roštilja
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski gulaš
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kunić na bijelo
Srneći file na salatu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brownie s kajenskim paprom
Kroketi od piletine
Zlatna piletina
Lignje na šumskom rižotu
Ramsteak u seksi umaku
Hrskava pileća krilca
Tjestenina u finom umaku
Salata s mljevenim mesom
Janjetina s medom od kadulje
Grill vratina u sendviču
Ljetni ražnjići
Kokošja juha s požirakima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke