Meni Search

Superman

Vratina sa sezonskim povrćem

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Zlatna piletina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Nadjevene lignje
Piletina Kiev
Mirisna pureća rolada
Svinjski gulaš
Brusketa s avokadom
Brancinovo oko
Dip od južnog voća
Piletina s kozjim sirom
Svinjski file s grila
Pohani tofu s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lazanje u tavi
Piletina s nadjevom od ajvara
Mini lazanje
Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s graškom
Rebarca s grilla
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bugarska pita od krumpira
Piletina s mascarponeom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti na kineski način
Pašticada s njokima
Kroketi od piletine
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina sa šafranom
Brownie s kajenskim paprom
Finska - Juha s lososom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Koprivnički odojak
Skandinavske rolice s cimetom
Dječje lazanje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Proljetna janjetina
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci u umaku od višanja
Kaštelanski makaruni
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavi trokuti
Norveška krem juha od ribe i kozica
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek s povrćem
Ramstek i salata s roštilja
Ljetni lungić
Salata s mljevenim mesom
Meksička party salata
Grill vratina u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kokošja juha s požirakima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slatka patka
BBQ cheeseburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kruh od cvjetače s kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina fuži s tartufima
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileća prsa iz pećnice
Rezanci s krušnim mrvicama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Pohani zamotuljci
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kunić na bijelo
Sočni pureći ražnjići
Hrskava pileća krilca
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Riba u škartocu
Tjestenina u finom umaku
Pizza sirni jastučići
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileći gulaš
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teriyaki piletina
Hrskavo pečeno pile
Rižoto s dagnjama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tuna burger
Lignje na šumskom rižotu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti mediteraneo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pureća rolada s mlincima
Ljetni ražnjići
Sočna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Bruskete od cvjetače
Popečci od cvjetače
Srneći file na salatu
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s tri vrste gljiva
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći savici u umaku od grejpa
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke