Meni Search

Superman

Vratina sa sezonskim povrćem

Norveška krem juha od ribe i kozica
Janjetina na padelu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek i salata s roštilja
Sočna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s grilla
Koprivnički odojak
Kroketi od piletine
Brusketa s avokadom
Pizza sirni jastučići
Tjestenina fuži s tartufima
Zlatna piletina
Brancinovo oko
Pileći bataci s umakom od luka
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Piletina sa šafranom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Blagdanska rolada
Grill vratina u sendviču
Skandinavske rolice s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Špageti mediteraneo
Pileći gulaš
Srneći file na salatu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina Kiev
Pohani zamotuljci
Hrskavi trokuti
Pohani tofu s povrćem
Teriyaki piletina
Svinjski file s grila
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskavo pečeno pile
Janjetina s medom od kadulje
Proljetna janjetina
Lignje na šumskom rižotu
Pašticada s njokima
Hrskava pileća krilca
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u pivu
Dječje lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete od cvjetače
Nadjevene lignje
Ljetni ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski gulaš
Rižoto s dagnjama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s nadjevom od ajvara
Odresci s umakom od kupina
Popečci od cvjetače
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mini lazanje
Špageti na kineski način
Rebarca s graškom
Brownie s kajenskim paprom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina s mascarponeom
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Manastirski đuveč
Piletina s kozjim sirom
Tjestenina u finom umaku
Meksička party salata
Ramsteak u seksi umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Finska - Juha s lososom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Fish&Chips u tortilji
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočni pureći ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni lungić
Slatka patka
Rezanci s krušnim mrvicama
Roštilj s umakom Romesco
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kunić na bijelo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dip od južnog voća
Tuna burger
Jabučni krumpirići s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Macho hamburger
BBQ cheeseburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Riba u škartocu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileća prsa iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kokošja juha s požirakima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke