Meni Search

Macho

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Kroketi od piletine
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pohani zamotuljci
Piletina s nadjevom od ajvara
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći štapići u ketchupu
Marinirano svinjsko pečenje
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti s acetom balsamicom
Macho hamburger
Umak od limete (Molho de limao)
Bakalar s krumpirom
Piletina sa šafranom
Sočna pureća rolada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mirisna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kotlet s varivom od leće
Slasni BBQ burgeri
Grill vratina u sendviču
Rebarca s grilla
Ljetni ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Pureća rolada s mlincima
Pileća krilca s roštilja
Meksička party salata
Janjetina s medom od kadulje
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Blagdanska rolada
Lungić u sendviču
Salata od tune i povrća
Brancinovo oko
Kotlovina
Ramstek s povrćem
Odrezak s umakom chimichurri
Govedina s lukom
Zlatna piletina
Punjene tikve
Piletina s mascarponeom
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Pašticada
Ramsteak u seksi umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Mesne okruglice na ražnjiću
Pita s crnim pivom
Špageti na kineski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Pirjani kunić
Kobasica u pivu i pecivu
Teriyaki piletina
Juha od gljiva
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rezanci s krušnim mrvicama
Slatki lungić
Piletina u pivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci u umaku s češnjakom
Hrenovke u panceti
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileća prsa iz pećnice
Kotleti u pivskom umaku
Ribarska popara
Dagnje na buzaru
Mini lazanje
Čarobna ljetna piletina
Lungić s povrćem
Hrskavi trokuti
Marinirana piletina s roštilja
Dip od južnog voća
Delikatesna junetina na češki
Pohani tofu s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Šampinjoni u palačinki
Nadjevene lignje
Biftek rolice
Zabavni kineski ravioli
Medeni teleći kotleti
Velika Britanija - Pastirska pita
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Palačinke s nadjevom od riže
File steak na povrću
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Irska janjetina
Pizza s tunom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća krilca s Coca-Colom
Teletina s pirjanim povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke