Meni Search

Macho

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Rezanci s krušnim mrvicama
Govedina s lukom
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bakalar s krumpirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Marinirana piletina s roštilja
Kroketi od piletine
Pirjani kunić
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s povrćem
Pileća krilca s Coca-Colom
Pileća prsa punjena čvarcima
Obojeni hamburger
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kuhana govedina s umakom od hrena
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Sočna pureća rolada
Punjene tikve
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Kobasica u pivu i pecivu
Odresci s umakom od kupina
Zabavni kineski ravioli
Dagnje na buzaru
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Mladi krumpir s ajvarom
Kotlet s varivom od leće
Palačinke s nadjevom od riže
Špageti s acetom balsamicom
Umak od limete (Molho de limao)
Medeni teleći kotleti
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina sa šafranom
File steak na povrću
Zlatna piletina
Pileća prsa iz pećnice
Lungić u sendviču
Blagdanska rolada
Biftek rolice
Delikatesna junetina na češki
Ramstek s povrćem
Grill vratina u sendviču
Marinirano svinjsko pečenje
Ribarska popara
Hrenovke u panceti
Dip od južnog voća
Brancinovo oko
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Slatki lungić
Salata od tune i povrća
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice na ražnjiću
Teriyaki piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileća krilca s roštilja
Mini lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pašticada
Pizza s tunom
Čarobna ljetna piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Pita s crnim pivom
Teletina s pirjanim povrćem
Kotleti u pivskom umaku
Pohani zamotuljci
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotlovina
Odrezak s umakom chimichurri
Pohani tofu s povrćem
Irska janjetina
Piletina u pivu
Sočni pureći ražnjići
Nadjevene lignje
Piletina s mascarponeom
Macho hamburger
Pileći štapići u ketchupu
Proljetna janjetina
Janjetina s medom od kadulje
Šampinjoni u palačinki
Mirisna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Juha od gljiva
Slasni BBQ burgeri
Ljetni ražnjići
Meksička party salata
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lungić s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke