Meni Search

Macho

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Biftek rolice
Mini lazanje
Umak od limete (Molho de limao)
Šampinjoni u palačinki
Ljetni ražnjići
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Marinirana piletina s roštilja
Pohani zamotuljci
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Palačinke s nadjevom od riže
Juha od gljiva
Piletina s mascarponeom
Piletina sa šafranom
Svinjski file s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pizza s tunom
Lungić s povrćem
File steak na povrću
Mladi krumpir s ajvarom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramsteak u seksi umaku
Dip od južnog voća
Punjene tikve
Pohani tofu s povrćem
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
Pileća prsa iz pećnice
Slatki lungić
Bakalar s krumpirom
Velika Britanija - Pastirska pita
Macho hamburger
Pirjani kunić
Govedina s lukom
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata od tune i povrća
Brancinovo oko
Ribarska popara
Marinirano svinjsko pečenje
Kotlovina
Kobasica u pivu i pecivu
Pileća krilca s Coca-Colom
Delikatesna junetina na češki
Nadjevene lignje
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kroketi od piletine
Pureća rolada s mlincima
Zabavni kineski ravioli
Zlatna piletina
Pileća krilca s roštilja
Kuhana govedina s umakom od hrena
Hrskavi trokuti
Čarobna ljetna piletina
Teletina s pirjanim povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić u sendviču
Pileći štapići u ketchupu
Ramstek s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rezanci s krušnim mrvicama
Dagnje na buzaru
Odresci s umakom od kupina
Roštilj s umakom Romesco
Meksička party salata
Slasni BBQ burgeri
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s nadjevom od ajvara
Sočni pureći ražnjići
Irska janjetina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti s acetom balsamicom
Hrenovke u panceti
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa punjena čvarcima
Kotlet s varivom od leće
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada
Teriyaki piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti na kineski način
Medeni teleći kotleti
Pita s crnim pivom
Grill vratina u sendviču
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Kotleti u pivskom umaku
Odrezak s umakom chimichurri
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke