Meni Search

Macho

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Teleći odresci u umaku od višanja
Bakalar s krumpirom
Marinirano svinjsko pečenje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kotlet s varivom od leće
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odrezak s umakom chimichurri
Salata od tune i povrća
Kotleti u pivskom umaku
Lungić s povrćem
Nadjevene lignje
Obojeni hamburger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kotlovina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti na kineski način
Govedina s lukom
Pašticada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slasni BBQ burgeri
Brancinovo oko
Odresci u umaku s češnjakom
Pureća rolada s mlincima
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teletina s pirjanim povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s povrćem
Pizza s tunom
Hrenovke u panceti
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Proljetna janjetina
Kroketi od piletine
Mladi krumpir s ajvarom
Zlatna piletina
Blagdanska rolada
Pohani zamotuljci
Roštilj s umakom Romesco
Macho hamburger
Dip od južnog voća
Mirisna pureća rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini lazanje
Grill vratina u sendviču
Piletina sa šafranom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina na padelu
Medeni teleći kotleti
Pileći štapići u ketchupu
Pita s crnim pivom
Šampinjoni u palačinki
Tjestenina fuži s tartufima
Rebarca s grilla
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek s povrćem
Ljetni ražnjići
Biftek rolice
Juha od gljiva
Ribarska popara
Piletina u pivu
File steak na povrću
Sočni pureći ražnjići
Dagnje na buzaru
Umak od limete (Molho de limao)
Čarobna ljetna piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Palačinke s nadjevom od riže
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileća prsa punjena čvarcima
Marinirana piletina s roštilja
Kobasica u pivu i pecivu
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci s umakom od kupina
Hrskavi trokuti
Meksička party salata
Piletina s mascarponeom
Pileća krilca s Coca-Colom
Pileća krilca s roštilja
Delikatesna junetina na češki
Pirjani kunić
Irska janjetina
Punjene tikve
Slatki lungić
Špageti s acetom balsamicom
Piletina s nadjevom od ajvara
Zabavni kineski ravioli
Teriyaki piletina
Lungić u sendviču
Pileća prsa iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke