Meni Search

Okrećem novi list

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Pileći bataci s umakom od luka
Oslić s maslinama
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Proljetno meso i povrće iz woka
Pirjani kunić
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Raskošna ljetna tava
Čudotvorni čaj za detoks
Piletina s mascarponeom
Rolice od blitve
Grill povrće na salatu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje punjene crvenim radićem
Mesne okruglice
Ljubavne šurlice
Ražnjići od lososa
Pohani tofu s povrćem
Kineska juha s račićima i gljivama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Čarobni štapići
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Španjolski migas s bundevom
Kuglice od riže i svježeg sira
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Salata u košaricama od parmezana
Velika Britanija - Pastirska pita
Pečena piletina s limunom
Povrtni ražnjići
Popečci od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mirisni prilog iz pećnice
Rosti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Caponata alla Podravka
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Žuti medaljoni
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Tagliatelle s pečenim povrćem
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Sočna pureća rolada
Prežgana juha
Zlatna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Savici sa špinatom i satricom od sira
Njemačka - Jetrica s jabukama
Pohana skuta
Juha od bundeve s jabukom
Male teleće pitice
Sočna rebarca
Vege odresci s marinadom
Pileći gulaš
Grčka seljačka salata
Mediteranski špageti
Senf s paprikama
Voćna juha od višanja
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Zapečena ricotta
Bugarska pita od krumpira
Rižini ravioli s mozzarellom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Kozice s rižom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tjestenina fuži s tartufima
Krumpir u košuljici
Cous-cous s povrćem
Mesne okruglice u umaku
Vegetina enchilada
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Palačinke s nadjevom od riže
Kaštelanski makaruni
Bruskete od cvjetače
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pohane paprike
Uskršnja šunka na zabavan način
Špageti na kineski način
Polpete od slanutka s kurkumom
Salata s neobičnim preljevom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Crveno ljetno varivo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini lazanje
Salata s mora
Salata od quinoe i povrća
Salata od pečene rotkvice sa medom
Fina pikantna piletina
Rižoto na španjolski način
Sočna Wellington pečenka
Papreni tart s marelicama
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Piletina s pistacijama
Juha od rikule i račića
Prilog od prokulica
Brusketa s avokadom
Salata od tune i povrća
Lignje i tikvice na štapiću
Govedina s lukom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rolice od soma
Rižoto s tunom
Zabavni kineski ravioli
Uzbudljivi kolač od blitve
Juha od cvjetače i camemberta
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Popečci od bulgura s umakom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Empanade s pestom
Zimski punč
Marokanska salata s cous-cousom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Lignje na šumskom rižotu
Sočna aromatična torta
Goveđa rebarca sa zeljem
Polupunjene paprike
Pileća prsa iz pećnice
Rižoto tortice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke