Meni Search

Superman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Bruskete od cvjetače
Roštilj s umakom Romesco
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci u umaku od višanja
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zlatna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočni pureći ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Lignje na šumskom rižotu
Mladi krumpir s ajvarom
Rižoto s dagnjama
Piletina s mascarponeom
Špageti mediteraneo
Pileći gulaš
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina u pivu
Macho hamburger
Piletina s kozjim sirom
Mirisna pureća rolada
Obojeni hamburger
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Salata s mljevenim mesom
Pureća rolada s mlincima
Ramstek s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek i salata s roštilja
Bugarska pita od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Hrskava pileća krilca
Odresci s umakom od kupina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ cheeseburger
Finska - Juha s lososom
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s grila
Manastirski đuveč
Svinjski file s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Kokošja juha s požirakima
Sočna pureća rolada
Koprivnički odojak
Velika Britanija - Pastirska pita
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rižoto s tri vrste gljiva
Nadjevene lignje
Brusketa s avokadom
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileća prsa iz pećnice
Pohani zamotuljci
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Riba u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u aromatičnom omotaču
Teriyaki piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskavo pečeno pile
Srneći file na salatu
Vratina sa sezonskim povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dječje lazanje
Kunić na bijelo
Tuna burger
Tjestenina u finom umaku
Pizza sirni jastučići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni lungić
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti na kineski način
Slatka patka
Piletina s nadjevom od ajvara
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina sa šafranom
Jabučni krumpirići s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina s medom od kadulje
Pileći bataci s umakom od luka
Dip od južnog voća
Skandinavske rolice s cimetom
Pašticada s njokima
Proljetna janjetina
Bruskete s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lazanje u tavi
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina Kiev
Rebarca s graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s grilla
Brownie s kajenskim paprom
Mini lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kaštelanski makaruni
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Blagdanska rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke