Meni Search

Superman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Mirisna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kroketi od piletine
Mini lazanje
Odresci s umakom od kupina
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vratina sa sezonskim povrćem
Svinjski gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kuglice od riže i svježeg sira
Slatka patka
Finska - Juha s lososom
Rižoto s dagnjama
Srneći file na salatu
Teriyaki piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s mascarponeom
Nadjevene lignje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina Kiev
Špageti mediteraneo
Pohani tofu s povrćem
Špageti na kineski način
Koprivnički odojak
Pileći gulaš
Tuna burger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća prsa iz pećnice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brusketa s avokadom
Sočna pureća rolada
Tjestenina u finom umaku
Rebarca s graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mladi krumpir s ajvarom
Goveđa rebarca sa zeljem
Grill vratina u sendviču
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći savici u umaku od grejpa
Fish&Chips u tortilji
Ramstek s povrćem
Svinjski file s povrćem
Kunić na bijelo
Obojeni hamburger
Manastirski đuveč
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskava pileća krilca
Velika Britanija - Pastirska pita
Orada s krumpirom i mladim lukom
Proljetna janjetina
Skandinavske rolice s cimetom
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s kozjim sirom
Ljetni ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Macho hamburger
Ljetni lungić
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Bruskete s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pizza sirni jastučići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Zlatna piletina
Janjetina na padelu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kokošja juha s požirakima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pileća prsa punjena čvarcima
Jabučni krumpirići s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Popečci od cvjetače
Hrskavo pečeno pile
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Sočni pureći ražnjići
Lazanje u tavi
Dječje lazanje
Ramstek i salata s roštilja
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s nadjevom od ajvara
Pohani zamotuljci
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina u pivu
Bruskete od cvjetače
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s grila
Salata s mljevenim mesom
Ramsteak u seksi umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pašticada s njokima
Rezanci s krušnim mrvicama
Brownie s kajenskim paprom
Lignje na šumskom rižotu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brancinovo oko
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riba u škartocu
Pureća rolada s mlincima
Bugarska pita od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina s medom od kadulje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Dip od južnog voća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke