Meni Search

Superman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Hrskava pileća krilca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bruskete s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina na padelu
Piletina s mascarponeom
Pileća prsa iz pećnice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina s medom od kadulje
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjevene lignje
Zlatna piletina
Kokošja juha s požirakima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s kozjim sirom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pašticada s njokima
Svinjski file s grila
Rižoto s tri vrste gljiva
Slatka patka
Roštilj s umakom Romesco
Manastirski đuveč
Macho hamburger
Pileći gulaš
Fish&Chips u tortilji
Meksička party salata
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti na kineski način
Mirisna pureća rolada
Ljetni lungić
Hrskavi trokuti
Sočna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s dagnjama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Dip od južnog voća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Srneći file na salatu
Dječje lazanje
Ljetni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetna janjetina
Kroketi od piletine
Piletina u pivu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina sa šafranom
Grill vratina u sendviču
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureća rolada s mlincima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina Kiev
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice na ražnjiću
Blagdanska rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ cheeseburger
Koprivnički odojak
Ramstek s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani zamotuljci
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mini lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Vratina sa sezonskim povrćem
Ramstek i salata s roštilja
Rebarca s grilla
Rebarca s graškom
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Pileća prsa punjena čvarcima
Jabučni krumpirići s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileći bataci s umakom od luka
Kaštelanski makaruni
Lazanje u tavi
Obojeni hamburger
Tjestenina u finom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brusketa s avokadom
Kunić na bijelo
Brancinovo oko
Tuna burger
Piletina s nadjevom od ajvara
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći odresci u umaku od višanja
Riba u škartocu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mladi krumpir s ajvarom
Salata s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Bruskete od cvjetače
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti mediteraneo
Velika Britanija - Pastirska pita
Teriyaki piletina
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Pohani tofu s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke