Meni Search

Superman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pureća rolada s mlincima
Vratina sa sezonskim povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski gulaš
Meksička party salata
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s grila
Skandinavske rolice s cimetom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskavi trokuti
Zlatna piletina
Tuna burger
Kaštelanski makaruni
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ cheeseburger
Lazanje u tavi
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek i salata s roštilja
Brusketa s avokadom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Janjetina na padelu
Rebarca s grilla
Grill vratina u sendviču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dip od južnog voća
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Nadjevene lignje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci s umakom od kupina
Bruskete s povrćem
Kunić na bijelo
Hrskava pileća krilca
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina s medom od kadulje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Blagdanska rolada
Sočna pureća rolada
Ljetni lungić
Mesne okruglice na ražnjiću
Macho hamburger
Pileći bataci s umakom od luka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s graškom
Hrskavo pečeno pile
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Roštilj s umakom Romesco
Dječje lazanje
Pašticada s njokima
Salata s mljevenim mesom
Piletina Kiev
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od cvjetače
Pileća prsa iz pećnice
Rižoto s dagnjama
Pileći gulaš
Srneći file na salatu
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Manastirski đuveč
Brancinovo oko
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini lazanje
Tjestenina u finom umaku
Piletina s mascarponeom
Kroketi od piletine
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kuglice od riže i svježeg sira
Kokošja juha s požirakima
Proljetna janjetina
Bugarska pita od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riba u škartocu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teriyaki piletina
Piletina u pivu
Pohani zamotuljci
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s kozjim sirom
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s tri vrste gljiva
Špageti mediteraneo
Jabučni krumpirići s cimetom
Koprivnički odojak
Špageti na kineski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Mirisna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek s povrćem
Slatka patka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke