Meni Search

Superman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Špageti na kineski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina na padelu
Mesne okruglice na ražnjiću
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mljevenim mesom
Srneći file na salatu
Slatka patka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Piletina Kiev
Ramstek i salata s roštilja
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Kroketi od piletine
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Proljetna janjetina
Kokošja juha s požirakima
Blagdanska rolada
Svinjski file s grila
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileća prsa iz pećnice
Meksička party salata
Teleći odresci u umaku od višanja
Koprivnički odojak
Piletina u aromatičnom omotaču
Lignje na šumskom rižotu
Pašticada s njokima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskava pileća krilca
Grill vratina u sendviču
Teriyaki piletina
Mini lazanje
Zlatna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lazanje u tavi
Brusketa s avokadom
BBQ cheeseburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Tuna burger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s grilla
Jabučni krumpirići s cimetom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mirisna pureća rolada
Manastirski đuveč
Bruskete od cvjetače
Pizza sirni jastučići
Roštilj s umakom Romesco
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rebarca s graškom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa sezonskim povrćem
Pohani zamotuljci
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s kozjim sirom
Svinjski gulaš
Popečci od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Nadjevene lignje
Macho hamburger
Pileći gulaš
Lungić s toplom salatom od šparoga
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Odresci s umakom od kupina
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći savici u umaku od grejpa
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s povrćem
Finska - Juha s lososom
Riba u škartocu
Hrskavi trokuti
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sočni pureći ražnjići
Sočna pureća rolada
Brancinovo oko
Dip od južnog voća
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa punjena čvarcima
Skandinavske rolice s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni lungić
Rižoto s tri vrste gljiva
Pureća rolada s mlincima
Rezanci s krušnim mrvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Dječje lazanje
Tjestenina u finom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti mediteraneo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brownie s kajenskim paprom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke