Meni Search

Superman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Kunić na bijelo
Pohani zamotuljci
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s dagnjama
Ljetni lungić
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Teleći odresci u umaku od višanja
Mirisna pureća rolada
Pileća prsa iz pećnice
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina u pivu
Piletina sa šafranom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ cheeseburger
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Macho hamburger
Srneći file na salatu
Lignje na šumskom rižotu
Grill vratina u sendviču
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s nadjevom od ajvara
Manastirski đuveč
Janjetina s medom od kadulje
Jabučni krumpirići s cimetom
Tuna burger
Bruskete s povrćem
Zlatna piletina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Obojeni hamburger
Dip od južnog voća
Vratina sa sezonskim povrćem
Mini lazanje
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Kuglice od riže i svježeg sira
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Slatka patka
Riba u škartocu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižoto s tri vrste gljiva
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti na kineski način
Špageti mediteraneo
Pašticada s njokima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočni pureći ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Skandinavske rolice s cimetom
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Svinjski gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pohani tofu s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskavi trokuti
Kokošja juha s požirakima
Rebarca s graškom
Finska - Juha s lososom
Roštilj s umakom Romesco
Koprivnički odojak
Svinjski file s grila
Tjestenina u finom umaku
Janjetina na padelu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjevene lignje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Odresci s umakom od kupina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileća prsa punjena čvarcima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek i salata s roštilja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina s kozjim sirom
Kroketi od piletine
Pileći bataci s umakom od luka
Salata s mljevenim mesom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rebarca s grilla
Meksička party salata
Hrskava pileća krilca
Ramsteak u seksi umaku
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Svinjski file s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Kaštelanski makaruni
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskavo pečeno pile
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dječje lazanje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Popečci od cvjetače
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Fish&Chips u tortilji
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s mascarponeom
Lazanje u tavi
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke