Meni Search

Superman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Pileća prsa iz pećnice
Manastirski đuveč
Popečci od cvjetače
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Macho hamburger
Finska - Juha s lososom
Nadjevene lignje
Salata s mljevenim mesom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Riba u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
Kroketi od piletine
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lazanje u tavi
Koprivnički odojak
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kokošja juha s požirakima
Janjetina s medom od kadulje
Tjestenina u finom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramstek i salata s roštilja
Kaštelanski makaruni
Teleći savici u umaku od grejpa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pohani zamotuljci
Pureća rolada s mlincima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Meksička party salata
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni lungić
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bruskete s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Blagdanska rolada
Teriyaki piletina
Svinjski file s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Dip od južnog voća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskava pileća krilca
Velika Britanija - Pastirska pita
Mladi krumpir s ajvarom
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramstek s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Brancinovo oko
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti na kineski način
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file s grila
Sočni pureći ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s kozjim sirom
Pašticada s njokima
Pizza sirni jastučići
Hrskavo pečeno pile
Obojeni hamburger
Bruskete od cvjetače
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Lignje na šumskom rižotu
Sočna pureća rolada
Kunić na bijelo
Mini lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pileći bataci s umakom od luka
Brownie s kajenskim paprom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ cheeseburger
Slatka patka
Piletina sa šafranom
Vratina sa sezonskim povrćem
Rebarca s graškom
Janjetina na padelu
Špageti mediteraneo
Kuglice od riže i svježeg sira
Srneći file na salatu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Goveđa rebarca sa zeljem
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s dagnjama
Pileći gulaš
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina Kiev
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ljetni ražnjići
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mirisna pureća rolada
Piletina u pivu
Grill vratina u sendviču
Dječje lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci s umakom od kupina
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke