Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignje na šumskom rižotu
Brancinovo oko
Pureća rolada s mlincima
Ljetni ražnjići
Kunić na bijelo
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Pohani zamotuljci
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Popečci od cvjetače
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teriyaki piletina
Punjena teleća prsa
Lungić s toplom salatom od šparoga
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Špageti mediteraneo
Svinjski gulaš
Rižoto s dagnjama
Piletina sa šafranom
Roštilj s umakom Romesco
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Goveđa rebarca sa zeljem
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada voli penne a ti mene
Rebarca s grilla
Finska - Juha s lososom
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s kozjim sirom
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Cous-cous s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Gulaš od oslića i povrća
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti na kineski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignji po gosposki
Marinirane srdele
Odresci u umaku s češnjakom
Salata s mljevenim mesom
Proljetna janjetina
Lazanje u tavi
Mini shepherd's pie
Pogača sa sardinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini lazanje
Bruskete s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Bruskete od cvjetače
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s mascarponeom
Pileća prsa punjena čvarcima
Bakalar s krumpirom
Riblji ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižini ravioli s mozzarellom
Kaštelanski makaruni
Slatka patka
Obojeni hamburger
Meksička party salata
Bouillabaisse
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskavo pečeno pile
Dip od južnog voća
Mirisna pureća rolada
Brudet
Šampinjoni u palačinki
Janjetina na padelu
Dječje lazanje
Rižoto s tri vrste gljiva
Tuna burger
BBQ cheeseburger
Energetske kuglice s kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Jabučni krumpirići s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Grill vratina u sendviču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramstek s povrćem
Ljetni lungić
Pileći bataci s umakom od luka
Skandinavske rolice s cimetom
Brusketa s avokadom
Rebarca s graškom
Blagdanska rolada
Svinjski file s povrćem
Male teleće pitice
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina Kiev
Srneći file na salatu
Hrskavi trokuti
Piletina u pivu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuglice od riže i svježeg sira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pizza sirni jastučići
Riba u škartocu
Svinjski file s grila
Rezanci s krušnim mrvicama
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke