Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina sa šafranom
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s tri vrste gljiva
Popečci od cvjetače
Ramsteak u seksi umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavo pečeno pile
Hrskavi trokuti
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskava pileća krilca
Rebarca s grilla
Brusketa s avokadom
Svinjski file s grila
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ljetni ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Brancinovo oko
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s mascarponeom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tuna burger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Energetske kuglice s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureća rolada s mlincima
Rezanci s krušnim mrvicama
Riba u škartocu
Meksička party salata
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fish&Chips u tortilji
Dječje lazanje
Zlatna piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Šampinjoni u palačinki
Rižoto s dagnjama
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani zamotuljci
Dip od južnog voća
Lazanje u tavi
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bugarska pita od krumpira
Obojeni hamburger
Grill vratina u sendviču
Norveška krem juha od ribe i kozica
Proljetna janjetina
Kunić na bijelo
Srneći file na salatu
Piletina Kiev
Pašticada voli penne a ti mene
Punjena teleća prsa
Kroketi od piletine
Lungić s toplom salatom od šparoga
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina na padelu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski file s povrćem
Bakalar s krumpirom
Pileća prsa punjena čvarcima
Goveđa rebarca sa zeljem
Svinjski gulaš
Pogača sa sardinom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Blagdanska rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Pohani tofu s povrćem
Pileći gulaš
Cous-cous s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Male teleće pitice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riblji ražnjići
Mirisna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Salata s mljevenim mesom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kaštelanski makaruni
Sočni pureći ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći odresci u umaku od višanja
Gulaš od oslića i povrća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti na kineski način
Pizza sirni jastučići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljetni lungić
Rižini ravioli s mozzarellom
Špageti mediteraneo
BBQ cheeseburger
Janjetina s medom od kadulje
Bouillabaisse
Mini shepherd's pie
Brudet
Bruskete s povrćem
Ramstek s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Manastirski đuveč
Piletina u pivu
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignji po gosposki
Sočna pureća rolada
Teriyaki piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatka patka
Odresci s umakom od kupina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina u aromatičnom omotaču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Finska - Juha s lososom
Marinirane srdele
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke