Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Marinirane srdele
BBQ svinjska rebarca u foliji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Šampinjoni u palačinki
Mini lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tuna burger
Gulaš od oslića i povrća
Bugarska pita od krumpira
Mini shepherd's pie
Kroketi od piletine
Rebarca s graškom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bouillabaisse
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice na ražnjiću
Bruskete s povrćem
Špageti mediteraneo
Brancinovo oko
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s grilla
Sočna pureća rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Cous-cous s povrćem
BBQ cheeseburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Salata s mljevenim mesom
Grill vratina u sendviču
Brudet
Sočni pureći ražnjići
Hrskavi trokuti
Odresci s umakom od kupina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Dječje lazanje
Pohani zamotuljci
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Obojeni hamburger
Male teleće pitice
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Punjena teleća prsa
Piletina Kiev
Meksička party salata
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dip od južnog voća
Ramstek s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Pureća rolada s mlincima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rižini ravioli s mozzarellom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slatka patka
Hrskavo pečeno pile
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u pivu
Kuglice od riže i svježeg sira
Jabučni krumpirići s cimetom
Teriyaki piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bakalar s krumpirom
Pašticada voli penne a ti mene
Janjetina na padelu
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riba u škartocu
Piletina s kozjim sirom
Srneći file na salatu
Pizza sirni jastučići
Teleći odresci u umaku od višanja
Brusketa s avokadom
Svinjski file s grila
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Lazanje u tavi
Ljetni lungić
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski gulaš
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Brownie s kajenskim paprom
Mirisna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Energetske kuglice s kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rižoto s dagnjama
Lignje na šumskom rižotu
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileći gulaš
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kunić na bijelo
Manastirski đuveč
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s povrćem
Riblji ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći bataci s umakom od luka
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Popečci od cvjetače
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pogača sa sardinom
Rižoto s tri vrste gljiva
Bruskete od cvjetače
Rezanci s krušnim mrvicama
Finska - Juha s lososom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci u umaku s češnjakom
Lignji po gosposki
Ljetni ražnjići
Špageti na kineski način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina sa šafranom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke