Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Sočna pureća rolada
Proljetna janjetina
Lazanje u tavi
Punjena teleća prsa
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riblji ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski gulaš
Kolinjsko zelje s frišketinom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti na kineski način
Lignji po gosposki
Male teleće pitice
Bakalar s krumpirom
Rižoto s tri vrste gljiva
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Kunić na bijelo
Tuna burger
Meksička party salata
Slatka patka
Janjetina na padelu
Skandinavske rolice s cimetom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kuglice od riže i svježeg sira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pizza sirni jastučići
Tjestenina fuži s tartufima
Brudet
Obojeni hamburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bugarska pita od krumpira
Srneći file na salatu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brusketa s avokadom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kroketi od piletine
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Mini shepherd's pie
Gulaš od oslića i povrća
Salata s mljevenim mesom
Piletina s kozjim sirom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s dagnjama
Hrskavi trokuti
Brownie s kajenskim paprom
Dip od južnog voća
Odresci s umakom od kupina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brancinovo oko
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zlatna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Cous-cous s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočni pureći ražnjići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teriyaki piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pogača sa sardinom
Riba u škartocu
Piletina Kiev
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskava pileća krilca
Blagdanska rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Šampinjoni u palačinki
Ramstek s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Energetske kuglice s kurkumom
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice na ražnjiću
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Goveđa rebarca sa zeljem
Fish&Chips u tortilji
Pureća rolada s mlincima
Bruskete s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pohani zamotuljci
Pileći gulaš
Finska - Juha s lososom
Grill vratina u sendviču
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s grila
Mirisna pureća rolada
Dječje lazanje
BBQ cheeseburger
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina sa šafranom
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći savici u umaku od grejpa
Bruskete od cvjetače
Marinirane srdele
Piletina u pivu
Svinjski file s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Janjetina s medom od kadulje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti mediteraneo
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Lignje na šumskom rižotu
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljetni lungić
Bouillabaisse
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke