Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Brusketa s avokadom
Brudet
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni lungić
Kuglice od riže i svježeg sira
Fish&Chips u tortilji
Ramstek s povrćem
Piletina s mascarponeom
Meksička party salata
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignji po gosposki
Kaštelanski makaruni
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskava pileća krilca
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Srneći file na salatu
Pileći gulaš
Tjestenina fuži s tartufima
Mladi krumpir s ajvarom
Punjena teleća prsa
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Salata s mljevenim mesom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Šampinjoni u palačinki
Pogača sa sardinom
Dip od južnog voća
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina u pivu
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Blagdanska rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Cous-cous s povrćem
Male teleće pitice
Lungić s toplom salatom od šparoga
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Goveđa rebarca sa zeljem
Kunić na bijelo
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ cheeseburger
Rižoto s tri vrste gljiva
Nadjeveni kaneloni u umaku
Dječje lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s dagnjama
Gulaš od oslića i povrća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina sa šafranom
Energetske kuglice s kurkumom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Janjetina na padelu
Mini shepherd's pie
Bugarska pita od krumpira
Sočna pureća rolada
Bouillabaisse
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bruskete od cvjetače
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižini ravioli s mozzarellom
Popečci od cvjetače
Rebarca s grilla
Skandinavske rolice s cimetom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskavi trokuti
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mirisna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riba u škartocu
Slatka patka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti na kineski način
Finska - Juha s lososom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti mediteraneo
Pohani zamotuljci
Pohani tofu s povrćem
Tuna burger
Piletina s kozjim sirom
Kroketi od piletine
Riblji ražnjići
Zlatna piletina
Rebarca s graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Manastirski đuveč
Bakalar s krumpirom
Brancinovo oko
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirane srdele
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Svinjski file s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Pileći bataci s umakom od luka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Obojeni hamburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski file s grila
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci s umakom od kupina
Mini lazanje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Jabučni krumpirići s cimetom
Brownie s kajenskim paprom
Hrskavo pečeno pile
Piletina Kiev
Lazanje u tavi
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke