Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Rižini ravioli s mozzarellom
Obojeni hamburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Cous-cous s povrćem
Sočna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ cheeseburger
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Salata s mljevenim mesom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ljetni ražnjići
Blagdanska rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teriyaki piletina
Mini lazanje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s grila
Kunić na bijelo
Lazanje u tavi
Brownie s kajenskim paprom
Manastirski đuveč
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Špageti mediteraneo
Meksička party salata
Ljetni lungić
Kaštelanski makaruni
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Finska - Juha s lososom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini shepherd's pie
Šampinjoni u palačinki
Riblji ražnjići
Brancinovo oko
Zlatna piletina
Popečci od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto s tri vrste gljiva
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kroketi od piletine
Hrskava pileća krilca
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Jabučni krumpirići s cimetom
Gulaš od oslića i povrća
Pileća prsa punjena čvarcima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brusketa s avokadom
Pohani zamotuljci
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci u umaku od višanja
Punjena teleća prsa
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u škartocu
Proljetna janjetina
Bouillabaisse
Pureća rolada s mlincima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Marinirane srdele
Bakalar s krumpirom
Dječje lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Fish&Chips u tortilji
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rižoto s dagnjama
Svinjski gulaš
Pohani tofu s povrćem
Male teleće pitice
Tuna burger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Velika Britanija - Pastirska pita
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina Kiev
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavo pečeno pile
Piletina u aromatičnom omotaču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza sirni jastučići
Piletina s mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Goveđa rebarca sa zeljem
Pogača sa sardinom
Grill vratina u sendviču
Piletina u pivu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina sa šafranom
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Brudet
Ramstek s povrćem
Rebarca s grilla
Dip od južnog voća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bugarska pita od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Slatka patka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavi trokuti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s kozjim sirom
Mirisna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileći gulaš
Roštilj s umakom Romesco
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Srneći file na salatu
Bruskete od cvjetače
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Lignji po gosposki
Rebarca s graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke