Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Hrskavi trokuti
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Roštilj s umakom Romesco
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Cous-cous s povrćem
Brudet
Bugarska pita od krumpira
Punjena teleća prsa
Rižoto s tri vrste gljiva
Mirisna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Sočni pureći ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci u umaku od višanja
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
Velika Britanija - Pastirska pita
Jabučni krumpirići s cimetom
Teriyaki piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski gulaš
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bouillabaisse
Kunić na bijelo
Blagdanska rolada
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Marinirane srdele
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lignje na šumskom rižotu
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći gulaš
Meksička party salata
Ljetni lungić
Riba u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rebarca s grilla
Piletina u aromatičnom omotaču
Grill vratina u sendviču
Obojeni hamburger
Svinjski file s grila
Špageti mediteraneo
Manastirski đuveč
Riblji ražnjići
Zlatna piletina
Tuna burger
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mladi krumpir s ajvarom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Male teleće pitice
Ramsteak u seksi umaku
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice na ražnjiću
Bakalar s krumpirom
Rebarca s graškom
Proljetna janjetina
Hrskavo pečeno pile
Mini shepherd's pie
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Srneći file na salatu
Rižoto s dagnjama
Pogača sa sardinom
Piletina s kozjim sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza sirni jastučići
Brownie s kajenskim paprom
Bruskete s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Dječje lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Gulaš od oslića i povrća
Hrskava pileća krilca
Lazanje u tavi
BBQ cheeseburger
Ramstek s povrćem
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete od cvjetače
Dip od južnog voća
Salata s mljevenim mesom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani tofu s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pašticada voli penne a ti mene
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Goveđa rebarca sa zeljem
Lignji po gosposki
Mini lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti na kineski način
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina sa šafranom
Brancinovo oko
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina u pivu
Pohani zamotuljci
Slatka patka
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Popečci od cvjetače
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke