Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Piletina u aromatičnom omotaču
Pileći gulaš
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pogača sa sardinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini lazanje
Špageti mediteraneo
Dječje lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskava pileća krilca
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina na padelu
Hrskavo pečeno pile
Ramstek s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brancinovo oko
Brusketa s avokadom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slatka patka
Ljetni ražnjići
Bruskete od cvjetače
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tuna burger
Rižoto s tri vrste gljiva
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Bugarska pita od krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Riblji ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Bakalar s krumpirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Manastirski đuveč
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Blagdanska rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini shepherd's pie
Pohani zamotuljci
Pašticada voli penne a ti mene
BBQ cheeseburger
Ljetni lungić
Tjestenina fuži s tartufima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teriyaki piletina
Mirisna pureća rolada
Gulaš od oslića i povrća
Odresci u umaku s češnjakom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kroketi od piletine
Kunić na bijelo
Svinjski file s grila
Punjena teleća prsa
Grill vratina u sendviču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Meksička party salata
Piletina u pivu
Špageti na kineski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s grilla
Rižoto s dagnjama
Finska - Juha s lososom
Brownie s kajenskim paprom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Srneći file na salatu
Obojeni hamburger
Brudet
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s kozjim sirom
Zlatna piletina
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci u umaku od višanja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Roštilj s umakom Romesco
Kaštelanski makaruni
Marinirane srdele
Energetske kuglice s kurkumom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Dip od južnog voća
Piletina Kiev
Svinjski gulaš
Proljetna janjetina
Pizza sirni jastučići
Piletina s mascarponeom
Kuglice od riže i svježeg sira
Male teleće pitice
Cous-cous s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Popečci od cvjetače
Rebarca s graškom
Pureća rolada s mlincima
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina s medom od kadulje
Bruskete s povrćem
Riba u škartocu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Fish&Chips u tortilji
Goveđa rebarca sa zeljem
Jabučni krumpirići s cimetom
Bouillabaisse
Lignji po gosposki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Lazanje u tavi
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke