Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Hrskavo pečeno pile
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mladi krumpir s ajvarom
Cous-cous s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni lungić
Ramsteak u seksi umaku
Mini lazanje
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s grila
Svinjski gulaš
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete od cvjetače
Pašticada voli penne a ti mene
Blagdanska rolada
Brudet
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Dip od južnog voća
Pileći gulaš
Špageti mediteraneo
Bakalar s krumpirom
Kaštelanski makaruni
Tjestenina fuži s tartufima
Rižini ravioli s mozzarellom
Bugarska pita od krumpira
Piletina u pivu
Punjena teleća prsa
Kunić na bijelo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bruskete s povrćem
Ljetni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti na kineski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramstek s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Velika Britanija - Pastirska pita
Slatka patka
Brancinovo oko
Lignji po gosposki
Pogača sa sardinom
Rebarca s graškom
Šampinjoni u palačinki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tuna burger
Proljetna janjetina
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s mascarponeom
Mini shepherd's pie
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u aromatičnom omotaču
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u škartocu
Lignje na šumskom rižotu
Male teleće pitice
Janjetina na padelu
Pohani zamotuljci
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s dagnjama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Energetske kuglice s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ cheeseburger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lazanje u tavi
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kroketi od piletine
Popečci od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Pileća prsa punjena čvarcima
Bouillabaisse
Piletina s kozjim sirom
Finska - Juha s lososom
Piletina Kiev
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meksička party salata
Pureća rolada s mlincima
Rebarca s grilla
Roštilj s umakom Romesco
Manastirski đuveč
Marinirane srdele
Pohani tofu s povrćem
Srneći file na salatu
Riblji ražnjići
Hrskavi trokuti
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Dječje lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rezanci s krušnim mrvicama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teriyaki piletina
Brusketa s avokadom
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskava pileća krilca
Pizza sirni jastučići
Odresci u umaku s češnjakom
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Obojeni hamburger
Mirisna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke