Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskavo pečeno pile
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Pileća prsa punjena čvarcima
Riba u škartocu
Pohani zamotuljci
Rižoto s tri vrste gljiva
Tuna burger
Finska - Juha s lososom
Velika Britanija - Pastirska pita
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mirisna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Roštilj s umakom Romesco
Proljetna janjetina
Ramstek s povrćem
Pileći gulaš
Rebarca s graškom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Fish&Chips u tortilji
Riblji ražnjići
Kunić na bijelo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Meksička party salata
Bruskete od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Goveđa rebarca sa zeljem
Teriyaki piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina sa šafranom
Blagdanska rolada
Marinirane srdele
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ cheeseburger
Špageti mediteraneo
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pureća rolada s mlincima
Lignji po gosposki
Energetske kuglice s kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pašticada voli penne a ti mene
Lignje na šumskom rižotu
Dječje lazanje
Zlatna piletina
Bakalar s krumpirom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kroketi od piletine
Odresci s umakom od kupina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Mini lazanje
Hrskava pileća krilca
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s grila
Kaštelanski makaruni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Srneći file na salatu
Male teleće pitice
Piletina Kiev
Brancinovo oko
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s grilla
Punjena teleća prsa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s kozjim sirom
Šampinjoni u palačinki
Dip od južnog voća
Sočni pureći ražnjići
Sočna pureća rolada
Manastirski đuveč
Bugarska pita od krumpira
Brudet
Ljetni ražnjići
Slatka patka
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Obojeni hamburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill vratina u sendviču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brownie s kajenskim paprom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti na kineski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bouillabaisse
Popečci od cvjetače
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskavi trokuti
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni lungić
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cous-cous s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Pogača sa sardinom
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Lazanje u tavi
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke