Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Svinjski file s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tuna burger
Mirisna pureća rolada
Ljetni lungić
Slatka patka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskava pileća krilca
Popečci od cvjetače
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Blagdanska rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci u umaku od višanja
Ljetni ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Finska - Juha s lososom
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Piletina s kozjim sirom
Lignji po gosposki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Zlatna piletina
Bruskete od cvjetače
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brancinovo oko
Marinirane srdele
Piletina sa šafranom
Mladi krumpir s ajvarom
Lignje na šumskom rižotu
Kaštelanski makaruni
Dječje lazanje
Brusketa s avokadom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pohani zamotuljci
Pileća prsa punjena čvarcima
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s mascarponeom
Bakalar s krumpirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočni pureći ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći savici u umaku od grejpa
Obojeni hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Janjetina na padelu
Hrskavo pečeno pile
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Male teleće pitice
Riba u škartocu
BBQ cheeseburger
Manastirski đuveč
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s graškom
Pileći gulaš
Bruskete s povrćem
Srneći file na salatu
Cous-cous s povrćem
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bugarska pita od krumpira
Špageti mediteraneo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Punjena teleća prsa
Hrskavi trokuti
Svinjski file s grila
Roštilj s umakom Romesco
Energetske kuglice s kurkumom
Kunić na bijelo
Piletina u pivu
Špageti na kineski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pogača sa sardinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Šampinjoni u palačinki
Rižini ravioli s mozzarellom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brudet
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramstek s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Rebarca s grilla
Brownie s kajenskim paprom
Grill vratina u sendviču
Bouillabaisse
Riblji ražnjići
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina Kiev
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meksička party salata
Svinjski gulaš
Mini shepherd's pie
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pureća rolada s mlincima
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Skandinavske rolice s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Goveđa rebarca sa zeljem
Dip od južnog voća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teriyaki piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mini lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke