Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Teriyaki piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić s toplom salatom od šparoga
Salata s mljevenim mesom
Hrskavo pečeno pile
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bouillabaisse
Roštilj s umakom Romesco
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileća prsa punjena čvarcima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirane srdele
Obojeni hamburger
Rebarca s graškom
Mini shepherd's pie
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Gulaš od oslića i povrća
Šampinjoni u palačinki
Lignje na šumskom rižotu
Kunić na bijelo
Mini lazanje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kroketi od piletine
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočni pureći ražnjići
Pašticada voli penne a ti mene
Finska - Juha s lososom
Pileći bataci s umakom od luka
Odresci s umakom od kupina
Ljetni ražnjići
BBQ cheeseburger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek s povrćem
Pohani zamotuljci
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Svinjski gulaš
Piletina s mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Cous-cous s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u pivu
Grill vratina u sendviču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Proljetna janjetina
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Srneći file na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
Brudet
Rižoto s tri vrste gljiva
Popečci od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brusketa s avokadom
Piletina Kiev
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s kozjim sirom
Bakalar s krumpirom
Zlatna piletina
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Janjetina s medom od kadulje
Lazanje u tavi
Riblji ražnjići
Hrskavi trokuti
Rižini ravioli s mozzarellom
Pizza sirni jastučići
Pileći gulaš
Svinjski file s grila
Bruskete od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Dječje lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Pogača sa sardinom
Mirisna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kaštelanski makaruni
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani tofu s povrćem
Hrskava pileća krilca
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina na padelu
Goveđa rebarca sa zeljem
Sočna pureća rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Lignji po gosposki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Manastirski đuveč
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bruskete s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti mediteraneo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bugarska pita od krumpira
Energetske kuglice s kurkumom
Svinjski file s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni lungić
Teleći odresci u umaku od višanja
Dip od južnog voća
Rebarca s grilla
Riba u škartocu
Slatka patka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s dagnjama
Blagdanska rolada
Brancinovo oko
Male teleće pitice
Kuglice od riže i svježeg sira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke