Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina u aromatičnom omotaču
Kroketi od piletine
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teriyaki piletina
Pašticada voli penne a ti mene
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bugarska pita od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskavo pečeno pile
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći gulaš
Roštilj s umakom Romesco
Tuna burger
Piletina s mascarponeom
Srneći file na salatu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Popečci od cvjetače
Špageti na kineski način
Energetske kuglice s kurkumom
Riba u škartocu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meksička party salata
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Pohani zamotuljci
Pileći bataci s umakom od luka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni lungić
Gulaš od oslića i povrća
Skandinavske rolice s cimetom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina u pivu
Bakalar s krumpirom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Rižoto s tri vrste gljiva
Male teleće pitice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pogača sa sardinom
Odresci s umakom od kupina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Dječje lazanje
Špageti mediteraneo
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuglice od riže i svježeg sira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brancinovo oko
Goveđa rebarca sa zeljem
Kaštelanski makaruni
Punjena teleća prsa
Piletina s kozjim sirom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina Kiev
Finska - Juha s lososom
Janjetina s medom od kadulje
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Marinirane srdele
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kunić na bijelo
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mini shepherd's pie
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Brudet
Lignji po gosposki
Bouillabaisse
BBQ cheeseburger
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bruskete s povrćem
Mirisna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Hrskavi trokuti
Šampinjoni u palačinki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rezanci s krušnim mrvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slatka patka
Obojeni hamburger
Brownie s kajenskim paprom
Rižoto s dagnjama
Blagdanska rolada
Hrskava pileća krilca
Ljetni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mljevenim mesom
Riblji ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Cous-cous s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s graškom
Rebarca s grilla
Manastirski đuveč
Svinjski file s grila
Piletina sa šafranom
Dip od južnog voća
Pureća rolada s mlincima
Lignje na šumskom rižotu
Sočni pureći ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke