Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Srneći file na salatu
Salata s mljevenim mesom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brudet
Teriyaki piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brusketa s avokadom
Ramstek s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bakalar s krumpirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina s medom od kadulje
Cous-cous s povrćem
Špageti mediteraneo
Piletina Kiev
Rižoto s dagnjama
Proljetna janjetina
Kuglice od riže i svježeg sira
Lignje na šumskom rižotu
Mini shepherd's pie
Lazanje u tavi
Pogača sa sardinom
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ cheeseburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Mirisna pureća rolada
Ljetni lungić
Lignji po gosposki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill vratina u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Kunić na bijelo
Pureća rolada s mlincima
Gulaš od oslića i povrća
Pohani zamotuljci
Mesne okruglice na ražnjiću
Marinirane srdele
Pileći gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kroketi od piletine
Piletina u pivu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dip od južnog voća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rižoto s tri vrste gljiva
Ljetni ražnjići
Dječje lazanje
Pileća prsa punjena čvarcima
Slatka patka
Manastirski đuveč
Finska - Juha s lososom
Odresci u umaku s češnjakom
Sočni pureći ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Punjena teleća prsa
Svinjski file s grila
Meksička party salata
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina na padelu
Rezanci s krušnim mrvicama
Energetske kuglice s kurkumom
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskavo pečeno pile
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s kozjim sirom
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Jabučni krumpirići s cimetom
Brancinovo oko
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Špageti na kineski način
Male teleće pitice
Tuna burger
Popečci od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Riba u škartocu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Bugarska pita od krumpira
Riblji ražnjići
Kaštelanski makaruni
Rižini ravioli s mozzarellom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Bruskete s povrćem
Sočna pureća rolada
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Fish&Chips u tortilji
Bouillabaisse
Zlatna piletina
Svinjski file s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s graškom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s mascarponeom
Rebarca s grilla
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke