Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Ljetni ražnjići
Bouillabaisse
Rižoto s dagnjama
Blagdanska rolada
Pohani zamotuljci
Janjetina na padelu
Mini shepherd's pie
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Pileći gulaš
Riblji ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Lazanje u tavi
Teleći savici u umaku od grejpa
Kroketi od piletine
Piletina Kiev
Šampinjoni u palačinki
Grill vratina u sendviču
Ramstek s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Meksička party salata
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s graškom
Salata s mljevenim mesom
Slatka patka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Hrskavi trokuti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Finska - Juha s lososom
Dip od južnog voća
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brownie s kajenskim paprom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mini lazanje
Srneći file na salatu
Velika Britanija - Pastirska pita
Male teleće pitice
Manastirski đuveč
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cous-cous s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina sa šafranom
Ljetni lungić
Hrskavo pečeno pile
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Marinirane srdele
Obojeni hamburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ cheeseburger
Skandinavske rolice s cimetom
Riba u škartocu
Svinjski gulaš
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Pileća prsa punjena čvarcima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti mediteraneo
Brudet
Bruskete s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rižoto s tri vrste gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Mladi krumpir s ajvarom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski file s grila
Pileći bataci s umakom od luka
Tuna burger
Svinjski file s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pohani tofu s povrćem
Dječje lazanje
Gulaš od oslića i povrća
Bakalar s krumpirom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s mascarponeom
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina u aromatičnom omotaču
Pogača sa sardinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kunić na bijelo
Sočni pureći ražnjići
Zlatna piletina
Punjena teleća prsa
Špageti na kineski način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lignje na šumskom rižotu
Odresci s umakom od kupina
Pureća rolada s mlincima
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignji po gosposki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u pivu
Proljetna janjetina
Teriyaki piletina
Mirisna pureća rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Energetske kuglice s kurkumom
Sočna pureća rolada
Popečci od cvjetače
Bruskete od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Rižini ravioli s mozzarellom
Pašticada voli penne a ti mene
Bugarska pita od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke