Meni Search

Ful nabrijan

Zabavni kineski ravioli

Fini gulaš od gljiva
Irska janjetina
Grdobina u pikantnoj šalši
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pirjani kunić
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pečena piletina s limunom
Delikatesna junetina na češki
Kobasica u pivu i pecivu
Manastirski đuveč
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zanimljiva salata s kikirikijem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Vege odresci s marinadom
Rajčica s kukuruzom
Tjestenina fuži s tartufima
Krem juha od tikvica
Umak od limete (Molho de limao)
Rolice od blitve
Šampinjoni u palačinki
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lignje s povrćem i smokvama
Grill pirjana piletina s roštilja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Račići na posteljici od povrća
Salata s mora
Meksička party salata
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Zlatna piletina
Povrtni lonac
Svinjski file s povrćem
Grdobina s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći bataci s umakom od luka
Urbana pola
Lungić s povrćem
Blagdanska rolada
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ražnjići od lososa
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Sendvič s avokadom
Miješani grill
Kunić na bijelo
Ramsteak u seksi umaku
Kaštelanski makaruni
Okruglice u umaku od rajčice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Hrskavi trokuti
Pašticada s njokima
Lagana sarma
Brusketa s avokadom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mini lazanje
Mediteranski kruščić s lovorom
Belgija - Salade Liégeoise
Teleći savici u umaku od grejpa
Brancinovo oko
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice
Piletina laganini
Fileti lososa u finom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Mediteranski špageti
Sočna rebarca
Mirisna pečenka
Grill povrće na salatu
Janjetina na padelu
Dagnje na buzaru
Nadjevene lignje
Popečci od tikvica
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lignje na šumskom rižotu
Salata od liganja
Pizza sirni jastučići
Grickalica slanutak iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Jabučni krumpirići s cimetom
Proljetno meso i povrće iz woka
Vratina sa sezonskim povrćem
Sočna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Meso s repom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Čarobna ljetna piletina
Pizza s tunom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Povrtni ražnjići
Voćna juha od višanja
Prežgana juha
Fina pikantna piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Uzbudljivi kolač od blitve
Riba u bijelom umaku
Aromatizirani kruh
Bugarska pita od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke