Meni Search

Ful nabrijan

Zabavni kineski ravioli

Pirjani kunić
Blagdanska rolada
Aromatizirani kruh
Delikatesna junetina na češki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Urbana pola
Račići na posteljici od povrća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Krem juha od tikvica
Fish&Chips u tortilji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Proljetno meso i povrće iz woka
Okruglice u umaku od rajčice
Voćna juha od višanja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jabučni krumpirići s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Manastirski đuveč
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lungić s povrćem
Grdobina s povrćem
Pečena piletina s limunom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grdobina u pikantnoj šalši
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Dagnje na buzaru
Sočna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lagana sarma
Kunić na bijelo
Pileći bataci s umakom od luka
Pizza s tunom
Nadjevene lignje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada s njokima
Grill vratina u sendviču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rajčica s kukuruzom
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Rolice od blitve
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file s povrćem
Mirisna pečenka
Ražnjići od lososa
Šampinjoni u palačinki
Vratina sa sezonskim povrćem
Sočni pureći ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Popečci od tikvica
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Roštilj s umakom Romesco
Mediteranski kruščić s lovorom
Rezanci s krušnim mrvicama
Riba u bijelom umaku
Čarobna ljetna piletina
Meso s repom
Meksička party salata
Piletina Kiev
Hrskavi trokuti
Kobasica u pivu i pecivu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pizza sirni jastučići
Fileti lososa u finom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Umak od limete (Molho de limao)
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mediteranski špageti
Salata s mora
Belgija - Salade Liégeoise
Fini gulaš od gljiva
Salata od liganja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lignje s povrćem i smokvama
Mesne okruglice na ražnjiću
Miješani grill
Povrtni lonac
Tjestenina fuži s tartufima
Sendvič s avokadom
Janjetina na padelu
Brusketa s avokadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Uzbudljivi kolač od blitve
Fina pikantna piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirana piletina s roštilja
Grickalica slanutak iz pećnice
Grill pirjana piletina s roštilja
Pohani tofu s povrćem
Irska janjetina
Prežgana juha
Zlatna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočna rebarca
Lignje na šumskom rižotu
Kroketi od piletine
Mini lazanje
Piletina laganini
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vege odresci s marinadom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grill povrće na salatu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ljetni ražnjići
Piletina sa šafranom
Brancinovo oko
Lungić u sendviču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kuhano meso s umakom od hrena
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina s medom od kadulje
Povrtni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke