Meni Search

Ful nabrijan

Zabavni kineski ravioli

BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina sa šafranom
Fish&Chips u tortilji
Fina pikantna piletina
Grdobina u pikantnoj šalši
Brancinovo oko
Piletina Kiev
Grill pirjana piletina s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Nadjevene lignje
Ljetni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Povrtni ražnjići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Proljetna janjetina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sendvič s avokadom
Pizza s tunom
Lagana sarma
Blagdanska rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Miješani grill
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pašticada s njokima
Ražnjići od lososa
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić u sendviču
Prežgana juha
Salata s mora
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file s povrćem
Piletina laganini
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kuhano meso s umakom od hrena
Lignje na šumskom rižotu
Delikatesna junetina na češki
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Voćna juha od višanja
Kaštelanski makaruni
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grickalica slanutak iz pećnice
Mesne okruglice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lungić s povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Popečci od tikvica
Sočna rebarca
Marinirana piletina s roštilja
Aromatizirani kruh
Pirjani kunić
Fini gulaš od gljiva
Vratina sa sezonskim povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Belgija - Salade Liégeoise
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill vratina u sendviču
Čarobna ljetna piletina
Salata od liganja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Sočni pureći ražnjići
Riba u bijelom umaku
Grill povrće na salatu
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rajčica s kukuruzom
Pizza sirni jastučići
Kobasica u pivu i pecivu
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Zlatna piletina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Vege odresci s marinadom
Rolice od blitve
Šampinjoni u palačinki
Lignje s povrćem i smokvama
Manastirski đuveč
Pečena piletina s limunom
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meso s repom
Okruglice u umaku od rajčice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Meksička party salata
Dagnje na buzaru
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mediteranski kruščić s lovorom
Hrskavi trokuti
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Urbana pola
Sočna pureća rolada
Račići na posteljici od povrća
Uzbudljivi kolač od blitve
Grdobina s povrćem
Kunić na bijelo
Kroketi od piletine
Irska janjetina
Proljetno meso i povrće iz woka
Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Mediteranski špageti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Povrtni lonac
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Mirisna pečenka
Umak od limete (Molho de limao)
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Krem juha od tikvica
Fileti lososa u finom umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke