Meni Search

Ful nabrijan

Zabavni kineski ravioli

Popečci od tikvica
Mirisna pečenka
Krem juha od tikvica
Vege odresci s marinadom
Meso s repom
Janjetina na padelu
Nadjevene lignje
Povrtni lonac
Grill povrće na salatu
Pizza s tunom
Roštilj s umakom Romesco
Grickalica slanutak iz pećnice
Okruglice u umaku od rajčice
Lignje na šumskom rižotu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignje s povrćem i smokvama
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pašticada s njokima
Ramsteak u seksi umaku
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Hrskavi trokuti
Brusketa s avokadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Janjetina s medom od kadulje
Miješani grill
Lungić s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Kunić na bijelo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani tofu s povrćem
Lagana sarma
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grdobina s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Voćna juha od višanja
Marinirana piletina s roštilja
Fileti lososa u finom umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Fini gulaš od gljiva
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljetni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sočna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice
Irska janjetina
Riba u bijelom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Zanimljiva salata s kikirikijem
Piletina laganini
Piletina sa šafranom
Rolice od blitve
Prežgana juha
Kobasica u pivu i pecivu
Kuhano meso s umakom od hrena
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mini lazanje
Povrtni ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Čarobna ljetna piletina
Rajčica s kukuruzom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grdobina u pikantnoj šalši
Šampinjoni u palačinki
Lungić u sendviču
Sendvič s avokadom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Fina pikantna piletina
Grill vratina u sendviču
Grill pirjana piletina s roštilja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pečena piletina s limunom
Uzbudljivi kolač od blitve
Ražnjići od lososa
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočna rebarca
Zlatna piletina
Svinjski file s povrćem
Pirjani kunić
Proljetno meso i povrće iz woka
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski špageti
Pizza sirni jastučići
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Tjestenina fuži s tartufima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fish&Chips u tortilji
Kolinjsko zelje s frišketinom
Račići na posteljici od povrća
Delikatesna junetina na češki
Manastirski đuveč
Salata s mora
Salata od liganja
Aromatizirani kruh
Blagdanska rolada
Brancinovo oko
Urbana pola
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dagnje na buzaru
Teleći odresci u umaku od višanja
Jabučni krumpirići s cimetom
Belgija - Salade Liégeoise
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke