Meni Search

Ful nabrijan

Zabavni kineski ravioli

Lignje s povrćem i smokvama
Vratina sa sezonskim povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pašticada s njokima
Povrtni lonac
Meso s repom
Grill povrće na salatu
Čarobna ljetna piletina
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zanimljiva salata s kikirikijem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Miješani grill
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mediteranski špageti
Ramsteak u seksi umaku
Grickalica slanutak iz pećnice
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill vratina u sendviču
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Okruglice u umaku od rajčice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pečena piletina s limunom
Bugarska pita od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Mediteranski kruščić s lovorom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Irska janjetina
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Proljetno meso i povrće iz woka
Urbana pola
Zlatna piletina
Vege odresci s marinadom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Ljetni ražnjići
Lungić s povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mirisna pečenka
Piletina laganini
Pizza s tunom
Grdobina u pikantnoj šalši
Jabučni krumpirići s cimetom
Kroketi od piletine
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Grdobina s povrćem
Šampinjoni u palačinki
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kunić na bijelo
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sočna rebarca
Pirjani kunić
Svinjski file s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sendvič s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fini gulaš od gljiva
Roštilj s umakom Romesco
Fina pikantna piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Uzbudljivi kolač od blitve
Lignje na šumskom rižotu
Voćna juha od višanja
Riba u bijelom umaku
Ražnjići od lososa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fileti lososa u finom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina Kiev
Povrtni ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Račići na posteljici od povrća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brancinovo oko
Umak od limete (Molho de limao)
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Nadjevene lignje
Lagana sarma
Krem juha od tikvica
Aromatizirani kruh
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Prežgana juha
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Fish&Chips u tortilji
Marinirana piletina s roštilja
Dagnje na buzaru
Delikatesna junetina na češki
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani tofu s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Brusketa s avokadom
Janjetina na padelu
Lungić u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Salata od liganja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rolice od blitve
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata s mora
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći savici u umaku od grejpa
Popečci od tikvica
Pizza sirni jastučići
Kuhano meso s umakom od hrena
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke