Meni Search

Ful nabrijana

Zabavni kineski ravioli

Sendvič s avokadom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Janjetina na padelu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pirjani kunić
Povrtni lonac
Popečci od tikvica
Prežgana juha
Odresci od morskog psa
Aromatizirani kruh
Račići na posteljici od povrća
Lignje na šumskom rižotu
Roštilj s umakom Romesco
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brancinovo oko
Riba u bijelom umaku
Piletina laganini
Zlatna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mirisna pečenka
Salata s mora
Voćna juha od višanja
Grill pirjana piletina s roštilja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ljetni ražnjići
Pizza sirni jastučići
Piletina na kijevski način
Tjestenina fuži s tartufima
Urbana pola
Okruglice u umaku od rajčice
Pileći bataci s umakom od luka
Umak od limete (Molho de limao)
Hrskavi trokuti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lagana sarma
Rajčica s kukuruzom
Kroketi od piletine
Jabučni krumpirići s cimetom
Fini gulaš od gljiva
Šampinjoni u palačinki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lungić s povrćem
Meso s repom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rolice od blitve
Čarobna ljetna piletina
Salata od liganja
Pizza s tunom
Kaštelanski makaruni
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Bugarska pita od krumpira
Proljetna janjetina
Delikatesna junetina na češki
Ražnjići od lososa
Uzbudljivi kolač od blitve
Proljetno meso i povrće iz woka
Fileti lososa u finom umaku
Grill povrće na salatu
Grill vratina u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Fina pikantna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočna pureća rolada
Sočna rebarca
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina sa šafranom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina s medom od kadulje
Vege odresci s marinadom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pečena piletina s limunom
Grdobina s povrćem
Meksička party salata
Belgija - Salade Liégeoise
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskava pileća krilca
Lignje s povrćem i smokvama
Krem juha od tikvica
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lazanje s lignjama
Kunić na bijelo
Martinjska guska s hajdinom kašom
Lungić u sendviču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Špageti s ribom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Irska janjetina
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje s manistrom u škartocu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Miješani grill
Mesne okruglice
Grickalica slanutak iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mediteranski špageti
Ossobuco
Marinirana piletina s roštilja
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Viška pogača
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pogača sa sardinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci u umaku s češnjakom
Blagdanska rolada
Turske pizze
Mini lazanje
Grill oslić u aromatičnoj korici
Svinjski file s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini shepherd's pie
Mesne okruglice na ražnjiću
Nadjevene lignje
Hlebinska i pretepena juha
Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina Kiev
Povrtni ražnjići
Manastirski đuveč
Sočni pureći ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Brusketa s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke