Meni Search

Ful nabrijana

Zabavni kineski ravioli

Umak od limete (Molho de limao)
Roštilj s umakom Romesco
Prežgana juha
Hlebinska i pretepena juha
Mini lazanje
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grdobina s povrćem
Fina pikantna piletina
Lazanje s lignjama
Ossobuco
Martinjska guska s hajdinom kašom
Pizza s tunom
Pizza sirni jastučići
Piletina laganini
Voćna juha od višanja
Fileti lososa u finom umaku
Kroketi od piletine
Šampinjoni u palačinki
Jabučni krumpirići s cimetom
Grickalica slanutak iz pećnice
Salata s mora
Brusketa s avokadom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mediteranski kruščić s lovorom
Fini gulaš od gljiva
Piletina na kijevski način
Pohani tofu s povrćem
Mediteranski špageti
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Sočna rebarca
Kobasica u pivu i pecivu
Lignje s manistrom u škartocu
Rajčica s kukuruzom
Lungić s povrćem
Viška pogača
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni ražnjići
Špageti s ribom
Zlatna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci od morskog psa
Grdobina u pikantnoj šalši
Irska janjetina
Krem juha od tikvica
Grill povrće na salatu
Mesne okruglice
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Grill pirjana piletina s roštilja
Salata od liganja
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Meksička party salata
Lagana sarma
Aromatizirani kruh
Odresci u umaku s češnjakom
Turske pizze
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Miješani grill
Lignje s povrćem i smokvama
Pirjani kunić
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci u umaku od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Rolice od blitve
Okruglice u umaku od rajčice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sendvič s avokadom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Račići na posteljici od povrća
Urbana pola
Proljetna janjetina
Kunić na bijelo
Piletina sa šafranom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kaštelanski makaruni
Čarobna ljetna piletina
Vege odresci s marinadom
Povrtni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Manastirski đuveč
Popečci od tikvica
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Bugarska pita od krumpira
Mini shepherd's pie
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskavi trokuti
Ražnjići od lososa
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brancinovo oko
Fish&Chips u tortilji
Belgija - Salade Liégeoise
Nadjevene lignje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mirisna pečenka
Grill vratina u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Delikatesna junetina na češki
Uzbudljivi kolač od blitve
Povrtni lonac
Pečena piletina s limunom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileći bataci s umakom od luka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Lungić u sendviču
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Riba u bijelom umaku
Hrskava pileća krilca
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lignje na šumskom rižotu
Proljetno meso i povrće iz woka
Pogača sa sardinom
Blagdanska rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočni pureći ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Meso s repom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke