Meni Search

Ful nabrijana

Zabavni kineski ravioli

Meksička party salata
Fish&Chips u tortilji
Brusketa s avokadom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Salata od liganja
Piletina na kijevski način
Viška pogača
Rezanci s krušnim mrvicama
Fileti lososa u finom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Proljetna janjetina
Lungić u sendviču
Račići na posteljici od povrća
Mini lazanje
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Krem juha od tikvica
Teleći odresci u umaku od višanja
Rolice od blitve
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ossobuco
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Pizza sirni jastučići
Irska janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Aromatizirani kruh
Piletina sa šafranom
Šampinjoni u palačinki
Sočna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fini gulaš od gljiva
Nadjevene lignje
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pečena piletina s limunom
Ramsteak u seksi umaku
Hrskava pileća krilca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Belgija - Salade Liégeoise
Manastirski đuveč
Hlebinska i pretepena juha
Povrtni ražnjići
Grdobina u pikantnoj šalši
Marinirana piletina s roštilja
Proljetno meso i povrće iz woka
Pogača sa sardinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Riba u bijelom umaku
Mediteranski špageti
Vege odresci s marinadom
Grickalica slanutak iz pećnice
Grill vratina u sendviču
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Popečci od tikvica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kobasica u pivu i pecivu
Fina pikantna piletina
Lagana sarma
Čarobna ljetna piletina
Voćna juha od višanja
Odresci od morskog psa
Lazanje s lignjama
Pohani tofu s povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Brancinovo oko
Lignje s manistrom u škartocu
Bugarska pita od krumpira
Sendvič s avokadom
Lungić s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Uzbudljivi kolač od blitve
Martinjska guska s hajdinom kašom
Miješani grill
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prežgana juha
Grdobina s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti s ribom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meso s repom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza s tunom
Turske pizze
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Blagdanska rolada
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lignje s povrćem i smokvama
Piletina laganini
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lignje na šumskom rižotu
Kuhano meso s umakom od hrena
Delikatesna junetina na češki
Mini shepherd's pie
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Okruglice u umaku od rajčice
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Umak od limete (Molho de limao)
Urbana pola
Povrtni lonac
Janjetina na padelu
Grill pirjana piletina s roštilja
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Rajčica s kukuruzom
Kroketi od piletine
Mirisna pečenka
Odresci u umaku s češnjakom
Pirjani kunić
Salata s mora
Sočna rebarca
Kunić na bijelo
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill povrće na salatu
Ražnjići od lososa
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice na ražnjiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke