Meni Search

Ful nabrijana

Zabavni kineski ravioli

Rolice od blitve
Grdobina u pikantnoj šalši
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lazanje s lignjama
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Grill pirjana piletina s roštilja
Salata s mora
Blagdanska rolada
Lungić u sendviču
Kobasica u pivu i pecivu
Fish&Chips u tortilji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od tikvica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti s ribom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje s povrćem i smokvama
Kunić na bijelo
Rajčica s kukuruzom
Pirjani kunić
Mediteranski kruščić s lovorom
Mini lazanje
Pečena piletina s limunom
Turske pizze
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Manastirski đuveč
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini shepherd's pie
Mirisna pečenka
Povrtni ražnjići
Sočna rebarca
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice
Proljetna janjetina
Piletina laganini
Pizza s tunom
Sendvič s avokadom
Marinirana piletina s roštilja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hlebinska i pretepena juha
Brusketa s avokadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mediteranski špageti
Grill povrće na salatu
Irska janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Okruglice u umaku od rajčice
Fileti lososa u finom umaku
Fina pikantna piletina
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Roštilj s umakom Romesco
Grdobina s povrćem
Brancinovo oko
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Račići na posteljici od povrća
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza sirni jastučići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Šampinjoni u palačinki
Lagana sarma
Pogača sa sardinom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vege odresci s marinadom
Aromatizirani kruh
Sočna pureća rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Umak od limete (Molho de limao)
Hrskavi trokuti
Voćna juha od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Grill vratina u sendviču
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kroketi od piletine
Martinjska guska s hajdinom kašom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meso s repom
Proljetno meso i povrće iz woka
Kuhano meso s umakom od hrena
Belgija - Salade Liégeoise
Piletina na kijevski način
Piletina Kiev
Hrskava pileća krilca
Odresci u umaku s češnjakom
Kaštelanski makaruni
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjevene lignje
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina sa šafranom
Čarobna ljetna piletina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pileći bataci s umakom od luka
Viška pogača
Janjetina na padelu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Pohani tofu s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lungić s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Urbana pola
Fini gulaš od gljiva
Riba u bijelom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bugarska pita od krumpira
Delikatesna junetina na češki
Prežgana juha
Odresci od morskog psa
Ražnjići od lososa
Krem juha od tikvica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Salata od liganja
Ossobuco
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ljetni ražnjići
Miješani grill
Janjetina s medom od kadulje
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Lignje na šumskom rižotu
Meksička party salata
Lignje s manistrom u škartocu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke