Meni Search

Okrećem novi list

Zabavni kineski ravioli

Povrtni ražnjići
Sočna pureća rolada
Raskošna ljetna tava
Salata u košaricama od parmezana
Palačinke s nadjevom od riže
Voćna juha od višanja
Goveđa rebarca sa zeljem
Vegetina enchilada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Marokanska salata s cous-cousom
Rolice od blitve
Prežgana juha
Senf s paprikama
Rižoto s tunom
Male teleće pitice
Fina pikantna piletina
Grill povrće na salatu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kozice s rižom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Špageti na kineski način
Mini lazanje
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižini ravioli s mozzarellom
Roštilj s umakom Romesco
Salata s neobičnim preljevom
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Cous-cous s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto tortice
Kuglice od riže i svježeg sira
Tagliatelle s pečenim povrćem
Njemačka - Jetrica s jabukama
Juha od rikule i račića
Žuti medaljoni
Salata od tune i povrća
Pohana skuta
Krumpir u košuljici
Mesne okruglice
Papreni tart s marelicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Zapečena ricotta
Proljetno meso i povrće iz woka
Pirjani kunić
Popečci od bulgura s umakom
Mediteranski špageti
Pečena piletina s limunom
Polpete od slanutka s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Kineska juha s račićima i gljivama
Popečci od cvjetače
Zlatna piletina
Uzbudljivi kolač od blitve
Čarobni štapići
Brusketa s avokadom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s pistacijama
Sočna Wellington pečenka
Rižoto na španjolski način
Vege odresci s marinadom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Crveno ljetno varivo
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Juha od bundeve s jabukom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice u umaku
Ražnjići od lososa
Zanimljiva salata s kikirikijem
Salata od quinoe i povrća
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Kaštelanski makaruni
Zimski punč
Ljubavne šurlice
Juha od cvjetače i camemberta
Govedina s lukom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Empanade s pestom
Čudotvorni čaj za detoks
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći bataci s umakom od luka
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Španjolski migas s bundevom
Polupunjene paprike
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Prilog od prokulica
Rolice od soma
Lignje punjene crvenim radićem
Oslić s maslinama
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Sočna aromatična torta
Mirisni prilog iz pećnice
Rosti
Salata od pečene rotkvice sa medom
Pileća prsa iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohane paprike
Lignje i tikvice na štapiću
Tjestenina fuži s tartufima
Grčka seljačka salata
Bugarska pita od krumpira
Piletina s mascarponeom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Savici sa špinatom i satricom od sira
Bruskete od cvjetače
Sočna rebarca
Pita s muškatnom bundevom i makom
Caponata alla Podravka
Salata s mora
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći gulaš
Uskršnja šunka na zabavan način
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke