Meni Search

Okrećem novi list

Zabavni kineski ravioli

Goveđa rebarca sa zeljem
Belgija - Salade Liégeoise
Grill povrće na salatu
Vegetina enchilada
Janjetina na padelu
Zanimljiva salata s kikirikijem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Marokanska salata s cous-cousom
Sočna aromatična torta
Pohana skuta
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižini ravioli s mozzarellom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočna rebarca
Juha od cvjetače i camemberta
Uzbudljivi kolač od blitve
Empanade s pestom
Pileća prsa iz pećnice
Lignje i tikvice na štapiću
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Zapečena ricotta
Raskošna ljetna tava
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći gulaš
Španjolski migas s bundevom
Vege odresci s marinadom
Fina pikantna piletina
Kozice s rižom
Rolice od blitve
Špageti na kineski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bugarska pita od krumpira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Proljetno meso i povrće iz woka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljubavne šurlice
Papreni tart s marelicama
Caponata alla Podravka
Kineska juha s račićima i gljivama
Oslić s maslinama
Uskršnja šunka na zabavan način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Salata od quinoe i povrća
Rižoto na španjolski način
Piletina s pistacijama
Bruskete od cvjetače
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Povrtni ražnjići
Popečci od cvjetače
Rolice od soma
Rosti
Salata u košaricama od parmezana
Prilog od prokulica
Mesne okruglice u umaku
Popečci od bulgura s umakom
Zimski punč
Brusketa s avokadom
Sočna Wellington pečenka
Polpete od slanutka s kurkumom
Savici sa špinatom i satricom od sira
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Tagliatelle s pečenim povrćem
Salata s mora
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Polupunjene paprike
Mirisni prilog iz pećnice
Kaštelanski makaruni
Grčka seljačka salata
Piletina s mascarponeom
Lignje na šumskom rižotu
Prežgana juha
Crveno ljetno varivo
Palačinke s nadjevom od riže
Pirjani kunić
Juha od rikule i račića
Cous-cous s povrćem
Krumpir u košuljici
Ramsteak u seksi umaku
Mini lazanje
Pohani tofu s povrćem
Zlatna piletina
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Ražnjići od lososa
Pileći bataci s umakom od luka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohane paprike
Male teleće pitice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Velika Britanija - Pastirska pita
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Mesne okruglice
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Njemačka - Jetrica s jabukama
Roštilj s umakom Romesco
Rižoto tortice
Govedina s lukom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata od tune i povrća
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Lignje punjene crvenim radićem
Senf s paprikama
Čudotvorni čaj za detoks
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Sočna pureća rolada
Čarobni štapići
Juha od bundeve s jabukom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Voćna juha od višanja
Mediteranski špageti
Pečena piletina s limunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Salata s neobičnim preljevom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Rižoto s tunom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Žuti medaljoni
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke