Meni Search

Okrećem novi list

Zabavni kineski ravioli

Voćna juha od višanja
Cous-cous s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Čudotvorni čaj za detoks
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Vege odresci s marinadom
Salata s neobičnim preljevom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Raskošna ljetna tava
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prežgana juha
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pirjani kunić
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižoto s tunom
Grčka seljačka salata
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Salata s mora
Zimski punč
Lignje punjene crvenim radićem
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Rolice od blitve
Rižoto na španjolski način
Mirisni prilog iz pećnice
Prilog od prokulica
Brusketa s avokadom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Čarobni štapići
Mediteranski špageti
Salata od quinoe i povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna Wellington pečenka
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Krumpir u košuljici
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Špageti na kineski način
Lignje na šumskom rižotu
Lignje i tikvice na štapiću
Mini lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Pileća prsa iz pećnice
Goveđa rebarca sa zeljem
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Rolice od soma
Sočna rebarca
Savici sa špinatom i satricom od sira
Crveno ljetno varivo
Pečena piletina s limunom
Zlatna piletina
Empanade s pestom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Zapečena ricotta
Kozice s rižom
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočna aromatična torta
Juha od rikule i račića
Janjetina na padelu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rosti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice u umaku
Fina pikantna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Popečci od cvjetače
Papreni tart s marelicama
Pohane paprike
Salata od tune i povrća
Španjolski migas s bundevom
Pohani tofu s povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Kuglice od riže i svježeg sira
Popečci od bulgura s umakom
Bugarska pita od krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Pohana skuta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Juha od cvjetače i camemberta
Marokanska salata s cous-cousom
Pileći gulaš
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Ljubavne šurlice
Juha od bundeve s jabukom
Uskršnja šunka na zabavan način
Rižini ravioli s mozzarellom
Rižoto tortice
Male teleće pitice
Mesne okruglice
Žuti medaljoni
Govedina s lukom
Polupunjene paprike
Palačinke s nadjevom od riže
Salata od pečene rotkvice sa medom
Tjestenina fuži s tartufima
Povrtni ražnjići
Bruskete od cvjetače
Kineska juha s račićima i gljivama
Caponata alla Podravka
Polpete od slanutka s kurkumom
Piletina s pistacijama
Senf s paprikama
Ražnjići od lososa
Piletina s mascarponeom
Salata u košaricama od parmezana
Grill povrće na salatu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Vegetina enchilada
Oslić s maslinama
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke