Meni Search

Okrećem novi list

Zabavni kineski ravioli

Fina pikantna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Žuti medaljoni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete od cvjetače
Polpete od slanutka s kurkumom
Pirjani kunić
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramsteak u seksi umaku
Empanade s pestom
Palačinke s nadjevom od riže
Lignje punjene crvenim radićem
Juha od bundeve s jabukom
Mediteranski špageti
Salata u košaricama od parmezana
Piletina s mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rolice od soma
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lignje i tikvice na štapiću
Tagliatelle s pečenim povrćem
Oslić s maslinama
Pohane paprike
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Salata od tune i povrća
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Crveno ljetno varivo
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljubavne šurlice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Grčka seljačka salata
Mini lazanje
Salata od quinoe i povrća
Kozice s rižom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočna pureća rolada
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Belgija - Salade Liégeoise
Voćna juha od višanja
Juha od rikule i račića
Roštilj s umakom Romesco
Vege odresci s marinadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Zapečena ricotta
Proljetno meso i povrće iz woka
Zanimljiva salata s kikirikijem
Zimski punč
Pileći gulaš
Salata s neobičnim preljevom
Sočna aromatična torta
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prežgana juha
Pileća prsa iz pećnice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Čudotvorni čaj za detoks
Mesne okruglice u umaku
Njemačka - Jetrica s jabukama
Tjestenina fuži s tartufima
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rosti
Grill povrće na salatu
Govedina s lukom
Brusketa s avokadom
Uzbudljivi kolač od blitve
Raskošna ljetna tava
Rižoto na španjolski način
Pečena piletina s limunom
Caponata alla Podravka
Male teleće pitice
Vegetina enchilada
Uskršnja šunka na zabavan način
Marokanska salata s cous-cousom
Kaštelanski makaruni
Juha od cvjetače i camemberta
Mesne okruglice
Rižini ravioli s mozzarellom
Popečci od bulgura s umakom
Pohana skuta
Bugarska pita od krumpira
Sočna rebarca
Španjolski migas s bundevom
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Prilog od prokulica
Mirisni prilog iz pećnice
Ražnjići od lososa
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Papreni tart s marelicama
Salata od pečene rotkvice sa medom
Senf s paprikama
Čarobni štapići
Kineska juha s račićima i gljivama
Rižoto tortice
Cous-cous s povrćem
Povrtni ražnjići
Savici sa špinatom i satricom od sira
Polupunjene paprike
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s tunom
Krumpir u košuljici
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pohani tofu s povrćem
Sočna Wellington pečenka
Popečci od cvjetače
Špageti na kineski način
Rolice od blitve
Janjetina na padelu
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s pistacijama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zlatna piletina
Lignje na šumskom rižotu
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Salata s mora
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke