Meni Search

Lagana depra

Zabavni kineski ravioli

Juha od kelja sa sirom
Empanade s pestom
Tjestenina u finom umaku
Sunčani užitak mediterana
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočni pureći ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lazanje u tavi
Pohani zamotuljci
Mediteranska rapsodija
Marokanska salata s cous-cousom
Riblja juha s Malte
Bugarska pita od krumpira
Palačinke s nadjevom od riže
Sočna aromatična torta
Pečena janjetina s bademima
BBQ Steak & chips
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Voćna salata s piletinom
Pileća krilca s Coca-Colom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cous-cous s povrćem
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Pohana skuta
Marinirano svinjsko pečenje
Piletina s pistacijama
Prežgana juha
Pileća prsa iz pećnice
Nadjevene lignje
Rosti
Pohani tofu s povrćem
Blagdanski rižoto s bakalarom
Salata od tune i krastavaca
Dagnje na buzaru
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Voćna juha od višanja
Finska - Juha s lososom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Hrskava pileća krilca
Popečci od bulgura s umakom
Crveno ljetno varivo
Singapurski ljuti omlet
Zanimljiva salata s kikirikijem
Povrtni lonac
Odresci u umaku s češnjakom
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina na tajlandski način
Biftek rolice
Ciganski odrezak
Norveška krem juha od ribe i kozica
Senf s paprikama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti na kineski način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Svinjski file s povrćem
Lungić s povrćem
Španjolski migas s bundevom
Fino varivo v loncu
Grill oslić u aromatičnoj korici
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Rižoto s tunom
Rebarca s grilla
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Špageti s acetom balsamicom
Tjestenina fuži s tartufima
Pohane paprike
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Juha od rikule i račića
Grill vratina u sendviču
Hrenovke u panceti
Dječje lazanje
Zapečeni poriluk
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina s povrćem
Hrskave tortice od krumpira
Umak od limete (Molho de limao)
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Uzbudljivi kolač od blitve
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mirisni prilog iz pećnice
Punjene tikve
Teriyaki piletina
Uskršnja šunka na zabavan način
Palamida s čilijem i mangom
File steak na povrću
Piletina s mascarponeom
Marinirana piletina s roštilja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Čarobna ljetna piletina
Rižoto tortice
Piletina sa šafranom
Juha od gljiva
Rajčica s kukuruzom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Švicarska juha sa sirom
Dalmatinska simfonija
Teletina s pirjanim povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Salata s okruglicama od sira
Caponata alla Podravka
Dip od južnog voća
Zimski punč
Glazirana patka s umakom od jabuka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riba u bijelom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Govedina s lukom
Pita s crnim pivom
Šampinjoni u palačinki
Slatki lungić
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ražnjići od lososa
Salata s neobičnim preljevom
Povrtni ražnjići
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Pečena piletina s limunom
Piletina u finom mediteranskom umaku
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Kineska juha s račićima i gljivama
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileći štapići u ketchupu
Salata sa skutom
Slasni BBQ burgeri
Meksička party salata
BBQ svinjska rebarca u foliji
Juha od bundeve s jabukom
Salata od quinoe i povrća
Piletina Kiev
Mesne okruglice
Lungić u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Rižoto na španjolski način
Grčka seljačka salata
Osvježavajuća juha od krastavaca
Riža s tunom
Svinjski gulaš
Fina pikantna piletina
Špinatova juha s feta sirom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Polupunjene paprike
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke