Meni Search

Lagana depra

Zabavni kineski ravioli

Mesne okruglice na ražnjiću
Marinirana piletina s roštilja
Pileća krilca s Coca-Colom
Čarobna ljetna piletina
Salata s okruglicama od sira
Pileći štapići u ketchupu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rosti
Piletina s mascarponeom
Pohani zamotuljci
Tjestenina u finom umaku
Piletina Kiev
Riblja juha s Malte
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski gulaš
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Palačinke s nadjevom od riže
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Svinjski file s povrćem
Palamida s čilijem i mangom
Španjolski migas s bundevom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Slasni BBQ burgeri
Lazanje u tavi
Pohane paprike
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Popečci od bulgura s umakom
Crveno ljetno varivo
Mediteranska rapsodija
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teriyaki piletina
Sočni pureći ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Govedina s lukom
Marokanska salata s cous-cousom
Hrskave tortice od krumpira
Grill pirjana piletina s roštilja
Senf s paprikama
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Juha od rikule i račića
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Povrtni lonac
Salata od quinoe i povrća
Osvježavajuća juha od krastavaca
Salata od tune i krastavaca
Pileća prsa iz pećnice
Salata sa skutom
Dip od južnog voća
Sunčani užitak mediterana
Rižoto na španjolski način
Dalmatinska simfonija
Zapečeni poriluk
Špageti s acetom balsamicom
Caponata alla Podravka
Glazirana patka s umakom od jabuka
Rižoto s tunom
Polupunjene paprike
Rižoto tortice
Piletina s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dagnje na buzaru
Juha od bundeve s jabukom
Singapurski ljuti omlet
BBQ Steak & chips
Rajčica s kukuruzom
Umak od limete (Molho de limao)
Cous-cous s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Hrskava pileća krilca
Juha od gljiva
Marinirano svinjsko pečenje
Voćna juha od višanja
Punjene tikve
Mladi krumpir s ajvarom
Dječje lazanje
Povrtni ražnjići
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Teletina s pirjanim povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špinatova juha s feta sirom
Empanade s pestom
Bugarska pita od krumpira
Piletina s pistacijama
Kineska juha s račićima i gljivama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Juha od kelja sa sirom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Grdobina u pikantnoj šalši
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Uzbudljivi kolač od blitve
Sočna aromatična torta
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Fina pikantna piletina
Pečena piletina s limunom
Uskršnja šunka na zabavan način
Mirisni prilog iz pećnice
Lungić s povrćem
Biftek rolice
Voćna salata s piletinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grčka seljačka salata
Pita s crnim pivom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lungić u sendviču
Ciganski odrezak
Kuhana govedina s umakom od hrena
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Finska - Juha s lososom
Piletina u finom mediteranskom umaku
Piletina na tajlandski način
Salata s neobičnim preljevom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s grilla
Nadjevene lignje
Šampinjoni u palačinki
Špageti na kineski način
Zimski punč
Fino varivo v loncu
Grill vratina u sendviču
Riža s tunom
Švicarska juha sa sirom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Meksička party salata
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pohana skuta
Ražnjići od lososa
Hrenovke u panceti
Piletina sa šafranom
Riba u bijelom umaku
Pohani tofu s povrćem
Pečena janjetina s bademima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Blagdanski rižoto s bakalarom
Slatki lungić
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
File steak na povrću
Prežgana juha
Mesne okruglice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke