Meni Search

Luda k'o šiba

Zabavni kineski ravioli

Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Irska janjetina
Lungić u sendviču
Dječje lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill vratina u sendviču
Patka s mlincima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cous-cous s povrćem
Pečena piletina s limunom
Špageti na kineski način
Riblja juha s Malte
Pileći gulaš
Kotleti u pivskom umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina u pivu
Piletina sa šafranom
Tjestenina fuži s tartufima
Šampinjoni u palačinki
Sočni pureći ražnjići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Krem juha sa sjemenkama
Zapečena ricotta
Cipar - Lungić na ciparski
Svinjski file s povrćem
Brancinovo oko
Male teleće pitice
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Palamida s čilijem i mangom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill povrće na salatu
Lignje s povrćem i smokvama
Teriyaki piletina
Pašticada
Proljetna janjetina
Kotlovina
Sunčani užitak mediterana
Hrskavi trokuti
Pizza s tunom
Ramsteak u seksi umaku
Marokanska salata s cous-cousom
Slasni BBQ burgeri
Nadjevene lignje
Srneći file na salatu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Marinirana pileća krilca s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohana skuta
Jakobove kapice s umakom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Fiš paprikaš
Tuna burger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Polupunjene paprike
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mini shepherd's pie
Marinirano svinjsko pečenje
Meksička party salata
Hrskave tortice od krumpira
Prežgana juha
Piletina s mascarponeom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Vratina s roštilja
Jabučni krumpirići s cimetom
Medeni teleći kotleti
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Kineska juha s račićima i gljivama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pirjani kunić
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Teletina s pirjanim povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Roštilj s umakom Romesco
Piletina Kiev
Pohani tofu s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Juha od bundeve s jabukom
Pikantne mazalice
Pohani zamotuljci
Hrskavo pečeno pile
Rezanci s krušnim mrvicama
Blagdanska rolada
Bugarska pita od krumpira
Piletina s nadjevom od ajvara
Palačinke s nadjevom od riže
Sendvič s avokadom
Špageti s pistacijama
Janjetina na padelu
Mirisna pureća rolada
Aromatizirani kruh
Pašticada s njokima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke