Meni Search

Luda k'o šiba

Zabavni kineski ravioli

Male teleće pitice
Kineska juha s račićima i gljivama
Tuna burger
Krem juha sa sjemenkama
Cipar - Lungić na ciparski
Pohani zamotuljci
Vratina s roštilja
Fiš paprikaš
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lignje s povrćem i smokvama
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Palačinke s nadjevom od riže
Sunčani užitak mediterana
Pileći gulaš
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskave tortice od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pašticada
Pikantne mazalice
Medeni teleći kotleti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill vratina u sendviču
Zapečena ricotta
Piletina s nadjevom od ajvara
Polupunjene paprike
Kotleti u pivskom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Irska janjetina
Pohani tofu s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjevene lignje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teletina s pirjanim povrćem
Sendvič s avokadom
Pečena piletina s limunom
Marokanska salata s cous-cousom
Janjetina na padelu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti s pistacijama
Proljetna janjetina
Hrskavo pečeno pile
Srneći file na salatu
Marinirana pileća krilca s povrćem
Špageti na kineski način
Mirisna pureća rolada
Aromatizirani kruh
Brancinovo oko
Grill povrće na salatu
Svinjski file s povrćem
Juha od bundeve s jabukom
Mini shepherd's pie
Piletina Kiev
Patka s mlincima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina u pivu
Jabučni krumpirići s cimetom
Cous-cous s povrćem
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Slasni BBQ burgeri
Palamida s čilijem i mangom
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Šampinjoni u palačinki
Pizza s tunom
Velika Britanija - Pastirska pita
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Dječje lazanje
Marinirano svinjsko pečenje
Riblja juha s Malte
Pirjani kunić
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prežgana juha
Mesne okruglice na ražnjiću
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Kotlovina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Meksička party salata
Bugarska pita od krumpira
Jakobove kapice s umakom
Hrskavi trokuti
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina sa šafranom
Lungić u sendviču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pohana skuta
Sočni pureći ražnjići
Blagdanska rolada
Teriyaki piletina
Pašticada s njokima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke