Meni Search

Okrećem novi list

Zimski punč

Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignje na šumskom rižotu
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata od pečene rotkvice sa medom
Ljubavne šurlice
Grill povrće na salatu
Bugarska pita od krumpira
Rižoto tortice
Kineska juha s račićima i gljivama
Pohane paprike
Crveno ljetno varivo
Senf s paprikama
Rižini ravioli s mozzarellom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rižoto s tunom
Piletina s mascarponeom
Juha od rikule i račića
Piletina s pistacijama
Rižoto na španjolski način
Oslić s maslinama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mesne okruglice u umaku
Mediteranski špageti
Proljetno meso i povrće iz woka
Rezanci s krušnim mrvicama
Pirjani kunić
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pohani tofu s povrćem
Voćna juha od višanja
Sočna rebarca
Vege odresci s marinadom
Špageti na kineski način
Salata u košaricama od parmezana
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočna aromatična torta
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pileći gulaš
Ramsteak u seksi umaku
Vegetina enchilada
Kuglice od riže i svježeg sira
Govedina s lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Popečci od bulgura s umakom
Roštilj s umakom Romesco
Krumpir u košuljici
Sočna Wellington pečenka
Raskošna ljetna tava
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice
Uzbudljivi kolač od blitve
Žuti medaljoni
Juha od cvjetače i camemberta
Prežgana juha
Mini lazanje
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fina pikantna piletina
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Zlatna piletina
Mirisni prilog iz pećnice
Cous-cous s povrćem
Lignje i tikvice na štapiću
Marokanska salata s cous-cousom
Janjetina na padelu
Rolice od soma
Popečci od cvjetače
Polpete od slanutka s kurkumom
Salata od quinoe i povrća
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Palačinke s nadjevom od riže
Rolice od blitve
Njemačka - Jetrica s jabukama
Empanade s pestom
Bruskete od cvjetače
Tagliatelle s pečenim povrćem
Papreni tart s marelicama
Salata od tune i povrća
Salata s neobičnim preljevom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Španjolski migas s bundevom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Salata s mora
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Polupunjene paprike
Povrtni ražnjići
Savici sa špinatom i satricom od sira
Ražnjići od lososa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Male teleće pitice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Juha od bundeve s jabukom
Grčka seljačka salata
Sočna pureća rolada
Čudotvorni čaj za detoks
Goveđa rebarca sa zeljem
Pečena piletina s limunom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zapečena ricotta
Čarobni štapići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohana skuta
Rosti
Lignje punjene crvenim radićem
Prilog od prokulica
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći bataci s umakom od luka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brusketa s avokadom
Kozice s rižom
Uskršnja šunka na zabavan način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Caponata alla Podravka
Zabavni kineski ravioli
Belgija - Salade Liégeoise
Kaštelanski makaruni
Pileća prsa iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Toplom jabukovačom ugrijte se nakon boravka na hladnoj zimi ili okrijepite nakon blagdanskih delicija.

Sastojci

4 jabuke
1 kruška
1 naranča
1 nar
4 štapića Vegeta Maestro cimeta
3 komada Vegeta Maestro klinčića
2 l vode
2 žlice meda ili javorova sirupa
ploške jabuke za posluživanje

Koristili smo

Cimet u kori

Cimet u kori

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe90 min

  • 1 Jabuke i kruške zajedno s korom narežite na kriške. Stavite ih u posudu za kuhanje, dodajte naranče narezane na ploške, očišćene sjemenke nara, štapiće cimeta, klinčić i prelijte vodom.
  • 2 Zagrijte i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte sat – sat i pol. Voće će pustiti svoje sokove i arome. Nakon kuhanja uklonite štapiće od cimeta i procijedite.

Savjet

Kod pripreme punča osim predloženog voća možete odabrati razno voće prema vlastitom ukusu.

Posluživanje

Toplu jabukovaču poslužite zaslađenu medom i ukrasite ploškama svježe jabuke.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke