Meni Search

Okrećem novi list

Zimski punč

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Čarobni štapići
Popečci od cvjetače
Mirisni prilog iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto tortice
Španjolski migas s bundevom
Rižoto s tunom
Polupunjene paprike
Popečci od bulgura s umakom
Prežgana juha
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vegetina enchilada
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Lignje punjene crvenim radićem
Kuglice od riže i svježeg sira
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Crveno ljetno varivo
Proljetno meso i povrće iz woka
Pohani tofu s povrćem
Salata od tune i povrća
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Ramsteak u seksi umaku
Marokanska salata s cous-cousom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Voćna juha od višanja
Senf s paprikama
Belgija - Salade Liégeoise
Rosti
Juha od rikule i račića
Rolice od blitve
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata od quinoe i povrća
Sočna Wellington pečenka
Piletina s mascarponeom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kaštelanski makaruni
Zapečena ricotta
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto na španjolski način
Raskošna ljetna tava
Kozice s rižom
Savici sa špinatom i satricom od sira
Brusketa s avokadom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna aromatična torta
Mediteranski špageti
Salata u košaricama od parmezana
Povrtni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Palačinke s nadjevom od riže
Bruskete od cvjetače
Salata s mora
Lignje i tikvice na štapiću
Salata s neobičnim preljevom
Špageti na kineski način
Fina pikantna piletina
Sočna rebarca
Krumpir u košuljici
Njemačka - Jetrica s jabukama
Zlatna piletina
Uzbudljivi kolač od blitve
Sočna pureća rolada
Caponata alla Podravka
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pohana skuta
Janjetina na padelu
Govedina s lukom
Cous-cous s povrćem
Pečena piletina s limunom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Empanade s pestom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Juha od cvjetače i camemberta
Lignje na šumskom rižotu
Polpete od slanutka s kurkumom
Rižini ravioli s mozzarellom
Žuti medaljoni
Tjestenina fuži s tartufima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Juha od bundeve s jabukom
Vege odresci s marinadom
Piletina s pistacijama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Mesne okruglice
Mini lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći bataci s umakom od luka
Tagliatelle s pečenim povrćem
Zabavni kineski ravioli
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Kineska juha s račićima i gljivama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata od pečene rotkvice sa medom
Mesne okruglice u umaku
Grčka seljačka salata
Pirjani kunić
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljubavne šurlice
Grill povrće na salatu
Papreni tart s marelicama
Uskršnja šunka na zabavan način
Pileća prsa iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Ražnjići od lososa
Pileći gulaš
Male teleće pitice
Prilog od prokulica
Pohane paprike
Čudotvorni čaj za detoks
Oslić s maslinama
Bugarska pita od krumpira
Rolice od soma
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Toplom jabukovačom ugrijte se nakon boravka na hladnoj zimi ili okrijepite nakon blagdanskih delicija.

Sastojci

4 jabuke
1 kruška
1 naranča
1 nar
4 štapića Vegeta Maestro cimeta
3 komada Vegeta Maestro klinčića
2 l vode
2 žlice meda ili javorova sirupa
ploške jabuke za posluživanje

Koristili smo

Cimet u kori

Cimet u kori

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe90 min

  • 1 Jabuke i kruške zajedno s korom narežite na kriške. Stavite ih u posudu za kuhanje, dodajte naranče narezane na ploške, očišćene sjemenke nara, štapiće cimeta, klinčić i prelijte vodom.
  • 2 Zagrijte i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte sat – sat i pol. Voće će pustiti svoje sokove i arome. Nakon kuhanja uklonite štapiće od cimeta i procijedite.

Savjet

Kod pripreme punča osim predloženog voća možete odabrati razno voće prema vlastitom ukusu.

Posluživanje

Toplu jabukovaču poslužite zaslađenu medom i ukrasite ploškama svježe jabuke.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke