Meni Search

Okrećem novi list

Zimski punč

Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Bruskete od cvjetače
Zlatna piletina
Zapečena ricotta
Pohana skuta
Vege odresci s marinadom
Grill povrće na salatu
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignje i tikvice na štapiću
Tjestenina fuži s tartufima
Male teleće pitice
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Popečci od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kozice s rižom
Prežgana juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Špageti na kineski način
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočna Wellington pečenka
Rižoto na španjolski način
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Marokanska salata s cous-cousom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočna aromatična torta
Crveno ljetno varivo
Mesne okruglice
Rižoto s tunom
Španjolski migas s bundevom
Uskršnja šunka na zabavan način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s pistacijama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Govedina s lukom
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramsteak u seksi umaku
Ražnjići od lososa
Rižini ravioli s mozzarellom
Papreni tart s marelicama
Ljubavne šurlice
Sočna rebarca
Salata s mora
Senf s paprikama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Salata od tune i povrća
Roštilj s umakom Romesco
Pirjani kunić
Rolice od soma
Pohani tofu s povrćem
Salata u košaricama od parmezana
Kaštelanski makaruni
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileći bataci s umakom od luka
Raskošna ljetna tava
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Krumpir u košuljici
Empanade s pestom
Cous-cous s povrćem
Brusketa s avokadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Vegetina enchilada
Popečci od bulgura s umakom
Mediteranski špageti
Čudotvorni čaj za detoks
Lignje punjene crvenim radićem
Rižoto tortice
Njemačka - Jetrica s jabukama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Grčka seljačka salata
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Oslić s maslinama
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Sočna pureća rolada
Kineska juha s račićima i gljivama
Juha od bundeve s jabukom
Čarobni štapići
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Caponata alla Podravka
Pileća prsa iz pećnice
Rezanci s krušnim mrvicama
Voćna juha od višanja
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pileći gulaš
Bugarska pita od krumpira
Salata s neobičnim preljevom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s mascarponeom
Mini lazanje
Polpete od slanutka s kurkumom
Pohane paprike
Povrtni ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata od quinoe i povrća
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Juha od rikule i račića
Mirisni prilog iz pećnice
Belgija - Salade Liégeoise
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Zabavni kineski ravioli
Savici sa špinatom i satricom od sira
Juha od cvjetače i camemberta
Pečena piletina s limunom
Polupunjene paprike
Rolice od blitve
Mesne okruglice u umaku
Prilog od prokulica
Palačinke s nadjevom od riže
Žuti medaljoni
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Proljetno meso i povrće iz woka
Fina pikantna piletina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rosti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Toplom jabukovačom ugrijte se nakon boravka na hladnoj zimi ili okrijepite nakon blagdanskih delicija.

Sastojci

4 jabuke
1 kruška
1 naranča
1 nar
4 štapića Vegeta Maestro cimeta
3 komada Vegeta Maestro klinčića
2 l vode
2 žlice meda ili javorova sirupa
ploške jabuke za posluživanje

Koristili smo

Cimet u kori

Cimet u kori

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe90 min

  • 1 Jabuke i kruške zajedno s korom narežite na kriške. Stavite ih u posudu za kuhanje, dodajte naranče narezane na ploške, očišćene sjemenke nara, štapiće cimeta, klinčić i prelijte vodom.
  • 2 Zagrijte i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte sat – sat i pol. Voće će pustiti svoje sokove i arome. Nakon kuhanja uklonite štapiće od cimeta i procijedite.

Savjet

Kod pripreme punča osim predloženog voća možete odabrati razno voće prema vlastitom ukusu.

Posluživanje

Toplu jabukovaču poslužite zaslađenu medom i ukrasite ploškama svježe jabuke.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke