Meni Search

Okrećem novi list

Zimski punč

Pita s muškatnom bundevom i makom
Voćna juha od višanja
Pileća prsa iz pećnice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mesne okruglice u umaku
Salata od pečene rotkvice sa medom
Vege odresci s marinadom
Lignje na šumskom rižotu
Cous-cous s povrćem
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Salata od quinoe i povrća
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Salata od tune i povrća
Raskošna ljetna tava
Rezanci s krušnim mrvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Krumpir u košuljici
Salata s mora
Žuti medaljoni
Ramsteak u seksi umaku
Pirjani kunić
Tagliatelle s pečenim povrćem
Fina pikantna piletina
Mirisni prilog iz pećnice
Juha od bundeve s jabukom
Pečena piletina s limunom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Male teleće pitice
Piletina s mascarponeom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Tjestenina fuži s tartufima
Grčka seljačka salata
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Juha od cvjetače i camemberta
Povrtni ražnjići
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Salata u košaricama od parmezana
Pohane paprike
Caponata alla Podravka
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto tortice
Polupunjene paprike
Oslić s maslinama
Rižini ravioli s mozzarellom
Ljubavne šurlice
Špageti na kineski način
Belgija - Salade Liégeoise
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Juha od rikule i račića
Prežgana juha
Empanade s pestom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečena ricotta
Mini lazanje
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Roštilj s umakom Romesco
Čudotvorni čaj za detoks
Pileći bataci s umakom od luka
Zabavni kineski ravioli
Polpete od slanutka s kurkumom
Rižoto s tunom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill povrće na salatu
Mesne okruglice
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Janjetina na padelu
Rosti
Pohana skuta
Goveđa rebarca sa zeljem
Crveno ljetno varivo
Vegetina enchilada
Sočna rebarca
Sočna aromatična torta
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Kineska juha s račićima i gljivama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Bruskete od cvjetače
Lignje i tikvice na štapiću
Uskršnja šunka na zabavan način
Savici sa špinatom i satricom od sira
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Rižoto na španjolski način
Rolice od blitve
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći gulaš
Prilog od prokulica
Popečci od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočna pureća rolada
Zlatna piletina
Marokanska salata s cous-cousom
Bugarska pita od krumpira
Papreni tart s marelicama
Sočna Wellington pečenka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Popečci od bulgura s umakom
Senf s paprikama
Brusketa s avokadom
Piletina s pistacijama
Uzbudljivi kolač od blitve
Kozice s rižom
Ražnjići od lososa
Proljetno meso i povrće iz woka
Govedina s lukom
Pohani tofu s povrćem
Čarobni štapići
Lignje punjene crvenim radićem
Španjolski migas s bundevom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mediteranski špageti
Kaštelanski makaruni
Salata s neobičnim preljevom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Palačinke s nadjevom od riže
Rolice od soma
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Toplom jabukovačom ugrijte se nakon boravka na hladnoj zimi ili okrijepite nakon blagdanskih delicija.

Sastojci

4 jabuke
1 kruška
1 naranča
1 nar
4 štapića Vegeta Maestro cimeta
3 komada Vegeta Maestro klinčića
2 l vode
2 žlice meda ili javorova sirupa
ploške jabuke za posluživanje

Koristili smo

Cimet u kori

Cimet u kori

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe90 min

  • 1 Jabuke i kruške zajedno s korom narežite na kriške. Stavite ih u posudu za kuhanje, dodajte naranče narezane na ploške, očišćene sjemenke nara, štapiće cimeta, klinčić i prelijte vodom.
  • 2 Zagrijte i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte sat – sat i pol. Voće će pustiti svoje sokove i arome. Nakon kuhanja uklonite štapiće od cimeta i procijedite.

Savjet

Kod pripreme punča osim predloženog voća možete odabrati razno voće prema vlastitom ukusu.

Posluživanje

Toplu jabukovaču poslužite zaslađenu medom i ukrasite ploškama svježe jabuke.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke