Meni Search

Okrećem novi list

Zimski punč

Zabavni kineski ravioli
Čarobni štapići
Mirisni prilog iz pećnice
Pohana skuta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s mascarponeom
Papreni tart s marelicama
Salata od pečene rotkvice sa medom
Oslić s maslinama
Belgija - Salade Liégeoise
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Senf s paprikama
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Mediteranski špageti
Crveno ljetno varivo
Ražnjići od lososa
Cous-cous s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Raskošna ljetna tava
Rižoto tortice
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Sočna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuglice od riže i svježeg sira
Vege odresci s marinadom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Empanade s pestom
Ramsteak u seksi umaku
Voćna juha od višanja
Kineska juha s račićima i gljivama
Mini lazanje
Pileći gulaš
Bruskete od cvjetače
Njemačka - Jetrica s jabukama
Juha od rikule i račića
Pileća prsa iz pećnice
Španjolski migas s bundevom
Pečena piletina s limunom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Krumpir u košuljici
Bugarska pita od krumpira
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Povrtni ražnjići
Mesne okruglice u umaku
Popečci od bulgura s umakom
Pohani tofu s povrćem
Salata od quinoe i povrća
Velika Britanija - Pastirska pita
Rosti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti na kineski način
Salata od tune i povrća
Rezanci s krušnim mrvicama
Male teleće pitice
Mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
Rižini ravioli s mozzarellom
Polpete od slanutka s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Zapečena ricotta
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Popečci od cvjetače
Pirjani kunić
Salata s neobičnim preljevom
Fina pikantna piletina
Lignje punjene crvenim radićem
Prilog od prokulica
Roštilj s umakom Romesco
Salata u košaricama od parmezana
Sočna rebarca
Kruh od cvjetače s kurkumom
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Govedina s lukom
Čudotvorni čaj za detoks
Juha od cvjetače i camemberta
Zanimljiva salata s kikirikijem
Rižoto s tunom
Sočna aromatična torta
Proljetno meso i povrće iz woka
Kozice s rižom
Grill povrće na salatu
Janjetina na padelu
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rolice od soma
Brusketa s avokadom
Prežgana juha
Marokanska salata s cous-cousom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Grčka seljačka salata
Piletina s pistacijama
Savici sa špinatom i satricom od sira
Palačinke s nadjevom od riže
Ljubavne šurlice
Goveđa rebarca sa zeljem
Tagliatelle s pečenim povrćem
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Vegetina enchilada
Lignje i tikvice na štapiću
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rolice od blitve
Pohane paprike
Salata s mora
Caponata alla Podravka
Sočna Wellington pečenka
Zlatna piletina
Polupunjene paprike
Žuti medaljoni
Juha od bundeve s jabukom
Uskršnja šunka na zabavan način
Rižoto na španjolski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Toplom jabukovačom ugrijte se nakon boravka na hladnoj zimi ili okrijepite nakon blagdanskih delicija.

Sastojci

4 jabuke
1 kruška
1 naranča
1 nar
4 štapića Vegeta Maestro cimeta
3 komada Vegeta Maestro klinčića
2 l vode
2 žlice meda ili javorova sirupa
ploške jabuke za posluživanje

Koristili smo

Cimet u kori

Cimet u kori

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe90 min

  • 1 Jabuke i kruške zajedno s korom narežite na kriške. Stavite ih u posudu za kuhanje, dodajte naranče narezane na ploške, očišćene sjemenke nara, štapiće cimeta, klinčić i prelijte vodom.
  • 2 Zagrijte i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte sat – sat i pol. Voće će pustiti svoje sokove i arome. Nakon kuhanja uklonite štapiće od cimeta i procijedite.

Savjet

Kod pripreme punča osim predloženog voća možete odabrati razno voće prema vlastitom ukusu.

Posluživanje

Toplu jabukovaču poslužite zaslađenu medom i ukrasite ploškama svježe jabuke.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke