Meni Search

Lagana depra

Zimski punč

Sočni pureći ražnjići
Grdobina u pikantnoj šalši
Empanade s pestom
Juha od bundeve s jabukom
Biftek rolice
Piletina s pistacijama
Riba u bijelom umaku
Pohane paprike
Grčka seljačka salata
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Riža s tunom
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Sunčani užitak mediterana
Lazanje u tavi
Zapečeni poriluk
BBQ Steak & chips
Proljetno meso i povrće iz woka
Rižoto na španjolski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill pirjana piletina s roštilja
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjevene lignje
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fino varivo v loncu
Tjestenina u finom umaku
Juha od kelja sa sirom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Finska - Juha s lososom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Salata s neobičnim preljevom
Slasni BBQ burgeri
Pohani zamotuljci
Špageti s acetom balsamicom
Kuhana govedina s umakom od hrena
File steak na povrću
Blagdanski rižoto s bakalarom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Španjolski migas s bundevom
Mediteranska rapsodija
Salata od tune i krastavaca
Piletina sa šafranom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Teriyaki piletina
Marinirano svinjsko pečenje
Pita s crnim pivom
Salata od quinoe i povrća
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Govedina s lukom
Tjestenina fuži s tartufima
Fina pikantna piletina
Ciganski odrezak
Osvježavajuća juha od krastavaca
Zanimljiva salata s kikirikijem
Dječje lazanje
Kineska juha s račićima i gljivama
Voćna salata s piletinom
Voćna juha od višanja
Pileća prsa iz pećnice
Mirisni prilog iz pećnice
Caponata alla Podravka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina s mascarponeom
Rosti
Punjene tikve
Rižoto tortice
Svinjski gulaš
Čarobna ljetna piletina
Teletina s pirjanim povrćem
Singapurski ljuti omlet
Špinatova juha s feta sirom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mesne okruglice
Hrskava pileća krilca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Palamida s čilijem i mangom
Cous-cous s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rižoto s tunom
Piletina u finom mediteranskom umaku
Hrenovke u panceti
Rebarca s grilla
Mladi krumpir s ajvarom
Povrtni lonac
Piletina s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill vratina u sendviču
Ražnjići od lososa
Švicarska juha sa sirom
Pečena piletina s limunom
Pileća krilca s Coca-Colom
Dip od južnog voća
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Slatki lungić
Senf s paprikama
Pečena janjetina s bademima
Juha od gljiva
Prežgana juha
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lungić s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Palačinke s nadjevom od riže
Marokanska salata s cous-cousom
Sočna aromatična torta
Bugarska pita od krumpira
Lungić u sendviču
Meksička party salata
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Dagnje na buzaru
Rajčica s kukuruzom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina Kiev
Šampinjoni u palačinki
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci u umaku s češnjakom
Polupunjene paprike
Zabavni kineski ravioli
Uskršnja šunka na zabavan način
Pileći štapići u ketchupu
Salata sa skutom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riblja juha s Malte
Salata s okruglicama od sira
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Juha od rikule i račića
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dalmatinska simfonija
Pohana skuta
Povrtni ražnjići
Piletina na tajlandski način
Hrskave tortice od krumpira
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Popečci od bulgura s umakom
Uzbudljivi kolač od blitve
Crveno ljetno varivo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Toplom jabukovačom ugrijte se nakon boravka na hladnoj zimi ili okrijepite nakon blagdanskih delicija.

Sastojci

4 jabuke
1 kruška
1 naranča
1 nar
4 štapića Vegeta Maestro cimeta
3 komada Vegeta Maestro klinčića
2 l vode
2 žlice meda ili javorova sirupa
ploške jabuke za posluživanje

Koristili smo

Cimet u kori

Cimet u kori

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe90 min

  • 1 Jabuke i kruške zajedno s korom narežite na kriške. Stavite ih u posudu za kuhanje, dodajte naranče narezane na ploške, očišćene sjemenke nara, štapiće cimeta, klinčić i prelijte vodom.
  • 2 Zagrijte i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte sat – sat i pol. Voće će pustiti svoje sokove i arome. Nakon kuhanja uklonite štapiće od cimeta i procijedite.

Savjet

Kod pripreme punča osim predloženog voća možete odabrati razno voće prema vlastitom ukusu.

Posluživanje

Toplu jabukovaču poslužite zaslađenu medom i ukrasite ploškama svježe jabuke.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke