Meni Search
EN HR

TASTE of
SUMMER IN
CROATIA

…
…

(Is)kušaj Hrvatsku! Probudi apetit kulturom i poviješću te nahrani oči i dušu prirodnim ljepotama uz najpoznatiji dodatak jelima koji je Hrvatska podarila svijetu - Vegetu.

Skrolaj i istraži neke od najljepših hrvatskih gradova uz Vegetu

Neka te očara

Pula

Kruha i igara

…
…
…

Pula Arena

Amfiteatar u Puli po veličini zauzima 6. mjesto među rimskim amfiteatrima na svijetu, te je jedini u svijetu čija su sva tri rimska arhitektonska reda u potpunosti očuvana. Arena je neosporno kulturološko blago Hrvatske, ali i svijeta, kao i Vegeta svjetsko, a naše.

Otkrij

Dubrovnik

Lokacija Igre prijestolja

…
…
…

Dubrovačke zidine

Dubrovačke zidine građene su od 13. do 17. stoljeća. Duge su 1940 m, visoke do 25 m, prema kopnu debljine 4-6 m, a prema moru 1,5-3 m. Njihova prvenstvena zadaća bila je obrana i zaštita grada od neprijatelja, baš kao i Vegeta, koja svako jelo brani od nedostatka okusa.

Prošetaj kroz

Split

Carski ljetnikovac

…
…
…

Split Peristil

Središnji trg Dioklecijanove palače koju je car Dioklecijan dao izgraditi nakon povlačenja s rimskog prijestolja. Glavne ulice (cardo i decumanus) unutar prostrane palače vode do Peristila, kao što u kuhinji svi putevi vode do Vegete.

Istraži

ŠIBENIK

Nacionalno blago

…
…
…

Šibenik - Katedrala sv. Jakova

Jedan od najznačajnijih arhitektonskih, ali i sakralnih objekata u Hrvatskoj je Šibenska katedrala sv. Jakova koja je zbog svojih iznimnih vrijednosti 2000. godine stavljena pod zaštitu UNESCO-a. Katedrala se savršeno uklopila u vizuru grada Šibenika, kao i Vegeta, koja se savršeno uklapa u svako jelo.

U srcu Podravine

Koprivnica

Vegetin rodni kraj

…
…
…

Koprivnica – Podravkina zgrada tj. Pjevac

Skulptura Pjevca jedan od vrhunskih primjera suvremene hrvatske skulpture 20. stoljeća. Koprivnica je kasnih 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća pokazala izuzetan sluh za umjetničke intervencije u javnom prostoru, kao što i Vegeta uspješno intervenira u svako jelo.

Obiđi

ZAGREB

Prošetaj glavnim gradom

…
…
…

Zagreb - uspinjača

Uspinjača za Gornji grad najstarije je prijevozno sredstvo organiziranoga javnog prijevoza putnika u Zagrebu i zaštićena je kao spomenik kulture. Zagrebačka uspinjača puštena je u pogon 1890. godine i preko sto godina spaja Donji i Gornji grad, baš kao i Vegeta, koja spaja različite okuse u neodoljivo jelo.

INSPIRIRAJ SE

…

Iskušaj svoje vještine uz ove ljetne recepte i, naravno, žlicu Vegete.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke