Meni Search

Nova ideja umjesto luka stavite sitno narezano zelje.

Sastojci

500 g mljevene junetine
1 jaje
15 g Vegete Natur Burger Classic (½ pakiranja)
maslinovo ulje za pečenje

Za umak:
100 g majoneze
2-4 žlice Ketchupa ljutog Podravka
100 g grčkog jogurta
1 žličica Vegeta Maestro vlasca
4 peciva za hamburger (može i domaća u boji)
4 lista zelene salate
1 rajčica
1 ljubičasti luk

Koristili smo

Vlasac

Vlasac

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe 30 min

  • 1 Mesu dodajte jaje, Vegetu Natur za burgere i dobro promiješajte. Od pripremljene smjese oblikujte burgere. Popecite ih na nauljenoj tavi (ili grill tavi) s obje strane do zlatne boje.
  • 2 Pripremite umak od majoneze, Ketchupa, grčkog jogurta i vlasca.
  • 3 Pecivo za hamburger prerežite, pa na donji sloj prvo stavite žličicu umaka, preko njega list salate, plošku rajčice, zatim kolutove luka i na kraju burger.
  • 4 Pokrijte ploškom rajčice, žličicom umaka, a zatim poklopite drugim dijelom peciva.

Posluživanje

Poslužite odmah s pikantnim umakom.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke