Meni Search

Upravo zbog kuhanja krumpir će biti izrazito mekan i sočan iznutra, a izvana će biti vrlo hrskav. 

Sastojci

2 kg krumpira
1 vrećica Vegete Natur za hrskave krumpiriće
12 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Vegeta Natur za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe 45 min

  • 1 Krumpir operite, ogulite i narežite na kriške.
  • 2 Pripremljeni krumpir stavite u kipuću vodu i kuhajte na laganoj vatri 10 minuta.
  • 3 Krumpir procijedite.
  • 4 Ulje stavite u lim za pečenje i stavite u pećnicu ugrijanu na 200°C kako bi se ugrijalo.
  • 5 Nakon nekoliko minuta izvadite lim za pečenje, rasporedite krumpir i pospite ga Vegetom Natur za hrskave krumpirić, dobro izmiješajte i vratite u pećnicu.
  • 6 Pecite tako dugo dok krumpir ne dobije hrskavu koricu.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno, meso, ribu ili samostalno uz salatu.