Meni Search

Dimljenu pastrvu možete zamijeniti Eva skušom u maslinovom ulju.

Sastojci

200 g Tjestenine Fussili Zlato polje
150 g dimljene pastrve
100 g kiselog vrhnja
2 žličice Hrena Podravka
3 paprike (crvena, žuta, zelena)
sol
Vegeta Maestro crni papar
1 žličica Vegeta Maestro sjeckanog vlasca
sok od limuna
2 žličice ulja

Koristili smo

Vlasac

Vlasac

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe 20 min

  • 1 Tjesteninu skuhajte u vreloj posoljenoj vodi. Zatim ju ocijedite i ohladite. Pastrvu narežite na ploške.
  • 2 Paprike narežite na trakice, dodajte kiselo vrhnje, hren, pola narezane dimljene pastrve, sol, papar, vlasac, sokom limuna i maslinovim uljem.
  • 3 Dodajte tjesteninu promiješajte i po salati rasporedite preostalu pastrvu.

Posluživanje

Ljetnu salatu s dimljenom pastrvom poslužite ohlađeno.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke