Meni Search

Avokado mora biti mekan da ga možete pretvoriti u pastu.

Sastojci

2 žlice maslinova ulja
400 g mljevene teletine
2 žlice Vegete Natur za meksička jela
500 g rajčica
rajčica Crvenog steriliziranog graha Podravka
2 avokada
2 žlice limunova soka
8 tortilja
200 g polutvrdog sira

Koristili smo

Vegeta Natur za meksička jela

Vegeta Natur za meksička jela

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe 45 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite meso, pospite Vegetom Natur za meksička jela, dodajte 250 g rajčica narezanih na kockice i pržite 15 – 20 minuta dok meso ne dobije lijepu smeđu boju i sva tekućina ne ispari.
  • 2 Dodajte zatim ocijeđen i ispran grah i još kratko popecite.
  • 3 Avokado ogulite, maknite košticu i narežite ga na ploške koje izgnječite vilicom i pokapajte limunovim sokom.
  • 4 Ostatak rajčice narežite na kockice i umiješajte u pastu od avokada.
  • 5 Tortilje ugrijte na suhoj tavi, posipajte naribanim sirom i pustite da se sir rastopi. Na to stavite pripremljeno meso i na kraju avokado s rajčicom pa preklopite tortilje.

Posluživanje

Poslužite odmah.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke