Meni Search

U nadjev možete dodati naribanu i ocijeđenu tikvicu ili ocijeđeni narezani špinat.

Sastojci

4 velike paprike
2 žlice maslinova ulja

Nadjev:
500 g ricotte
1 jaje
1 češanj češnjaka
3 žlice Ajvara uprženog blagog Podravka
sol
Vegeta Maestro crni papar
50 g naribanog sira grana padano

Koristili smo

Ajvar uprženi blagi

Ajvar uprženi blagi

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe 45 min

  • 1 Nadjev pripremite tako da siru dodate jaje, protisnuti češnjak, ajvar, sol i papar. Sve dobro promiješajte.
  • 2 Paprike prerežite popola. Očišćene paprike posložite u vatrostalnu posudu i nakapajte uljem. U svaku polovicu paprike rasporedite nadjev, a po površini naribajte sir.
  • 3 Stavite u pećnicu zagrijanu na 180 °C i pecite oko 30 minuta.

Posluživanje

Pečene paprike poslužite tople.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke